Forum » Pomoč in nasveti » SiolTV HD programi
SiolTV HD programi
droid ::
Pozdravjeni.
Ali kdo ve kaj v zvezi s hd programi na siolu? Nekaj sem iskal pa nisem nič uradnega našel, razen na nekem forumu je blo nekaj o poskusnih programih in programih za doplačat.
HD vidim samo myzen.tv ki kaže neke plaže.
Ali kdo ve kaj v zvezi s hd programi na siolu? Nekaj sem iskal pa nisem nič uradnega našel, razen na nekem forumu je blo nekaj o poskusnih programih in programih za doplačat.
HD vidim samo myzen.tv ki kaže neke plaže.
Master Chief ::
Jaz se s tem Siolom in HD kanali ubadam od jeseni. Pisal sem nesteto mailov, klical, odgovori pa vec al manj isti- nic konkretnega. V napovedniku je napoved za ta mesec. Mogoce kdo drug kaj vec ve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol uvaja digitalno kabelsko televizijo na optiki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 23706 (9093) | alexz |
» | Siol Box-a Media CenterOddelek: Omrežja in internet | 6684 (3578) | moat |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106906 (23273) | jurre |
» | Dilema Siol, T-2, UPC , digitalna kableska,optikaOddelek: Zvok in slika | 4856 (3890) | Alexius Heristalski |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57723 (18047) | dinozaver7 |