Forum » Pomoč in nasveti » Backup mailov v outlook 2010
Backup mailov v outlook 2010
ne_kdo ::
Pozdravljeni,
imam težavo pri backup-u mailov v outlook 2010. Ko sem si naredil backup sem izvozil maile istočasno pa sem tudi za vsak slučaj kopiral še datoteko z maili. Sedaj, ko sem želel uvozit maile nazaj v outlook mi ni naložili vseh mailov. približno za leto dni mailov ni bilo notri. So bili starejši maili, novejših pa ni bilo. Sedaj pa iščem rešitev kako bi lahko prišel do teh mailov. Prosim za pomoč.
lp
Luka
imam težavo pri backup-u mailov v outlook 2010. Ko sem si naredil backup sem izvozil maile istočasno pa sem tudi za vsak slučaj kopiral še datoteko z maili. Sedaj, ko sem želel uvozit maile nazaj v outlook mi ni naložili vseh mailov. približno za leto dni mailov ni bilo notri. So bili starejši maili, novejših pa ni bilo. Sedaj pa iščem rešitev kako bi lahko prišel do teh mailov. Prosim za pomoč.
lp
Luka
mat xxl ::
Outlook ima pst je se da rešiti če so noter, samo dokler bo MS tlačil to v pst , prej je v nižjih verzijah v dbx, bodo problemi, ko bo 1 mail 1 fail, kot sedaj v Live mailu bo druga pesem.
Morda najbolje da v arhivu z kakim programom, ki zna pst brati pregledati zadeve....
Morda najbolje da v arhivu z kakim programom, ki zna pst brati pregledati zadeve....
GTX970 ::
Na mestu, kjer imaš sedaj pst skopiraj backup pst od prej - outlook naj bo takrat zaprt.
Step 1: Copy the files from the old computer
https://support.office.com/en-us/articl...
Step 1: Copy the files from the old computer
https://support.office.com/en-us/articl...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
ne_kdo ::
sem naredil tako da nisem dal backup ampak sem sam kopiral notri vendar kljub temu manjka ogromno mailov.
alexandria ::
Če želite varnostno kopirati vse svoje e-pošte v računu za Google Aplikacije, lahko programsko opremo Softaken Google Apps backup naložite tako, da vse programe nabiralnika izvozite iz Googlovih aplikacij. Z uporabo programske opreme za varnostno kopiranje Gsuite lahko preprosto shranite predmete nabiralnika iz aplikacij Google v oblike datotek PST, EML, MSG in MBOX za dostop do podatkov z drugimi e-poštnimi odjemalci, kot so MS Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird, pošta Apple in še več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275126 (20057) | Matko |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 4979 (4591) | krneki0001 |
» | Kako prenesti outlook maile iz službe - imam samo *.ost na pa *.pst fileOddelek: Programska oprema | 3343 (1351) | darkolord |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2582 (2334) | chrush |
» | backupi za glavne programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (822) | dmwajtjt |