Forum » Pomoč in nasveti » pošta windows
pošta windows
a-aljo ::
mene zanima:
jaz uporabljam za maile windows pošto in me zanima kak naj nastavim da ob kliku na link od e-pošte bi mi odprlo kr to pošto ne pa outlook
help help
čim prej odgovor
LP
jaz uporabljam za maile windows pošto in me zanima kak naj nastavim da ob kliku na link od e-pošte bi mi odprlo kr to pošto ne pa outlook
help help
čim prej odgovor
LP
krneki007 ::
internet explorer/tools/internet options/programs/ izberi windows pošta za privzeti email program
Malajlo ::
Ja, na Visti z IE8 ni tega tam ;) Sem isto hotel napisati. Set default programs? Dobro vem, kaj kam spada, pa sem raje pobegnil z ALT-F4 ;)
ne jaz uporabljam firefox in mi ne gre
odpre mi outlook .... pa nevem zakaj prevzeto pošto imam windows pošto ..
odpre mi outlook .... pa nevem zakaj prevzeto pošto imam windows pošto ..
jaz uporabljam firefox ne pa pač ko stisnem na kako povezavo za mail mi odpre outlook namesto e-pošte windows
kaj morem naredtiti
sem rešo težavo hvala
lp
čaw
kaj morem naredtiti
sem rešo težavo hvala
lp
čaw
Zgodovina sprememb…
- spremenil: a-aljo ()
Malajlo ::
In zakaj si trmast? Odpri IE in preveri, kaj ti odpre. Če odpre Outlook, potem je treba kje drugje nastavljati.
Lahko ti pa naštejem 15 načinov, kako rešiti zadevo in s prvimi petimi zašuštraš vse...
Lahko ti pa naštejem 15 načinov, kako rešiti zadevo in s prvimi petimi zašuštraš vse...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275959 (20890) | Matko |
» | Backup mailov v outlook 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 892 (601) | alexandria |
» | Outlook Express - čas je za drug email client, samo kateri?Oddelek: Programska oprema | 1826 (1627) | znbojan |
» | Kako spremeniti menije nazaj v slovenščino?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2488 (2248) | nokia6310 |
» | ogled internetne strani brez povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (794) | bostjan44 |