Forum » Kaj kupiti » Katero klimo?
Katero klimo?
XImhotep ::
Na klime se čisto nič ne spoznam, kar se tiče proizvajalcev in cen. Kupil bi klimo do 700€. (kupil bi jo na obroke). Stanovanje ima 39 kvadratov in je na sončni strani (živimo v bloku). Stene nič kaj prida ne izolirajo prostorov, saj se v poletnih dnevih temperatura precej zdvigne. Ali je možno, kupiti klimo ki ima dve notranji klimi (tisti del ki piha ven zrak), drugi del z ventilatorju je pa itak zunaj na steni, saj bi rad ohlajeval dva prostora.
Hvala.
Hvala.
blackbfm ::
Zadnjič sem nekaj gledal navodila ker je foter lih kupil eno klimo Pa je prav ena shema da lahko povežeš več notranjih enot z zunanjo. Verjetno je pri vseh klimah enako.
Grizzly ::
Katero znamko klimatske naprave se kaj splača kupiti? Če se kdo bolj spozna, lahko priporoči tudi kakšen model.
In še eno vprašanje: Zunanjo enoto bom namestil na notranjo steno balkona (tak sklep je bil sprejet), kar pomeni, da mi bo v času obratovanja klime zunanja enota segrevala balkon. Se da to kako rešiti, da bo na balkonu kljub temu znosna temperatura?
In še eno vprašanje: Zunanjo enoto bom namestil na notranjo steno balkona (tak sklep je bil sprejet), kar pomeni, da mi bo v času obratovanja klime zunanja enota segrevala balkon. Se da to kako rešiti, da bo na balkonu kljub temu znosna temperatura?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera klima (strani: 1 2 3 4 … 127 128 129 130 )Oddelek: Kaj kupiti | 1266141 (3693) | Rašo |
» | Klima v bloku - dovoljenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 5510 (1311) | Andrej0212 |
» | Ena ženska, ki je izgubljena med ponudbami TČ in IR paneli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15066 (7381) | a_borlak |
» | Lastna montaža klime v hišiOddelek: Loža | 47119 (17549) | Magic1 |
» | Kako močno klimo kupiti?Oddelek: Loža | 20999 (19580) | LordTado |