Forum » Igre » Guild Wars 2
Guild Wars 2
klkkkkkkkkkk ::
Sam vprašanje,
že kdo dal 4x molten greatsword v mystic forge?
že kdo dal 4x molten greatsword v mystic forge?
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
probavam dobit kakšen bolj vreden weapon 100+ gold :)
recimo že zapraviš ene 200 badgov dobiš vsaj za 1G
recimo že zapraviš ene 200 badgov dobiš vsaj za 1G
Zgodovina sprememb…
Truga ::
A ne kostajo ful velik badgov te orozja?
Mislim da se ti bl splaca tisto 200 badgov/gold, pol pa z goldom kupis poceni greatsworde.
Mislim da se ti bl splaca tisto 200 badgov/gold, pol pa z goldom kupis poceni greatsworde.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()
jaz ne kupujem badgov od dungeonov (3 na dan pa dobiš 210+ badgov)
saj se jih neda kupiti ali pač?
Zgodovina sprememb…
Kar hocem rect je, molten greatsword stane 390 badgov.
Pomoje je boljsi gold ce nabavljas cabalist hood za 30 badgov, ga posalvagas z master's salvage kitom, in dobis tono ektoplasmov. Mislim da je povprecje 0.9 ecto/salvage, sepravi okoli 32 silverja na salvage samo iz ectoplasmov. Ce stejes zraven se silke, ki so se vedno nesramno dragi (okoli 1.6s) in dobis v povprecju 2, si se na boljsem.
Sepravi, okol 35 silverja na 30 tokenov, ali 1 gold na 100 tokenov, od oka.
Pol pa kupis poceni greatsworde na trading postu in meces tisto v mystic toilet.
Pomoje je boljsi gold ce nabavljas cabalist hood za 30 badgov, ga posalvagas z master's salvage kitom, in dobis tono ektoplasmov. Mislim da je povprecje 0.9 ecto/salvage, sepravi okoli 32 silverja na salvage samo iz ectoplasmov. Ce stejes zraven se silke, ki so se vedno nesramno dragi (okoli 1.6s) in dobis v povprecju 2, si se na boljsem.
Sepravi, okol 35 silverja na 30 tokenov, ali 1 gold na 100 tokenov, od oka.
Pol pa kupis poceni greatsworde na trading postu in meces tisto v mystic toilet.
mene sam zanima kaj dobiš potem?
stražar ::
naj opozorim še na eno stvar ki se je razpasla zadnje dni-goldsellers na whisp-v tej igri je to ilegalno početje in reskiraš ban, če kupuješ od njih, zato jih kar prijavite.
kaj točno stem misliš gold sellers?
V mojm guildu so tud enga zaspamal zanc. Je dobu 4 maile v 1 uri..
Bee: S tem mislu ljudi, ki ti poskusajo prodat gold za $$$. Velik cenej kot ce kupis geme, ampak pol te ANet bena. :D
Bee: S tem mislu ljudi, ki ti poskusajo prodat gold za $$$. Velik cenej kot ce kupis geme, ampak pol te ANet bena. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()
Tr0n ::
https://www.guildwars2.com/en/news/intr...
Cool feature, ki bo omogocal permanentni dostop do living story zgodbe.
Cool feature, ki bo omogocal permanentni dostop do living story zgodbe.
yoco ::
Hm... Ne vem kaj je fora. Na domačem pcju mi odpre, na laptopu mi pa ne. Pa mam povezan prek WiFija, pa še igram na njemu!
Aphanisis ::
Trenutno na uradni strani, ker je 50% ceneje. :)
http://buy.guildwars2.com/
U super, kupljeno, hvala ti za link. Pravkar DLjam client.
Kje igrate kaj Slovenci, da se vam pridružim? :)
Aphanisis ::
Imam neko čudno težavo... Lahko se loginam v igro in igram, vendar če hočem invitat koga v party mi napiše sledeče:
The game is unable to gain access to login server at this time ...
CODE=10:1001:8040:106:101
Sem zaprl firewall in se konektal direktno no router od T-2 s kablom in prek wireless, oboje daje isti error.
Hvala za pomoč.
The game is unable to gain access to login server at this time ...
CODE=10:1001:8040:106:101
Sem zaprl firewall in se konektal direktno no router od T-2 s kablom in prek wireless, oboje daje isti error.
Hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aphanisis ()
Tisti ki velik igrajo majo itak ogromne zaloge gemov kupljenih z goldom, tko da mislm da ne bo vecjih problemov. Plebejci bojo moral pac kupt :D
75% popust 24. in 25. januarja (med PAX South).
https://www.guildwars2.com/en/news/this...
Tak da, ce se kdo slucajno nima. :)
Ob 17. uri v soboto bodo tudi predstavli zadnje novosti, morda celo expansion pack.
https://www.guildwars2.com/en/news/this...
Tak da, ce se kdo slucajno nima. :)
Ob 17. uri v soboto bodo tudi predstavli zadnje novosti, morda celo expansion pack.
Mare_BrainD ::
Zdravo.
No po nekaj časa, sm se odloču da spet neki MMO grem spilat, pa sm se nekak odlocu za gw 2 pa še 75 je off. Samo zanima me recimo pri wowu mi je biu ful ušeč pa sm ga skos igrau enha shaman. A je tu tut kaj takega ? Mislim z podobnim gameplayjem ?
No po nekaj časa, sm se odloču da spet neki MMO grem spilat, pa sm se nekak odlocu za gw 2 pa še 75 je off. Samo zanima me recimo pri wowu mi je biu ful ušeč pa sm ga skos igrau enha shaman. A je tu tut kaj takega ? Mislim z podobnim gameplayjem ?
Mare
BrainD
BrainD
yoco ::
Saj lahko zlevelas z lvl20 itemom in Tome of Knowledge I guess, ampak zakaj bi, zdaj ko bo nova mapa. :)
Guzzy ::
Mislim, da bo kar 80, saj je nadaljevanje zgodbe. Namreč ti z zgodbo začneš ko si lvl 1 in nato gre zgodba proti sezoni 1(ki je sicer ni v journalu), sezoni 2 in potem se nadaljuje v expansionu.
Najbrž bojo nove low lvl zone ko bo kakšna nova playable rasa, ampak to zna trajat.
Najbrž bojo nove low lvl zone ko bo kakšna nova playable rasa, ampak to zna trajat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri MMO?Oddelek: Igre | 5088 (3685) | sash69 |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14590 (7900) | r3tro |
» | MMORPGOddelek: Igre | 1881 (1595) | BorutK-73 |
» | Guild Wars (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 35893 (14922) | stražar |
⊘ | Guild Wars 2Oddelek: Igre | 3202 (1942) | Tilen |