» »

Kaj je z CENEJE.SI ?

Kaj je z CENEJE.SI ?

GoldRakun ::

A še kdo opaža da stran ne deluje pravilno?
naprimer: Greš na stran in vidiš, da je prenosnik po smešno nizkih cenah, ampak res smešno.
Naprimer za prenosnik kaže ceno "že od 149.99€". Ko pa stisneš " v trgovino " pa te vrže na stran z GPS.
Opažam, da je to pri vseh izdelkih iz trgovine http://www.teal.si .
Sicer se mi ne zdi tako laganje kupcem pravilno, ampak kje je napaka? na Ceneje al na Teal?

LapD ::

ceneje mora imeti neki težave, ker se jim občasno cela stran sesuje in sploh ni dostopna. Mogoče kaj nadgrajujejo
web&motion designer

Leks ::

ne vem če je prav ceneje.si kriv za te težave. Kolikor mi je znano imajo xml uvoz izdelkov, kot večina podobnih strani, in če je tam noter
narobe zapisano, potem tudi narobe kaže. Verjetno je težava na strani trgovine, ki ni prav priredila XML za svoj tip trgovine.

Karen ::

Ja res imajo težave. Sem gledal en notranji disk, mislim da tam en giga. Pa je kazalo eno ceno (npr. 85 eur) zgoraj kot najceneje, spodaj pri trgovinah pa je bila najcenejša 100 eur. Torej trgovine so imele prave podatka (nobena ni imela 85 eur). Verjetno je torej pri njih kaj....

uroszo ::

Tudi sam sem opazil podobne težave. Razlog po mojem mnenju tiči v velikem obsegu podatkov, ki jih njihovi strežniki ne zmorejo "premleti" in posledično se dogaja omenjeno.
http://www.ozvocenja.si

xeon ::

Novi logo in dizajn portala. Ne vem, kaj zadnje čase razmišljajo takšne firme, ki ga biksnejo s takšnimi prenovami. Res, kot da bi jim 1000 eurov preveč dati za konkreten logo (kljub da vrtijo miljone letno) ga raje dajo sosedovem sinu, ki to naredi za 20 eurov. Bolje, da so pustili starega, ki je bil resen brand, tole pa je 3 minute dela v Wordu.

_Denny_ ::

Lastniki so samo dali isti logo in layout strani, kot ga že imajo na npr. heureka.cz in compari.ro...podobna situacija kot pri mimovrste.com/mall.cz in bolha.com/willhaben.at/njuskalo.hr.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

yayo ::

drugače pa komu sploh pomaga ceneje, glede na to, da prikaže le trgovce, kateri plačajo zato, da so vidni? Jaz najdem boljše cene, če pogooglam točno ime izdelka in dodam slovensko definicijo (npr. "pomivalni stroj", "računalniški monitor", "pumpica za klistiranje") ter besedo CENA. Na pvih dveh straneh bo prikazalo vse slovenske online trgovine pa še kako hrvaško ali srbsko. :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4516915411 (4213) tetriandoch
»

Kasner blender nateg (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11017306 (10578) GupeM
»

Slovenske spletne trgovine prodajajo kitajsko robo (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5011133 (5319) MrPhoneClick
»

Močna pritožba na trgovino Rolan - pazite se ga. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
27362143 (35486) slitkx
»

Izdelava spletne trgovine - pomoč

Oddelek: Izdelava spletišč
458344 (6992) Netrunner

Več podobnih tem