Forum » Pomoč in nasveti » Program ki compressa pesmi da jih lahko daš več na mobitel ???
Program ki compressa pesmi da jih lahko daš več na mobitel ???
ZuPk0 ::
Lep pozdrav !
Jaz imam mobitel z spominsko kartico 128Mb in dam lahko gor samo 7-8 pesmi ,a obstaja kaksen program ki bi to compreshal (eden naj bi bil Songs2Mobile ampak ga nikjer ne najdem oz. moraš kupiti ga)
Prosim pomoč
hvala za vnaprej !
Jaz imam mobitel z spominsko kartico 128Mb in dam lahko gor samo 7-8 pesmi ,a obstaja kaksen program ki bi to compreshal (eden naj bi bil Songs2Mobile ampak ga nikjer ne najdem oz. moraš kupiti ga)
Prosim pomoč
hvala za vnaprej !
JayKay ::
program za kodiranje mp3jev in izbreš nizko kvaliteto 32kbit in mono
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
tilinho20 ::
Audiograber je mislim, da tudi ena varjanta...
No vsaj jaz sem delal to iz audio v mp3 format, mislim da je tudi iz mp3 v mp3 (slabša kvaliteta) tudi možno.
No vsaj jaz sem delal to iz audio v mp3 format, mislim da je tudi iz mp3 v mp3 (slabša kvaliteta) tudi možno.
lali12 ::
Tudi Nero zna delati manjše MP3-je.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
st0jko ::
192 pa res ni tolk slabše da bi ti na telefonu opazil razliko. lahko tudi na 128 zbiješ.
keks?
zee ::
Pri trenutnih cenah teh spominskih kartic je po mojem cenejse, ce si kupis vecjo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
M@73Y ::
Pozdrav.
Kot prvo cena 2GB je okoli 10€ tako da edino problem ki lahko nastane je da je možno da kartice mobitel ne bo prepoznal.
glede programa pa je program SUPER (http://www.erightsoft.com/SUPER.html) res ena A. Prvo je zastonj, drugo pa lahko v njem delaš dobesedno akr se ti zahoče. Glasbo filme lahko konvertiraš v bilokatero obliko.
Lp.
Kot prvo cena 2GB je okoli 10€ tako da edino problem ki lahko nastane je da je možno da kartice mobitel ne bo prepoznal.
glede programa pa je program SUPER (http://www.erightsoft.com/SUPER.html) res ena A. Prvo je zastonj, drugo pa lahko v njem delaš dobesedno akr se ti zahoče. Glasbo filme lahko konvertiraš v bilokatero obliko.
Lp.
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba mp3 v cd kvalitetoOddelek: Zvok in slika | 9659 (3866) | kuall |
» | MP3 128 kbps in 320 kbpsOddelek: Zvok in slika | 5824 (3560) | marS |
» | kvaliteta glasbenih cd-jevOddelek: Zvok in slika | 2043 (1807) | tx-z |
» | 192 ali 256 kbit-na muska ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8618 (7013) | tha_man |
» | Kaj je bolše: *.MP3 ali *.WMA?Oddelek: Zvok in slika | 2756 (2325) | San |