Forum » Pomoč in nasveti » Uporabniški Računi XP
Uporabniški Računi XP
Maverick33 ::
Evo mam jz skoz en račun in to je Administrator in tko naštiman, da se mi avtomatsko skoz prijavlja v njega nč ga ne klikam ne nč. Pol pa dons nardim novga kr enga recmo "jakec" in zdej se mi skoz v tega prjavla Administratorja mi pa sploh ne pokaže.
Sm šu v safe mode pa zbral tam administratorja in, ko hočm zbrisat jakeca mi napiše, da ga ne morm, ker pol nebo več računov.
Vglavnem kr neki v navadnmu načinu ne morm pridt do Admina pa tud pobrisat tega ne morm.
Spet ena billijeva retardirana fora!
Sm šu v safe mode pa zbral tam administratorja in, ko hočm zbrisat jakeca mi napiše, da ga ne morm, ker pol nebo več računov.
Vglavnem kr neki v navadnmu načinu ne morm pridt do Admina pa tud pobrisat tega ne morm.
bluefish ::
Ta Bilijeva retardirana fora je z namenom. Prikaz admin računa lahko nastaviš v Group Policy Editorju.
Maverick33 ::
A je to mišljeno spreminjanje načina prijave in odjave?
Ja group policy je baje za to spreminjat samo kje to najdem?
Ja group policy je baje za to spreminjat samo kje to najdem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Maverick33 ()
bluefish ::
Mišljeno je to, da se ti prikaže admin tudi v primeru, ko je na voljo nek omejen račun. Točnega mesta nastavitve se pa žal ne spomnim. Malo išči z googlom.
Drugače pa start > run > gpedit.msc za zagon.
Drugače pa start > run > gpedit.msc za zagon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
st0jko ::
probaj "control userpasswords2" v run, in izberi "users must enter username and password...."
keks?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: st0jko ()
fosil ::
Tukajle si snemi dol Tweak UI.
Zelo uporaben programček s katerim lahko nastavljaš tudi prikaz in prijavljanje v windows.
Zelo uporaben programček s katerim lahko nastavljaš tudi prikaz in prijavljanje v windows.
Tako je!
ABX ::
Evo mam jz skoz en račun in to je Administrator in tko naštiman, da se mi avtomatsko skoz prijavlja v njega nč ga ne klikam ne nč. Pol pa dons nardim novga kr enga recmo "jakec" in zdej se mi skoz v tega prjavla Administratorja mi pa sploh ne pokaže.
Google ffs! :)
http://www.google.com/search?source=ig&...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2012 in WDSOddelek: Pomoč in nasveti | 724 (580) | McMallar |
» | Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računaOddelek: Pomoč in nasveti | 3651 (3375) | gorenjc |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3510 (3119) | Cold1 |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1644) | smrekca |
» | Težava z administratorskimi pravicamiOddelek: Operacijski sistemi | 874 (715) | Spc |