Forum » Mobilne tehnologije » Blackberry storm - nastavitve email (problem)
Blackberry storm - nastavitve email (problem)
chicolino ::
Pozdravljeni,
poskušam nastavit postni predal na blackberryju..
grem na setup wizard/email..
nato tam bi moral imeti 2 opcije za izbirat (create new mail address in pa i want to use work email acc using blackberry...)
problem je da jz nimam nic za izbirat saj mi da le opcijo "i want to use work email acc using blackberry smeti)
zdj me zanima ce kdo ve kako da nastavim postni predal?
pozna kdo kasno 3rd party aplikacijo za email? (le da ni gmail yahoo in podobne)
LP
poskušam nastavit postni predal na blackberryju..
grem na setup wizard/email..
nato tam bi moral imeti 2 opcije za izbirat (create new mail address in pa i want to use work email acc using blackberry...)
problem je da jz nimam nic za izbirat saj mi da le opcijo "i want to use work email acc using blackberry smeti)
zdj me zanima ce kdo ve kako da nastavim postni predal?
pozna kdo kasno 3rd party aplikacijo za email? (le da ni gmail yahoo in podobne)
LP
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: Azrael ()
ModriN96 ::
u vsakmu primeru boš mogu met nastavitve od operatreja k ga uporablaš(simobil, mobitel...)
poklič na njihovo cifro za pomoč in ti bojo tam pomagal.
poklič na njihovo cifro za pomoč in ti bojo tam pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Gmail in bedna omejitev velikosti datotekOddelek: Loža | 4408 (3768) | zee |
» | Registracija domene in domena za emailOddelek: Izdelava spletišč | 4597 (3991) | Invictus |
» | outlook - postaOddelek: Pomoč in nasveti | 2170 (2125) | toxius |
» | Študentje ne uporabljajo svojih e-poštnih predalovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5657 (2826) | techfreak :) |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17893 (14575) | the_unborn |