Forum » Problemi človeštva » Danes bi se lahko začela WWIII
Danes bi se lahko začela WWIII
BALAST ::
Ne vidim ničesar, kar bi bil povod v WWIII.
Ljudje se rojevajo in umirajo, zvezde nastajajo in explodirajo.
Ljudje se rojevajo in umirajo, zvezde nastajajo in explodirajo.
Tr0n ::
Pa tega nebi vedeli ker nikjer ni prostora za manj pomembne novice.
Hvala bogu (ne, da je Jacko umrl, ampak da ni prostora za bolj pomembne novice).
urban99 ::
i see your point :)))
Mene bolj zanima, zakaj je z Dnevnikove strani izginila novica, da sta teden dni nazaj(!) dve lovski letali hrvaške vojske vdrli v zračni prostor Slovenije. Gugl jo je že indeksiral (ampak ni v cacheu), slowwenia pa skopirala. To utegne biti jutri vaška novica dneva.
pilatusi.press
Mene bolj zanima, zakaj je z Dnevnikove strani izginila novica, da sta teden dni nazaj(!) dve lovski letali hrvaške vojske vdrli v zračni prostor Slovenije. Gugl jo je že indeksiral (ampak ni v cacheu), slowwenia pa skopirala. To utegne biti jutri vaška novica dneva.
pilatusi.press
st0jko ::
Točno to je moj point. O tem sem prejle slišal mimogrede na 24ur(TV) in ko sem hotel o tem kaj prebrati, glejga zlomka. Majkl tu, Majkl tam... Nič pa o tem, pa se sliši skoraj kot povod v vojno!?!?
keks?
urban99 ::
hihihi, evo moj point pa je, da bo jutri cela vas prepričana, da gre res za povod v vojno :)
No, dokler nam Italjani (NATO) čuvajo nebo, se nimamo kaj bati. Oh, wait... roflmao
No, dokler nam Italjani (NATO) čuvajo nebo, se nimamo kaj bati. Oh, wait... roflmao
PaX_MaN ::
Nič pa o tem, pa se sliši skoraj kot povod v vojno!?!?
Kaj ko bi povedal, kaj je po tvoje tale "povod v vojno"?
T0RN4D0 ::
24 ur pa resne novice? Jim ne moreš verjet niti kater dan je danes, se nič ne čudim da pišejo samo o jacksonu. :) Kr naj tako ostane, tam (upam) vsaj ne streljajo tko velikih kozlov kot ponavadi.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanci zvito zasegli Facebookovo dokumentacijoOddelek: Novice / Zasebnost | 5777 (3853) | zmaugy |
» | nakup dražje ureOddelek: Loža | 7591 (6835) | RejZoR |
» | Gamerski računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2980 (2206) | d0rK |
» | World Trade Center (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17213 (6786) | burekar |
» | Unccle Alko HolOddelek: Loža | 1708 (1359) | Bessie |