Forum » Konzole » Wii MotionPlus
Wii MotionPlus
kratos ::
to moras nabavit ce mas wii, igre bodo zaceli delat/so zaceli delat da so kompatibilne s tem dodatkom ki zelo zelo izbolsa zaznavanje gibov, ni vec mrtvih kotov oz. stekanja. To je kot popravek za igranje, po mojem bi mogu wii to dat zaston saj je on zabluzu pri prvotnem kontrolerju.
to dobis pa pri igri Tiger Woods PGA Tour 10 al pa posebej sam da ta spil to podpera.
to dobis pa pri igri Tiger Woods PGA Tour 10 al pa posebej sam da ta spil to podpera.
atasmrk ::
Kaj točno misliš z mrtvim kotom? Mrtvi kot bi nastal kvečjemu v navezi z IR senzorjem, kjer je to celo pričakovano. Nikakor pa ne s senzorjem premikanja. Vsaj jaz to enotico razumem kot izboljšanje zaznavanja premikanja.
Ok, ni čisto res. Wii uporablja IR za zaznavo počasnega premikanja v smeri vzdolžne osi.
Ok, ni čisto res. Wii uporablja IR za zaznavo počasnega premikanja v smeri vzdolžne osi.
atasmrk ::
Se strinjam, pri golfu je so bile te težave očitne. Sploh potem, ko je bilo potrebno žogico iz bližine čisto malo takniti. Torej ne gre za "mrtvi kot". Temu bi rekel premajhna občutljivost prvotnega hardware-a.
kratos ::
vem, ampak mrtvi kot je bil ce si bil postrani obrjen in si hotel vzgat zogico in je tisto palco neki opletal okol brez da bi uzgal tko da nevem... jaz temu pravm mrtvi kot XD ni zaznavalo dobr ... glavno da so zdej popravl z wiimotion plus.
Okapi ::
Nabavil danes tale MotionPlus, pravzaprav dva - enega s Sports Resort in enega z Grand Slam Tenisom. Odlična zadeva, nekaj igric v Resortu je super (mečevanje, frizbi, pingpong ..., vseh še nisem preizkusil). Daljinec postane res bistveno bolj natančen, zaznava vse gibe, tenis moraš že kar naštudirat:-))
O.
O.
Dredllooxxx ::
@Okapi kje bi se dalo to nabaviti posebaj namreč igre že vse imam.
http://www.bobo-itstoritve.com/
Okapi ::
Hmm, to pa ne bi vedel. Jaz sem kupil v Bofu, samo ne vem, če imajo samo motion+. Sicer pa kakšna tuja spletna trgovina, recimo nemški Amazon.
O.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wii - nov uporabnikOddelek: Konzole | 837 (730) | BlackCaiman |
» | Nintendo Wii - nakupOddelek: Konzole | 7877 (5803) | hojnikb |
» | Nakup wii-ja - goblin.siOddelek: Konzole | 5999 (5080) | St235 |
» | Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 26632 (18976) | Raziel |
» | E3: Sony vs. Nintendo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 10374 (9073) | PrimozR |