Forum » Kaj kupiti » Kateri HDD za MBP?
Kateri HDD za MBP?
charlotte ::
Kupil sem 13" Macbook Pro-ja (osnovno varianto) ki pa ima samo 160GB disk. Zdaj precej sem že gledal katerega kaj svetujejo in kako zamenjat zadevo. Ker naj bi MBP imel senzor pospeška že vgrajen bi naj bil primeren disk ki sam nima vgrajenega takistega senzorja ker naj bi to povzročalo neke "klike" in na sploh neke čudne glasove. Gledal sem WD in Seagate in imata oba v vseh ki sem jih našel že vgrajene senzorje (t.i. G-Force...).
Se kdo na to kaj bolj spozna? Ali je to že počel pri MBP. Kateri disk bi priporočali? Kapacitete nekje 320GB več ne bi rabil. Hvala.
Se kdo na to kaj bolj spozna? Ali je to že počel pri MBP. Kateri disk bi priporočali? Kapacitete nekje 320GB več ne bi rabil. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OsX na zunanjem disku?Oddelek: Operacijski sistemi | 1556 (1103) | Sarazyph |
» | Applov WWDC 2012 poln novosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 41232 (36588) | dejanslo |
» | Rusi klonirajo Mace (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11932 (8419) | techfreak :) |
» | Microsoft: Appli prinesejo skriti davek (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13281 (8603) | JayKay |
» | Imac alikeOddelek: Strojna oprema | 2318 (1967) | FastWIND |