Forum » Loža » Odštevanje do padca trenutne vlade
Odštevanje do padca trenutne vlade
Double_J ::
Telefonsko anketo je opravil Delo Stik med 19. in 21. aprilom, odgovarjal pa je 501 vprašan.
Lepa manipulacija...
http://www.siol.net/slovenija/novice/20...
Če bi DeSUS zapustil koalicijo, jih je 40,3 odstotka prepričanih, da bi morala do volitev državo voditi tehnična vlada. Da naj jo vodi manjšinska vlada Boruta Pahorja, meni 21,9 odstotka vprašanih, medtem ko jih je 14,6 odstotka prepričanih, da bi se morali koaliciji pridružiti nepovezani poslanci in poslanca manjšin. 8,8 odstotka vprašanih je za to, da se koaliciji pridruži SLS. Ali naj bodo v primeru izstopa DeSUS predčasne volitve, v anketi volivcev niso povprašali.
Lepa manipulacija...
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
bluefish ::
Hm, glede rezultatov ankete na 24ur je finta v N=700. Od teh je toliko in toliko procentov izrazilo svoje mnenje za določeno stranko, ostali so bili tiho. Seveda bi se spodobilo, da bi ustrezno navedli tudi neopredeljene.
luli ::
Telefonsko anketo je opravil Delo Stik med 19. in 21. aprilom, odgovarjal pa je 501 vprašan.
Če bi DeSUS zapustil koalicijo, jih je 40,3 odstotka prepričanih, da bi morala do volitev državo voditi tehnična vlada. Da naj jo vodi manjšinska vlada Boruta Pahorja, meni 21,9 odstotka vprašanih, medtem ko jih je 14,6 odstotka prepričanih, da bi se morali koaliciji pridružiti nepovezani poslanci in poslanca manjšin. 8,8 odstotka vprašanih je za to, da se koaliciji pridruži SLS. Ali naj bodo v primeru izstopa DeSUS predčasne volitve, v anketi volivcev niso povprašali.
Lepa manipulacija...
Seveda predčasnih volitev v Delovi anketi sploh niso ponudili kot možen odgovor.
Thomas ::
Po - predčasnih ali ne - volitvah se utegne Delo dol zapret.
Cajt bi bil.
Cajt bi bil.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Mr.B ::
Manipulacijo si lahko omisliš tudi s kaznovanjem izstopa Desusa iz kolalicije.
Bluefish, daj dodaj povej nam kateri časopis misliš da govori resnico, uno pravo, tako našo. Sej veš politično korektni medij.
Ti dam podatke od morebitnega kolega BlueRunner:
Delo: uravnoteženo sranje
Dnevnik: uravnoteženo sranje
Dolenjski list: uravnoteženo sranje
Primorske novice: uravnoteženo sranje
Slovenske novice: uravnoteženo sranje
Večer: uravnoteženo sranje
Žurnal: uravnoteženo sranje
Bluefish, daj dodaj povej nam kateri časopis misliš da govori resnico, uno pravo, tako našo. Sej veš politično korektni medij.
Ti dam podatke od morebitnega kolega BlueRunner:
Delo: uravnoteženo sranje
Dnevnik: uravnoteženo sranje
Dolenjski list: uravnoteženo sranje
Primorske novice: uravnoteženo sranje
Slovenske novice: uravnoteženo sranje
Večer: uravnoteženo sranje
Žurnal: uravnoteženo sranje
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
Bluefish, daj dodaj povej nam kateri časopis misliš da govori resnico, uno pravo, tako našo. Sej veš politično korektni medij.Noben. Je pa med naštetimi razlika, na kak način informacije podajajo.
Hura za Pozareport in podobne kovne torej.
http://newmarksdoor.typepad.com/mainblo...
Tko gre svet, zdej, Danny de Vito ve to. Nič ne pomaga Delu, tudi če ne bi bil na Svetli strani. Vseeno je.
Thomas očitno misli, da je Delo papirnica in tiskarna. Naj mu izdam skrivnost - ni.
O.
Okapi misli, da je Delo skupek elitnih novinarjev.
