Forum » Omrežja in internet » telemach kabelski internet vs. adsl
telemach kabelski internet vs. adsl
l33t ::
Nisem niti vztrajal pri svojih trditvah ampak sem cel čas trdil enako kot vi vsi samo da sem stvari dodatno zakompliciral!
Moja napaka!
Moja napaka!
b ::
O tem da se na kablu vidi promet od sosedov pa lahko povem kaj se vidi (ravnokar sem pognal tcpdump): vidijo se ARP requesti in broadcasti (ip.od.soseda -> 255.255.255.255). To je vse.
lp,
Borut.
lp,
Borut.
brandy ::
Tukaj , lahko vidite prednosti kabelskega modema v primerjavi z nekaterimi drugimi moznostmi dostopa do interneta, kakor ga vidi Telemach.
Med drugim pavi, da ima kabelski modem obcutno prednost pred ADSLjem zaradi:
- staticnega IP
- moznost izbire razlicnih ISP
- vec razlicnih storitvenih paketov
Vse tri trditve sicer drzijo ampak samo dokler jih ne primerjamo z ADSL.
Ko jih primerjas z ADSL, je prednost kabelskega modema samo staticni IP in prav nic drugega.
Moznost izbire razlicnih ISP. Res je, vendar ti to ne prinese nic boljse povezave ker je "izvirni greh " pri Telemachu .
Za kvalitetnejso povezavo je potrebno odsteti tudi vec denarja.
Moje misljenje je, da kdor hoce sigurno in predvsem stabilnejso povezavo naj se odloci za ADSL.
Nezadovoljen uporabnki Telemachovih storitev.
Med drugim pavi, da ima kabelski modem obcutno prednost pred ADSLjem zaradi:
- staticnega IP
- moznost izbire razlicnih ISP
- vec razlicnih storitvenih paketov
Vse tri trditve sicer drzijo ampak samo dokler jih ne primerjamo z ADSL.
Ko jih primerjas z ADSL, je prednost kabelskega modema samo staticni IP in prav nic drugega.
Moznost izbire razlicnih ISP. Res je, vendar ti to ne prinese nic boljse povezave ker je "izvirni greh " pri Telemachu .
Za kvalitetnejso povezavo je potrebno odsteti tudi vec denarja.
Moje misljenje je, da kdor hoce sigurno in predvsem stabilnejso povezavo naj se odloci za ADSL.
Nezadovoljen uporabnki Telemachovih storitev.
Uporabnik ::
nobena od naštetih prednosti ne drži, vse se da dosežt tud z adsl
> Moznost izbire razlicnih ISP. Res je, vendar ti to ne prinese nic boljse povezave ker je "izvirni greh " pri Telemachu .
to ne drži. če ma telemach slab link v tujino ninujno da ga ma volja... je pa res da ma lahk telemach slabo narejeno omrežje. Tuki ti lahk dam svojo izkušnjo-> slo promet mi vleče 120kbps tujina pa med 5 in 30 (bolj 5) kbps. torej omrežje je ok, njihov link pa slab
lahko pa rečem da je adsl od siola precej dobr, mam možnost uporabe obeh
> Moznost izbire razlicnih ISP. Res je, vendar ti to ne prinese nic boljse povezave ker je "izvirni greh " pri Telemachu .
to ne drži. če ma telemach slab link v tujino ninujno da ga ma volja... je pa res da ma lahk telemach slabo narejeno omrežje. Tuki ti lahk dam svojo izkušnjo-> slo promet mi vleče 120kbps tujina pa med 5 in 30 (bolj 5) kbps. torej omrežje je ok, njihov link pa slab
lahko pa rečem da je adsl od siola precej dobr, mam možnost uporabe obeh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24041 (12905) | smash |
» | Nemo vs. DOCSISOddelek: Omrežja in internet | 2184 (1699) | undefined |
» | Kaj menite o kablu rpi Telemachu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1077) | Rogue Jedi X |
» | telemach-arnes-a je kdo zdejle stimal?Oddelek: Omrežja in internet | 1861 (1483) | Meissa |
» | Kabelski internetOddelek: Omrežja in internet | 1594 (1208) | chebeltza |