» »

Slovenske spletne trgovine prodajajo kitajsko robo

Slovenske spletne trgovine prodajajo kitajsko robo

1
2
»

MrPhoneClick ::

jogurt33 je izjavil:

Zdravo,
ne vem če ste že opazili ampak večina slovenskih spletnih trgovin, predvsem ciljam na trgovine z oblačili, razne butike itd., prodaja izdelke kupljene s kitajskih spletnih strani. Sam sem zasledil prav v vseh, tudi tistih najbolj znanih, identična roba, identične slike (ja še celo tolko so leni, da se jim ne da spreminjat slik in samo shranijo slike z npr aliexpressa in nalozijo na svojo stran), da ne govorim o kvaliteti, naročiš trojne kopalke npr m stevilko, vijolične barve.. kaj dobiš? tri pare, vsak drugačne velikosti in drugačen odtenek vijolične barve oz če ne kar modre..in ti naši slovenski trgovci še tolko ne premorejo da bi preverili če v paketu vse štima..
Primer, tele kopalke: http://www.aliexpress.com/item/Sexy-Wom... sem zasledil na prav vsaki spletni trgovini, kar jih poznam preko punce (kopalke naj bi bile darilo za rojstni dan in zato sem gledal pač tam, trgovin ne bom imenoval, ker ne vem če sploh lahko), na vseh različnih spletnih straneh različnih trgovin so imeli identične slike in pa 3x višjo ceno, ponekod tudi do 5x višjo.
Kakšno je vaše mnenje o tem? Meni se to zdi zelo sporno in nategatorsko, predvsem pa so me zelo razočarali naši slovenski bratje...da svojo rit umiješ potunkaj 10 drugih..mislim halo? Kako nizko so se ljudje pripravljeni spustiti samo zato da bi zaslužili (pa ne govorim sedaj o majhnih zasluzkih, te trgovine služijo na polno)..
Zanima pa me še, če je tak način prodaje v Sloveniji sploh dovoljen?




Gre samo za dropshiping. To je cisto dovoljeno . Nekdo prodaja izdelek na svoji strani ki pa je ubistu na aliexpreesu amazonu itd. Oni ne preverjajo paketov ker so poslani iz kitajske k kupcu in ne do tisga ki ima spletno stran.
Pri dropshipingu ljudje placujejo za oglase najveckrat na fb in igju s tem pridobijo kupce.

jogurt33 je izjavil:

Aha, dobro. Tega da oni to dovolijo nisem vedel. to potem spremeni zadevo.. Super, potem bom začel naročat stvari tam, odprl svojo trgovino se delal da je moje in čaw. Pa bom pošten in bogat. ;)
Hvala za pomoč :)


Ni tako lahko. Najprej rabs nek zelo prodajan izdelek(ne kopalke), narediti spletno strani, placati za domeno,logo in video za oglase, kupovati moras oglase iz fb ali ig odvisno katerega kupca ciljas.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kitajske spletne trgovine (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14371552 (5404) darkolord
»

Nakup stikal - Kitajska (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12727971 (15306) WaterBoy
»

Superge iz Kitajske (dhgate,aliexpress)

Oddelek: Loža
339502 (7884) nikjozo
»

Poceni vs draga sončna očala (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23259906 (50873) darkolord

Več podobnih tem