Forum » Pomoč in nasveti » težave s prižiganjem računalnika
težave s prižiganjem računalnika
murderdoll ::
torej pri meni se je pojavila ena težava... na računalniku sem želela poslušat muziko, pa me je winamp player nekaj zafrkaval pa sem resetirala računalnik. računalnik se je ugasnil, ko pa se je ponovno prižgal je začelo piskat, ekran je bil črn na njem pa se je izpisalo setup password. gesla ni šlo vpisat pa nič, ko pa sem stisnila enter pa se je napisalo entering setup in če sem želela tam kaj stisnit, recimo save changes and exit pa enostavno ni šlo nič kliknit...
ma kdo kakšno idejo? počasi postajam že panična...
ma kdo kakšno idejo? počasi postajam že panična...
ModriN96 ::
Čist enostavn ;)
Opreš komp, iztakneš baterijo iz matičnie plošče, pustiš baterijo kakšno minuto ali 2, jo vtakneš nazaj v matično ploščo.
To ti celotne bios nastavtive povrnil na privzete in mogl bi normalno spet delat ;)
Opreš komp, iztakneš baterijo iz matičnie plošče, pustiš baterijo kakšno minuto ali 2, jo vtakneš nazaj v matično ploščo.
To ti celotne bios nastavtive povrnil na privzete in mogl bi normalno spet delat ;)
Likalnik ::
Pozdravljeni!
Tudi sam imam problem, na svojem prenosniku semponovno naložil xp-je in po novi namestitvi se prenosnik ob zaprtju ne izklopi oziroma da v stanje pripravljenoti tako kot se je prej. Tudi pod opcijo dodatno, kjer se da nastaviti, kaj naj računalnik naredi ob zaprtju ekrana piše samo "ne naredi ničesar" samo ta opcija je. Opazil sem tudi če hočem zavstaviti sistem nimam možnosti za izbiro stanje pripravljenosti. Mislim, da je to povezano pa ne vem kako. Je mogoče, da kateri driverji manjkajo, ker drugače res ne vem kako pa kaj.
hvala za odgovore
Tudi sam imam problem, na svojem prenosniku semponovno naložil xp-je in po novi namestitvi se prenosnik ob zaprtju ne izklopi oziroma da v stanje pripravljenoti tako kot se je prej. Tudi pod opcijo dodatno, kjer se da nastaviti, kaj naj računalnik naredi ob zaprtju ekrana piše samo "ne naredi ničesar" samo ta opcija je. Opazil sem tudi če hočem zavstaviti sistem nimam možnosti za izbiro stanje pripravljenosti. Mislim, da je to povezano pa ne vem kako. Je mogoče, da kateri driverji manjkajo, ker drugače res ne vem kako pa kaj.
hvala za odgovore
Driverje za grafično inštaliraj.
Hvala za odgovor mi je uspelo takoj ko sem napisal post. Driverji so manjkal ja.
Mi lahko kdo pove kako izbrišem program Nero? Zbrisal sem ga tako kot je treba pod nadzorno ploščo itd. Vendar se ni vse izbrisalo, še zmeraj je nero datoteka, katero pa če izbrišem napiše: LBCF.dll ni mogoče izbrisati. Dostop je zavrnjen. Poskrbite za to, da disk ne bo pol ali zaščiten pred pisanjem oz. da datoteka en bo v uporabi.
Kakšna ideja kako bi to zbrisal, ker imam pod vsem ( glasba, filmi) še zmeram ikonco, da se mi lhko predvaja v nero playerju
Kakšna ideja kako bi to zbrisal, ker imam pod vsem ( glasba, filmi) še zmeram ikonco, da se mi lhko predvaja v nero playerju
bluefish ::
ta fajl ima očitno neko vezo z asociacijami datotek. Zaženi v Safe Mode with Command Prompt in z ukazom del (vnesi najprej del /? za natančnejši seznam parametrov) izbriši to datoteko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439693 (5374) | jedateruk |
» | Onemogocanje grafike nvs3100m na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1337 (1114) | hojnikb |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267111 (66703) | Seljak |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3053 (2788) | Tea Time |