» »

messenger - hoče nadgradnjo - ne morem nadgradit - kaj naj storim?

messenger - hoče nadgradnjo - ne morem nadgradit - kaj naj storim?

rzidar1 ::

Zdravo!

Pojavil se mi je problem.
Danes ponoči se mi je pojavilo okno: Na voljo je novejša različica. Če želite nadaljevati, jo morate namestiti. Če dam NE, mi vrže ven, če dam pa DA, pa začne nalagat. Ko pa pride do konca napiše: Žal v ta operacijski sistem ne morete namestiti izbranih programov (napaka: os_check: 0x80280004). Spodaj je tudi povezava Poišči pomoč za reševanje napake, vendar ta ne deluje.

V glavnem. Kaj naj storim?

Uporabljam:
- Windows XP Professional x64 original
- Windows Live Messenger
Lp
Rosvita Zidar - RoZi

Pakc ::

Izbriši MSN. Downloadaj zadnjo verzijo z Microsoftove spletne strani in ga na novo namesti.

Izbriši MSN. Downloadaj zadnjo verzijo z Microsoftove spletne strani in ga na novo namesti.

sem poskusla in vseeno ne gre.
isto napiše, da ni za moj operacijski sistem.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi

sem našla rešitev.
če bo kdo potreboval pomoč, mu lahko pomagam.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi

Pakc ::

Pa napiši tu.. itak se vsa sporočila arhivirajo in ko bo kdo potreboval bo že poiskal.

jan01 ::

widows live messenger ne dela na xp 64(zakaj sploh uporablja? to ni xp ampak windows 2003 64 "prebarvan" na xpje).
Poskusi kaj drugega: pidgin, amsn, ...

football ::

rzidar1 prosim za pomoč, ker meni tut to javlja >:/

Bence ::

jan01, zakaj messenger nebi delal na 64 bitni operacijski sistem?
Saj če je 32 bitni program se izvaja kot vsak drugi 32 bitni program.

;-) ::

widows live messenger ne dela na xp 6

lol

jan01 ::

widows live messenger ne dela na xp 6

lol

Ne out of the box..

;-) ::

kaj če mam xpje 64bitne nebo delal msn od microsofta, bom mogo drug klient uporabit?

zlabra ::

Jaz imam isti problem, na vsak način hoče nadgradnjo, zdej se pa noče naložit nikakor ne, vrže ven, sem probal 100x msn odstranit pa nazaj inštalirat, nič

Na laptopu se mi pa normalno naloži, na kišti pa ne, nevem kaj nej še probam, prosim pomoč...

LP

msn se ne nalozi

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

PaX_MaN ::

Bence ::

Live Messenger vsekakor deluje na vse operacijske sisteme Windows do zdaj, 64 in 32 bitne

amigo_no1 ::

je že par takih tem:

rešitev za novo verzijo:
MSN live messenger

Počisti ostanke WLM v9, daj staro verzijo gor, patchaj in mora da dela.

Če ti ne uspe uporabi alternativo: aMSN (portable) ali Pidgin

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

zlabra ::

Rešeno, sem naložil še enkrat service pack 3 in zdaj se tanov msn normalno naloži

Icematxyz ::

Da rešitev je posodobitev sistema na zadnji service pack (priporočljivo je še tudi ostale popravke naložiti). XP SP1 naprimer nameščen pred leti in brez vseh popravkov pač ne sodi več v to obdobje. In prav je tako da kljub zmedi Microsoft prisili uporabnike da nadgradijo sistem z popravki in service packi. Posebej še ker nadgradnja ne predstavlja nekega problema tako za legalne kot črne kopije.

Zgodovina sprememb…

no99 ::

tako je, brez SP3 maš dons lahko velik problemov na Xpjih ...

cucolino ::

helou
mam ist problem s tem live messengerjm, do zdej sm meu navadno slovenskega live-a, tisti pred tazadno verzijo k je prsu vn (k je biu cist spremenjen videz in use). Pol mi je s tem istim problemom lomilo skatle prblizno 4 mesce od tega, ta nova verzija je pa totalno zanič. Zato sm najdu eno drugo live razlicico (version 2008, 8.5.132) ki je do zdej delala. Dans zjutri pa spet ista fora, ne pusti vpisat.
Je kakšna možnosz obiti to sporočilo al karkol, da bi se dalo se naprej uporablat to verzijo msnja?

Hvala
l.p. Marc

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676285 (16926) tilinho20
»

MSN live messenger

Oddelek: Pomoč in nasveti
479522 (5095) Zoro3
»

Windows OneCare Live Beta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
658565 (4770) MrStein
»

Mandriva Linux Powerpack 2009

Oddelek: Operacijski sistemi
61141 (1017) Jst
»

Nedelovanje Windows Live messengerja

Oddelek: Pomoč in nasveti
272158 (1471) rikta33

Več podobnih tem