Forum » Strojna oprema » problem z internetom
problem z internetom
podobnikm ::
Jst uporablam mobitelov instant internet in imam modem hyundai MB-810. Na račun tega modema sm slišu veliko slabih kritik kar pa pr mojem problemu ni pomembno.
Na mojem računalniku ki ima naloženo windows visto home premium 64-bit pade čez neki časa download speed na 0(tud če karkoli downloadam al srfam po internetu). Povezava je še vedno vspostavljena sm internet noče delat.
Na drugem računalniku z xp 32-bit pa teče gladko. Na bratovem prenosniku ki ma tud naloženo visto 64 ni problemov. Modem sm dau na servis pa niso odkril nobene napake, zato je najbrž nek narobe z računalnikom.
Vista na mojem računalniku ni crackana in ne uporablam nobenih programov za pohitritev linije ali drugih programov ki bi kakorkoli uplivali na internet(razen uTorrent in ESET NOD32 Antivirus ki pa nista problem, saj ju uporabla tud brat na njegovem prenosniku).
Če je kdo že meu tako izkušnjo ali ve kaj bi lahko blo narobe prosim da odgovori.
Na mojem računalniku ki ima naloženo windows visto home premium 64-bit pade čez neki časa download speed na 0(tud če karkoli downloadam al srfam po internetu). Povezava je še vedno vspostavljena sm internet noče delat.
Na drugem računalniku z xp 32-bit pa teče gladko. Na bratovem prenosniku ki ma tud naloženo visto 64 ni problemov. Modem sm dau na servis pa niso odkril nobene napake, zato je najbrž nek narobe z računalnikom.
Vista na mojem računalniku ni crackana in ne uporablam nobenih programov za pohitritev linije ali drugih programov ki bi kakorkoli uplivali na internet(razen uTorrent in ESET NOD32 Antivirus ki pa nista problem, saj ju uporabla tud brat na njegovem prenosniku).
Če je kdo že meu tako izkušnjo ali ve kaj bi lahko blo narobe prosim da odgovori.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 268259 (67851) | Seljak |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33175 (10238) | zuz3k |
» | Router ne določi IP prenosniku z VistoOddelek: Omrežja in internet | 1524 (1342) | amigo_no1 |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2421 (1670) | Pyr0Beast |
» | Remote desktop connectionOddelek: Programska oprema | 3277 (2865) | CaqKa |