Forum » Programska oprema » WriteMonkey
WriteMonkey
kuglvinkl ::
Tkole gre zgodba.
Kolikokrat potrebujete urejevalnik besedila, ki bo zmožen precej natančno (ne govorim o prelomu za tisk) postaviti besedilo. Ne kaj dosti?
In še, potrebujete (pogrešate? :)) aplikacijo, pri kateri vidite samo svoje napisane umotvore in na vrhu (če želite) še števec znakov?
Če sta odgovora da, potem preizkusite WriteMonkey. Aplikacijo delajo v Sloveniji.
Prej napisano se sliši kot PR, samo sem resno navdušen nad aplikacijo. Včasih je treba zastaviti zadevo brez oblikovanja, iz glave, brez tistoč toolbarov, samo vsebina je važna.
Še posebej pa sem navdušen, da aplikacija popolnoma prekrije desktop, tko da si resnično nag pred svojim tekstom.
Odlično!
WM
Kolikokrat potrebujete urejevalnik besedila, ki bo zmožen precej natančno (ne govorim o prelomu za tisk) postaviti besedilo. Ne kaj dosti?
In še, potrebujete (pogrešate? :)) aplikacijo, pri kateri vidite samo svoje napisane umotvore in na vrhu (če želite) še števec znakov?
Če sta odgovora da, potem preizkusite WriteMonkey. Aplikacijo delajo v Sloveniji.
Prej napisano se sliši kot PR, samo sem resno navdušen nad aplikacijo. Včasih je treba zastaviti zadevo brez oblikovanja, iz glave, brez tistoč toolbarov, samo vsebina je važna.
Še posebej pa sem navdušen, da aplikacija popolnoma prekrije desktop, tko da si resnično nag pred svojim tekstom.
Odlično!
WM
Your focus determines your reallity
blaz87 ::
Ma se mi ne zdi nevem kaj novega. Latex to že dolgo ponuja oz. njegove posodobitve z gui-jem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdaj bodo v šolah nehali uporabljat MS ekosistem? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Šola | 53352 (47246) | Aston_11 |
» | Alternative za EvernoteOddelek: Programska oprema | 2318 (1734) | zee |
» | Font: matematični simboliOddelek: Pomoč in nasveti | 4444 (4142) | Mavrik |
» | Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 52368 (47378) | HunterMan |
» | Programi za pisanje knjigOddelek: Programska oprema | 6190 (5413) | Matev |