Forum » Izdelava spletišč » free hosting
free hosting
spinex ::
Imel sem page na slohosting pa je šlo očitno vse v *****. Prosim predlagajte mi kje lahko zastonj gostim moj page, pa da server dela hitro, po možnosti brez reklam....
thans
thans
darh ::
jest bi tud rad mel enga provajderja... pogoji so:
-neomejen prostor
-neomejen bandwidth
-brez rekla
-seveda vse zastonj
a se to da ?
yao...
-neomejen prostor
-neomejen bandwidth
-brez rekla
-seveda vse zastonj
a se to da ?
yao...
Excuses are useless! Results are priceless!
SLOWWWeb.net ::
No ja,...sej to še gre. Sam pol pa v večini pričakujejo da je še hiter. Aja, v takih primerih ne oglašujejo na tvojih straneh, temveč ti pošiljajo reklamo na maile, ki pa jih moraš poklikat. Običajno je bilo po od 5-10 na dan, sedaj pa že za vsak obisk .
link
link
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Primoz ::
ty-team... slowwwkrneki... izberi, kateri account bi rad obdrzal in sporoci...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
CWIZO ::
Ma sej včasih je bil freedom2surf.
kjer si mel mislim da 50mb, strežnik je bil hiter.
mel si neomejeno majlov.
PHP+mysql podpora.
domena pa v obliki www.ime.f2s.com
Sam na žalost niso več brezplačni...
kjer si mel mislim da 50mb, strežnik je bil hiter.
mel si neomejeno majlov.
PHP+mysql podpora.
domena pa v obliki www.ime.f2s.com
Sam na žalost niso več brezplačni...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Tody ::
Volja nudi 10 MB for free brez reklam pa tud hitri so . No še kar (: Če pa delaš kaj za podjetje jim pa reč da ne škrtarjo pa dajo tistih 5 čukov na mesec za prostor in prijavjo naj se na ARNES za domeno .si in problem rešen !!
spinex ::
Fore je tud ta, da majo tisti k so prklučeni na net prek Arnesa možnost met zastonj strani na Arnesovem strežniku, pr siol-u pa tacga strežnika nimajo. Siol lepo skrbi za svoje stranke !!!
p.s. a se gremo odjavt od siola pa gremo na arnes
p.s. a se gremo odjavt od siola pa gremo na arnes
Sam na arnesu pa na volji maš eno čudno domeno, pa no PHP and mysql support, kokr jest vem.
To pa je v večini primerov neuporabno.
.si domen elahko registrerajo samo podjetja, za nas je to spet neuporabno.
To pa je v večini primerov neuporabno.
.si domen elahko registrerajo samo podjetja, za nas je to spet neuporabno.
hancic.info
kuntek ::
Pravkar sem našel zastonj prostor, ki nudi tudi PHP in MySQL in .... JE BREZ BANNERJEV ALI REKLAM (če kdo ne verjame: kuntek://). Res, da imaš samo 15 MB placa in omejen bandwith samo za kakšno ekspirimentiranje bo čisto dovolj. Tukaj je link PortlandLink pa sem našel na ORODJARNI, ki ima zelo dober članek o zastonj web hostih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuntek ()
O kuntek
neboš verjel, sam glih ta page sem tut jest neki gledal
neboš verjel, sam glih ta page sem tut jest neki gledal
hancic.info
Caboose ::
www.t35.com
se mi zdi da je, imaš vse kar je xBite naštel, VENDAR so tu popupi... Jaz osebno imam zato ene 3 accounte pri volji [3x10mb](data), 1 pri spaceports [30mb](PHP, Mysql), ter še ene par ki niti prav nevem zakaj jih imam
Torej kot vidite stran www.mofo.vze.com stoji brez problemov, popoupov, ter kakega banner shita. Edinole tako se boste izgonili tem nadležnicam. No, če ne vštevamo čudeža Torej, edini problem pri volji je nezaneslijost FTP strežnikov oz. dostopa. Včasih dela včasih ne. To pa zato ker je volja iz neznanih razlogov tarča hax0r wanabeejev , najebemo pak mi. Spaceports zna zajebevat, ko pride do linkanja foruma. Izdavi da ta in ta url NI na pagu. PA JE! WTf? Vse dokler ne posežemo v javascript, takrat pa se "izgubljena" stran čudežno najde.
Ah, imam še vprašanje. Kako naj na zgoraj omenjeni strani naredim, da bo forum odprlo v oknu, ,ki se ga da maximirat?
LP!
se mi zdi da je, imaš vse kar je xBite naštel, VENDAR so tu popupi... Jaz osebno imam zato ene 3 accounte pri volji [3x10mb](data), 1 pri spaceports [30mb](PHP, Mysql), ter še ene par ki niti prav nevem zakaj jih imam
Torej kot vidite stran www.mofo.vze.com stoji brez problemov, popoupov, ter kakega banner shita. Edinole tako se boste izgonili tem nadležnicam. No, če ne vštevamo čudeža Torej, edini problem pri volji je nezaneslijost FTP strežnikov oz. dostopa. Včasih dela včasih ne. To pa zato ker je volja iz neznanih razlogov tarča hax0r wanabeejev , najebemo pak mi. Spaceports zna zajebevat, ko pride do linkanja foruma. Izdavi da ta in ta url NI na pagu. PA JE! WTf? Vse dokler ne posežemo v javascript, takrat pa se "izgubljena" stran čudežno najde.
Ah, imam še vprašanje. Kako naj na zgoraj omenjeni strani naredim, da bo forum odprlo v oknu, ,ki se ga da maximirat?
LP!
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Caboose ::
brinkster suxorz ker ima page upload.
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273644 (3062) | edi123 |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295663 (18955) | hariscorale |
» | Najboljši free web hosting???Oddelek: Omrežja in internet | 2876 (2574) | dux |
» | Najugodnješi webhosting pejđ?Oddelek: Omrežja in internet | 2242 (1909) | Primoz |
» | Svoja www stran ?Oddelek: Omrežja in internet | 2807 (2314) | singular |