» »

Omejevanje uploada pri Instant Internetu

Omejevanje uploada pri Instant Internetu

dronyx ::

Če kdo od vas uporablja to Mobitelovo sranje me zanima, če še kdo opaža, da je Mobitel v zadnjem času omejil upload praktično na nekaj kb (pod 20 kb)?

Meni je zadnje pol leta deloval sicer zelooo počasi, ampak je bil upload in download približno enak (v povprečju kakšnih 500 kbs, če so imeli dober dan). Potem pa so očitno nekaj spremenili in download je poskočil na prek 3 Mbs, kar se prej ni moglo zgoditi niti teoretično, ampak upload je pa po novem omejen na okrog 10 kb!

Včasih sem recimo še nekako lahko igral COD prek interneta, po tem Mobitelovem upgrejdu pa je to praktično nemogoče, ker zaradi nizkega uploada stalno izgubljam povezavo in lag je videti, kot bi šlo za nekaj sekund zakasnitve!!! Vržem bombo, ki poleti šele čez 3 sekunde.

Ta firma je res nekaj najbolj utrganega, kar sem videl nasploh.

AndrejS ::

Idi k simobilu... boš videl kako je tam...

KoMar- ::

Vsekakor mobilni internet ni mišljen za špilat multiplayer streljačine... ;(

dronyx ::

Idi k simobilu.

Ne morem, ker me še eno leto zavezuje pogodba (zaradi subvencioniranega Novatel modema). Sicer pa verjamem, da je Simobil podobno sranje. Mobilni internet je pač navadno sranje, samo tega ti ob sklenitvi pogodbe ne povedo.

Vsekakor mobilni internet ni mišljen za špilat multiplayer streljačine

Zanimivo, ampak do sedaj je še nekako šlo, sploh pozno zvečer. V bistvu je odpiranje spletnih strani delalo zelo počasi, medtem ko je multiplayer še nekako deloval za silo (500kbs upload/downloada je bilo očitno dovolj). Ko pa so omejili upload na zanemarljivo vrednost, je pa zadeva postala takoj neuporabna. Nimam pa še informacije, ali so to naredili generalno na celem Mobitelu, ali samo na posameznih baznih postajah, ali celo samo za določene naročnike?

Nikdar pa nič ne obvestijo, to je njihova diskrecijska pravica da sranje od instant interneta šravfajo, kakor jim paše. Naročniki in plačniki položnic so zadnje, ki te tranzicijske monopoliste zanima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

bobby ::

Mam instant net ampak vedno sem imel dl okol 300kilo upload pa max 7kilo. Hitreje mi nikoli ni slo. Ping pa okoli 200ms. Sam ker uporabljam zadevo za net,mi je to vec kot dovolj. Je pa tko da vec userjev uporablja isto bazno postajo, pocasnej bo delal vse skupaj. Prednost imajo pa po moje podatki govorne komunikacije. Kaj pa ponoc,a ti kej bolje dela ponoc kot podnevi?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14337017 (17488) modelno1
»

Mobitel UMTS Internetni dostop NATEG^2

Oddelek: Mobilne tehnologije
325918 (4051) UNIVERZUM
»

Mobitelove spremembe (strani: 1 2 3 )

10512747 (10663) BlueRunner
»

Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
12519073 (13141) ZdravkoČolič
»

Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )

5211316 (8926) bf4ed

Več podobnih tem