» »

Prenosni ali namizni računalnik za fax?

Prenosni ali namizni računalnik za fax?

B & O ::

Ravno sem pred nakupom novega računalnika. Še vedno sem skeptičen ali naj vzamem prenosnik ali desktop. Gotovo se tu zadržuje tudi nekaj študentov računalništva, grem namreč v drugi letnik FRI in me zanima če lahko poda kdo kako povratno informacijo kako prav pride prenosnik na omenjenem faxu v drugem in tretjem letniku? Namreč do sedaj sem vedno imel samo namizne mašince, v prvem letniku prenosnika nisem "krvavo" rabil (ne živim v študentu) bi pa gotovo na trenutke ga bilo fajn imet (predvsem kadar se dela kaj za kompom na faxu da imaš znano okolje in ne vse sesute, z zafilanim ramom, brez kazga driverja, težave z vpisom gesel,... :D itd.).

Torej študentje višjih letnikov FRI (lahko tudi podobnih smeri) imate prenosnik?, bi šlo brez njega?, kako zelo vam koristi med faxom recimo od 1 do 10 (1- ne koristi, 10 - ne morem brez njega :)), seveda dobrodošla tudi obrazložitev zakaj tako!? Pa hvala!

kihc ::

Končal tretji letnik FRI, smer računalniški sistemi (uni).

V drugem letniku kupil prenosnik, na faksu sem ga v dveh leti pomoje imel < 25x. Vsekakor pa rabiš računalnik doma, za delanje seminarskih, katerih v 1. letniku praktično ni. Prenosnik pride prav pri kakšnem zagovoru seminarske, ali pa če delaš s skupino kaj. Med vajami je bolj kot ne odveč.
x

B & O ::

Se pravi bi vseeno bilo bolj vzet desktop in mogoče kak netbook za kdaj ko bi ga rabil tudi na faxu.

Leks ::

Imam kolega ki je zaključil informatiko in ni nikoli nesel prenosnika zraven an fax. V študentu ga je imel za LAN partye :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira med FRI, FE in FS

Oddelek: Šola
127383 (6198) lemonaid
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šola
22148287 (35807) awy
»

Fakulteta & prenosniki & varnost & izdelava zapiski

Oddelek: Pomoč in nasveti
498127 (7179) mojca
»

Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!

Oddelek: Loža
222864 (2607) whatson
»

Slo-Techerji poleg racunalnistva

Oddelek: Loža
472359 (1854) Lunik

Več podobnih tem