Naj mu izdam skrivnost : Delo je skupek FDV buzerantov, ki misli da so in ker
1. so buzeranti
2. so prodane duše
3. so delno podprti s strani države
4. prihajajo s FDV-ja
Tako kot praktično vsi novinarji v Sloveniji. Tvoj point?Thomas očitno misli, da je Delo papirnica in tiskarna. Naj mu izdam skrivnost - ni.
O.
Okapi misli, da je Delo skupek elitnih novinarjev.
Naj mu izdam skrivnost : Delo je skupek FDV buzerantov, ki misli da so in ker
1. so buzeranti
2. so prodane duše
3. so delno podprti s strani države
4. prihajajo s FDV-ja
You have no idea.
Kaj je s tabo? Sploh slediš? Daješ random pobrane stringe ven?
Pšenični ::
http://www.reporter.si/index.php?option...
No tko bo.
Predvidevam, navkljub prirejenim anketam javnega mnenja. Da jih bo proti preko 70% in to trikrat.
No mal sem vmes vskočil, brez zamere.
Drgač pa sem že napisal da je Delo najbolj potvarjal ankete javnega mnenja pred referendumi, sledi Dnevnik....(po mojem mnenju). In opisal na prejšnji strani ...
Sedaj sem opazil, so v zadnjih dnevih začele kapljat ankete, v katerih priznavajo da bo proti (na ref.) glasovalo okrog 50%, vendar v isti sapi zatrjujejo, da so ljudje za tehnično vlado. Pri 15% podpori, se grejo da folk podpira iste face še naprej....
Kdo je zdej bebo?
No tko bo.
Predvidevam, navkljub prirejenim anketam javnega mnenja. Da jih bo proti preko 70% in to trikrat.
Drgač pa sem že napisal da je Delo najbolj potvarjal ankete javnega mnenja pred referendumi, sledi Dnevnik....(po mojem mnenju). In opisal na prejšnji strani ...
Sedaj sem opazil, so v zadnjih dnevih začele kapljat ankete, v katerih priznavajo da bo proti (na ref.) glasovalo okrog 50%, vendar v isti sapi zatrjujejo, da so ljudje za tehnično vlado. Pri 15% podpori, se grejo da folk podpira iste face še naprej....
Kdo je zdej bebo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Ramon dekers ::
http://www.reporter.si/index.php?option...
No tko bo.
Kdo je zdej bebo?
sem proti, trikrat proti. Naj se spokajo že dol, kaj jim sploh ni jasno, sarkazem pa je da se ministri se menajajo kot opice hkrati pa eno leto vlečejo še plačo za to "ministrovanje". Tako slabega vodstva pa res še ne.
Očitno res mislijo da so najboljši.
Sedaj je tako kot v igri Mortal combat, ko se nasprotnik maje in komaj stoji. Zraven pa piše finish him!
Me zanima koliko jih ne bo brcnilo 5. junija.
Me zanima koliko jih ne bo brcnilo 5. junija.
Dve šivanki...
USS Liberty ::
Tehnična vlada pomeni ene čisto druge ljudi.
V normalnih državah je res tako. Samo mi nismo normalna država in ta "tehnična" vlada bi pomenila samo še en nov nateg Slovencev, saj tako vlado ne bi sestavili neki neodvisni ljudje, ampak neke marionete, ki bi bile vodene iz murgelske palčkovine...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Buggy ::
ne ni problem referendum, vlada ali pa kriza...problem ste osebki kot so zadnji trije...pa da se ne bom ponavljal studi se mi folk s takim razisljanjem in so nic drugega kot navadne reve strahopetne, ki mislijo da bodo docakali odresenje plesastega kriminalca.
Mr.B ::
Buggy, sej vem , vsi kradejo, ampak moji najmanj
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
"Po mojem ti. Tehnična vlada pomeni ene čisto druge ljudi."
Samo naštevam gola dejstva, da se rdeča trdnjava maje.
Če pogledamo še kaj je govoril Stanovnik, sem na nek način vesel, da smo v "demokraciji". Da se zadeve rešujejo z volilnimi lističi in ne kako drugače.
