Forum » Programska oprema » MAC na PCju
MAC na PCju
Loki ::
nikakor ne.
je bila pa enkrat v novicah objavljena ena povezava do ene peticije, po kateri naj bi urgirali avtorjem OS X, naj ga prepisejo se za x86 okolje; ceprav (po mojem mnenju) ni kaj veliko moznosti, da bi se to uresnicilo.
je bila pa enkrat v novicah objavljena ena povezava do ene peticije, po kateri naj bi urgirali avtorjem OS X, naj ga prepisejo se za x86 okolje; ceprav (po mojem mnenju) ni kaj veliko moznosti, da bi se to uresnicilo.
matic ::
Ja je en zeloooo dober "simulator" ki simulira maca na pcju in izkorisca procesor tudi nad 90%!!!! Tko da se dansnji hudi Pcji brez p. kosajo s tem z kakim g4!
Rabis pa seveda prav tako enega maca! Prvo da zadevo uporabljas uradno / legalno! In drugo da sploh lahko uporabljas ker to uporablja zeloo malo ljudi in si moras sam presnet neke dolocene zadeve z macovih cipov..
Ce te vec o tem zanima poisci po Googlu za mac simulatorjem.. pri tej firmi tut lahko narocis vse potrebno in splohni drago.. (men se zdi da rabis en mejcken koscek hardwera) potem pa rabis samo se enega pravega Maca! Ali pa.. no o tem se tukaj ne sme govort...
Rabis pa seveda prav tako enega maca! Prvo da zadevo uporabljas uradno / legalno! In drugo da sploh lahko uporabljas ker to uporablja zeloo malo ljudi in si moras sam presnet neke dolocene zadeve z macovih cipov..
Ce te vec o tem zanima poisci po Googlu za mac simulatorjem.. pri tej firmi tut lahko narocis vse potrebno in splohni drago.. (men se zdi da rabis en mejcken koscek hardwera) potem pa rabis samo se enega pravega Maca! Ali pa.. no o tem se tukaj ne sme govort...
cekr ::
Nekaj povezav emulatorjev na PC:
--- MAC ----
vMAC
Gemulator
Emulators - SoftMAC, AtariST,...
ARDI
macemul
--- AMIGA ----
WinUAE
--- ATARI ST/TT/FALCON ----
LGD - vsi
To so povezave do najboljših (po mojem) emulatorjev za zgoraj omenjene stroje. Nekaj naj bo pa jasno: popolne emulacije ni. Programi delajo ali pa tudi ne.
Da bi deloval najnovejši MAC OS na PC-ju pa lahko kar pozabiš. Enostavno je tako, da sta si platforma MOTOROLE in INTEL-a preveč narazen. Izkoristki Motorolinih procesorjev so bistveno boljši od INTEL-ove platforme. To velja za vse zgoraj omenjene stroje. Če pa želiš še kaj več pa pojdi na stran:
ZOCK
O izkušnjah pa kdaj drugič, če bo kdo to želel.
--- MAC ----
vMAC
Gemulator
Emulators - SoftMAC, AtariST,...
ARDI
macemul
--- AMIGA ----
WinUAE
--- ATARI ST/TT/FALCON ----
LGD - vsi
To so povezave do najboljših (po mojem) emulatorjev za zgoraj omenjene stroje. Nekaj naj bo pa jasno: popolne emulacije ni. Programi delajo ali pa tudi ne.
Da bi deloval najnovejši MAC OS na PC-ju pa lahko kar pozabiš. Enostavno je tako, da sta si platforma MOTOROLE in INTEL-a preveč narazen. Izkoristki Motorolinih procesorjev so bistveno boljši od INTEL-ove platforme. To velja za vse zgoraj omenjene stroje. Če pa želiš še kaj več pa pojdi na stran:
ZOCK
O izkušnjah pa kdaj drugič, če bo kdo to želel.
matic ::
cekr daj sporoci izkusnje ce imas kaj.. jaz sem ze razmisljal o tem precej.. pa se nisem lotil.. ravno zaradi tega ker nic nevem kaj res je.. in kaj sam tam neke bucke valijo na teh emultor straneh da so full dobri..
No govorim za SoftMAC, ki je po njihovih besedah on in sploh dober, uporaben, mocen...
No govorim za SoftMAC, ki je po njihovih besedah on in sploh dober, uporaben, mocen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mac vs. Pc (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13537 (10178) | thezerox |
» | Windows XP na novih iMacih z Intelovimi procesorji: potrjenoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4740 (3100) | zos |
» | Apple ne bo onemogočil poganjanje MS Windows na svojih računalnikihOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5538 (4226) | OwcA |
» | Power Mac G5 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6199 (4937) | MitjaP |
» | MacOS X na PCjuOddelek: Operacijski sistemi | 1277 (1170) | jamiroq |