Forum » Omrežja in internet » telemach kabelski internet vs. adsl 2 -mision possibile
telemach kabelski internet vs. adsl 2 -mision possibile
dexter_II ::
smo ze pri 2 delu
v petek sem ob pribl. 14:00 zacel pogovor na telemachu ( da vidimo odzivnost) in po folku,zvoku sodec majo dela cez glavo
zdej dons sem ze dobil posto za sklenitev nar. razmerja,pohvalno!
zdej me pa zanima razlika med oranđ dirkač pa dostop do arnesa, v cem je fora (na arnesu sem zdej!),razlike je pa 2200sit?
Sk.Loka pade pod ljubljansko omrezje torej imam lj. cenik in ne gorenjski.
Vprasal sem ce ma kdo v Sk.Loki ze kabel pri njih in je potrdila, tko ce je kak model Locan,naj pove kako besedo!
prvi del je mutiral v tehnični boj besed (naj najboljsi zmaga! )
v petek sem ob pribl. 14:00 zacel pogovor na telemachu ( da vidimo odzivnost) in po folku,zvoku sodec majo dela cez glavo
zdej dons sem ze dobil posto za sklenitev nar. razmerja,pohvalno!
zdej me pa zanima razlika med oranđ dirkač pa dostop do arnesa, v cem je fora (na arnesu sem zdej!),razlike je pa 2200sit?
Sk.Loka pade pod ljubljansko omrezje torej imam lj. cenik in ne gorenjski.
Vprasal sem ce ma kdo v Sk.Loki ze kabel pri njih in je potrdila, tko ce je kak model Locan,naj pove kako besedo!
prvi del je mutiral v tehnični boj besed (naj najboljsi zmaga! )
- spremenil: dexter_II ()
Fury ::
Fora je v tem da ce mas arnes ti arnes provajda internet prek telemachovga kabla, ce mas pa oranzni dirkac ti pa telemach. Raj uzam oranzni dirkac ker bos mel dostop do FTPja (zaklenen na IPje) in bolse pinge kokr slism od ljudi.
ender ::
sej FTP ni nič posebnega zadnje čase...
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Sumo ::
Ce vzames preko Arnesa bos imel dober link v tujino, ce pa vzames oranznega drkaca bos mel pa dostop do telemachovega ftpja in katastrofalen link v tujino. Odloci se.
P.S.: Za dostop do Arnesovega omrezja bos moral izpolniti posebno prijavnico, vendar se mi zdi da do tega dostopa ni upravicen cisto vsak clovek (kakor sem jaz videl te mora priporociti tvoja sola) - mozno da se motim glede tega
P.S.: Za dostop do Arnesovega omrezja bos moral izpolniti posebno prijavnico, vendar se mi zdi da do tega dostopa ni upravicen cisto vsak clovek (kakor sem jaz videl te mora priporociti tvoja sola) - mozno da se motim glede tega
dexter_II ::
poj bi raj vzel arnes ce je kaka moznost
kaj je fora zdej s tem telemachovim ftp-a je en ghostu internet
kaj je fora zdej s tem telemachovim ftp-a je en ghostu internet
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexter_II ()
Hux ::
Samo ce si student ali pa dijak lahko prek anres vzemes. Ce si dijak mas maximalno hitrost 64kbps ce si pa Student pa lahko zbiras med paketi. Oziroma nisem ziher ce je tak na tvojem kabel providerju ampak na mojem je tak. Reje sem ADSL vzel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pi*** matrna po**** nategovalski telemachOddelek: Omrežja in internet | 2156 (1266) | link_up |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7992 (6193) | Narcos Satanicos |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8233 (6539) | DeLonghi |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9815 (6874) | AlienRex |
» | telemach kabelski internet vs. adsl (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4737 (3635) | Uporabnik |