Forum » Programska oprema » messenger - hoče nadgradnjo - ne morem nadgradit - kaj naj storim?
messenger - hoče nadgradnjo - ne morem nadgradit - kaj naj storim?
rzidar1 ::
Zdravo!
Pojavil se mi je problem.
Danes ponoči se mi je pojavilo okno: Na voljo je novejša različica. Če želite nadaljevati, jo morate namestiti. Če dam NE, mi vrže ven, če dam pa DA, pa začne nalagat. Ko pa pride do konca napiše: Žal v ta operacijski sistem ne morete namestiti izbranih programov (napaka: os_check: 0x80280004). Spodaj je tudi povezava Poišči pomoč za reševanje napake, vendar ta ne deluje.
V glavnem. Kaj naj storim?
Uporabljam:
- Windows XP Professional x64 original
- Windows Live Messenger
Pojavil se mi je problem.
Danes ponoči se mi je pojavilo okno: Na voljo je novejša različica. Če želite nadaljevati, jo morate namestiti. Če dam NE, mi vrže ven, če dam pa DA, pa začne nalagat. Ko pa pride do konca napiše: Žal v ta operacijski sistem ne morete namestiti izbranih programov (napaka: os_check: 0x80280004). Spodaj je tudi povezava Poišči pomoč za reševanje napake, vendar ta ne deluje.
V glavnem. Kaj naj storim?
Uporabljam:
- Windows XP Professional x64 original
- Windows Live Messenger
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
- premaknil iz Strojna oprema: Matek ()
rzidar1 ::
Izbriši MSN. Downloadaj zadnjo verzijo z Microsoftove spletne strani in ga na novo namesti.
sem poskusla in vseeno ne gre.
isto napiše, da ni za moj operacijski sistem.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
jan01 ::
widows live messenger ne dela na xp 64(zakaj sploh uporablja? to ni xp ampak windows 2003 64 "prebarvan" na xpje).
Poskusi kaj drugega: pidgin, amsn, ...
Poskusi kaj drugega: pidgin, amsn, ...
Bence ::
jan01, zakaj messenger nebi delal na 64 bitni operacijski sistem?
Saj če je 32 bitni program se izvaja kot vsak drugi 32 bitni program.
Saj če je 32 bitni program se izvaja kot vsak drugi 32 bitni program.
zlabra ::
Jaz imam isti problem, na vsak način hoče nadgradnjo, zdej se pa noče naložit nikakor ne, vrže ven, sem probal 100x msn odstranit pa nazaj inštalirat, nič
Na laptopu se mi pa normalno naloži, na kišti pa ne, nevem kaj nej še probam, prosim pomoč...
LP
Na laptopu se mi pa normalno naloži, na kišti pa ne, nevem kaj nej še probam, prosim pomoč...
LP
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
amigo_no1 ::
je že par takih tem:
rešitev za novo verzijo:
MSN live messenger
Počisti ostanke WLM v9, daj staro verzijo gor, patchaj in mora da dela.
Če ti ne uspe uporabi alternativo: aMSN (portable) ali Pidgin
rešitev za novo verzijo:
MSN live messenger
Počisti ostanke WLM v9, daj staro verzijo gor, patchaj in mora da dela.
Če ti ne uspe uporabi alternativo: aMSN (portable) ali Pidgin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Icematxyz ::
Da rešitev je posodobitev sistema na zadnji service pack (priporočljivo je še tudi ostale popravke naložiti). XP SP1 naprimer nameščen pred leti in brez vseh popravkov pač ne sodi več v to obdobje. In prav je tako da kljub zmedi Microsoft prisili uporabnike da nadgradijo sistem z popravki in service packi. Posebej še ker nadgradnja ne predstavlja nekega problema tako za legalne kot črne kopije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
cucolino ::
helou
mam ist problem s tem live messengerjm, do zdej sm meu navadno slovenskega live-a, tisti pred tazadno verzijo k je prsu vn (k je biu cist spremenjen videz in use). Pol mi je s tem istim problemom lomilo skatle prblizno 4 mesce od tega, ta nova verzija je pa totalno zanič. Zato sm najdu eno drugo live razlicico (version 2008, 8.5.132) ki je do zdej delala. Dans zjutri pa spet ista fora, ne pusti vpisat.
Je kakšna možnosz obiti to sporočilo al karkol, da bi se dalo se naprej uporablat to verzijo msnja?
Hvala
l.p. Marc
mam ist problem s tem live messengerjm, do zdej sm meu navadno slovenskega live-a, tisti pred tazadno verzijo k je prsu vn (k je biu cist spremenjen videz in use). Pol mi je s tem istim problemom lomilo skatle prblizno 4 mesce od tega, ta nova verzija je pa totalno zanič. Zato sm najdu eno drugo live razlicico (version 2008, 8.5.132) ki je do zdej delala. Dans zjutri pa spet ista fora, ne pusti vpisat.
Je kakšna možnosz obiti to sporočilo al karkol, da bi se dalo se naprej uporablat to verzijo msnja?
Hvala
l.p. Marc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76285 (16926) | tilinho20 |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9522 (5095) | Zoro3 |
» | Windows OneCare Live Beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8565 (4770) | MrStein |
» | Mandriva Linux Powerpack 2009Oddelek: Operacijski sistemi | 1141 (1017) | Jst |
» | Nedelovanje Windows Live messengerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2158 (1471) | rikta33 |