Forum » Programska oprema » Program za snemanje trenutnega dogajanja na ekranu
Program za snemanje trenutnega dogajanja na ekranu
perac ::
Pozdravljeni,
veliko prošnjo imam za vas, ki vse ki se razumete na temo softverja. Za mesec dni sem se včlanil v bazo TotalVid in si potegnil dol nekaj poučnih filmov, ki pa jih bi sedaj rad nekako prinesel na DVD. Problem je v tem, da direktno snemanje ne gre, ker skoz preverjajo geslo in veljavnost plačiLA članarine.
Torej rabil bi en Freeware programček, ki bi mi snemal trenutno dogajanje na ekranu in bi nato posneto varianto posnel na DVD. Po možnosti čimbolj enostaven...
Lepa hvala
Peter
veliko prošnjo imam za vas, ki vse ki se razumete na temo softverja. Za mesec dni sem se včlanil v bazo TotalVid in si potegnil dol nekaj poučnih filmov, ki pa jih bi sedaj rad nekako prinesel na DVD. Problem je v tem, da direktno snemanje ne gre, ker skoz preverjajo geslo in veljavnost plačiLA članarine.
Torej rabil bi en Freeware programček, ki bi mi snemal trenutno dogajanje na ekranu in bi nato posneto varianto posnel na DVD. Po možnosti čimbolj enostaven...
Lepa hvala
Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1934 (1372) | oo7 |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22997 (10212) | Yossarian |
» | nakup VIDEO KAMEREOddelek: Zvok in slika | 2636 (2395) | Mlchk |
» | Prosim za pomoč pri nero-tuOddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1910) | pepek11 |
⊘ | Pinnacle & A-PremiereOddelek: Zvok in slika | 1833 (1631) | Stepni Volk |