Forum » Programiranje » [VB] Objektni program
[VB] Objektni program
genesiss ::
Pozdravljeni,
Rabil bi pomoč (oziroma rabil bi jo cimer) pri programu, napisanem v Visual Basicu. Spremeniti bi ga bilo treba v objektnega.. ker nikoli nisem delal v tem jeziku in nimam časa in volje se zdaj samo zaradi tega na novo učit sintakso in vse, bi prosil nekoga, ki to lahko naredi v parih minutah za pomoč :) Gre se pa za čisto enostaven program (prvi letnik FGG).
http://www.speedyshare.com/791678555.ht...
Zdaj je koliko sem razbal vse v enem classu, tako da bi verjetno bilo potrebno razbiti zadevo na več razredov in bi stvar ratala kao objektna. Kompliciranje z abstraktnimi razredi, dedovanji ipd. verjetno ni potrebno Bi se dalo komu pomagati?
Hvala!
Rabil bi pomoč (oziroma rabil bi jo cimer) pri programu, napisanem v Visual Basicu. Spremeniti bi ga bilo treba v objektnega.. ker nikoli nisem delal v tem jeziku in nimam časa in volje se zdaj samo zaradi tega na novo učit sintakso in vse, bi prosil nekoga, ki to lahko naredi v parih minutah za pomoč :) Gre se pa za čisto enostaven program (prvi letnik FGG).
http://www.speedyshare.com/791678555.ht...
Zdaj je koliko sem razbal vse v enem classu, tako da bi verjetno bilo potrebno razbiti zadevo na več razredov in bi stvar ratala kao objektna. Kompliciranje z abstraktnimi razredi, dedovanji ipd. verjetno ni potrebno Bi se dalo komu pomagati?
Hvala!
- spremenil: genesiss ()
keworkian ::
Ni casa in ni volje? Najbolje, da se ti se pomaga naredit prvi letnik, kot pomoc seveda.
Obscenities in B-Flat
genesiss ::
To ni za mene, je za cimra iz FGG in mu, če to zna ali ne, ne pomeni prav veliko. Pač sem vprašal, če se komu da, ker je to res za 2 minuti dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnik računalništvaOddelek: Šola | 6542 (4522) | janezekk |
» | Studiranje iz VI na magisterijOddelek: Šola | 9878 (9236) | Isotropic |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48370 (35890) | awy |
» | Kako izgleda študij?Oddelek: Šola | 7351 (5990) | Gandalfar |
» | Študij geodezijeOddelek: Šola | 5427 (5218) | LuiIII |