Tehnična vlada pomeni, da bojo privlekli kimače, ki bojo do volitev uničli še tisto, kar še niso. Časa pa ni ne vem koliko. Omenil bi le, da se bo tranzicija nadaljevala, v smislu primerov Križanič, ki je sedel v nadzornem svetu IUV d.d. v njegovem zadnjem obdobju, za propad podjetja ni odgovarjal....za 23 milijonov evrov izgube...
pa vendar postal gospodarski minister....tako lahko v morebitni tehnični vladi pričakujemo podobne ustvarjalne umetnike....saj 23 miljonov v enem letu, moraš gledat stran al kaj....važno je sicer "da je naš".....
Da brigade rosso izgubljajo živce in postajajo nestrpne je razvidno vedno bolj iz tvojih postov (v katerih nisme zasledil, da bi pokomentiral goljufive predreferendumske ankete) in vidne nervoze levih politikov (bojda je za krizo krivo švercanje orožja), ki se bojijo za svoje lagodno življenje.
V glavnem pričakujem sedaj prirejene ankete, ki bodo ponujale vse, razen predčasnih volitev ne. Sej po svoje razumem, korito tud če napol prazno je pa le zastonj korito. Hočem reči, ankete bojo ugotavljale, da smo mazohisti, da hočemo, da nas isti trpinčijo še naprej.
Če pogledamo še kaj je govoril Stanovnik, sem na nek način vesel, da smo v "demokraciji". Da se zadeve rešujejo z volilnimi lističi in ne kako drugače.
Tehnična vlada pomeni, da bojo privlekli kimače, ki bojo do volitev uničli še tisto, kar še niso. Časa pa ni ne vem koliko. Omenil bi le, da se bo tranzicija nadaljevala, v smislu primerov Križanič, ki je sedel v nadzornem svetu IUV d.d. v njegovem zadnjem obdobju, za propad podjetja ni odgovarjal....za 23 milijonov evrov izgube...
pa vendar postal gospodarski minister....tako lahko v morebitni tehnični vladi pričakujemo podobne ustvarjalne umetnike....saj 23 miljonov v enem letu, moraš gledat stran al kaj....važno je sicer "da je naš".....
Da brigade rosso izgubljajo živce in postajajo nestrpne je razvidno vedno bolj iz tvojih postov (v katerih nisme zasledil, da bi pokomentiral goljufive predreferendumske ankete) in vidne nervoze levih politikov (bojda je za krizo krivo švercanje orožja), ki se bojijo za svoje lagodno življenje.
V glavnem pričakujem sedaj prirejene ankete, ki bodo ponujale vse, razen predčasnih volitev ne. Sej po svoje razumem, korito tud če napol prazno je pa le zastonj korito. Hočem reči, ankete bojo ugotavljale, da smo mazohisti, da hočemo, da nas isti trpinčijo še naprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Nekaterim očitno še vedno ne kapne, da tudi prihodnja vlada čudežev ne bo delala, tako kot ji ni zmogla v preteklosti. In to ne zaradi dejanj svojih predhodnikov.
Nekaterim očitno še vedno ne kapne, da tudi prihodnja vlada čudežev ne bo delala, tako kot ji ni zmogla v preteklosti. In to ne zaradi dejanj svojih predhodnikov.
...pa saj res nima vec smisla, naj ovce naprej beketajo pa unicijo vse kar je mozno zgolj zaradi tega da bodo necemu kontrirali pa se sami cisto ne vejo cemu, kakor ne vedo kaj bi naprej. ..jah beketat je itaq simpl
Danes so se pa pošteno šopirili, verjetno zadnjič.
Ne vem pa od kje naj bi imel Turk visoko podporo, Golobič pa nizko. Saj sta vendar sodelavca, eden podpira drugega. Morda je spet kako prirejanje vmes...
Ne vem pa od kje naj bi imel Turk visoko podporo, Golobič pa nizko. Saj sta vendar sodelavca, eden podpira drugega. Morda je spet kako prirejanje vmes...
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
"Nekaterim očitno še vedno ne kapne, da tudi prihodnja vlada čudežev ne bo delala, tako kot ji ni zmogla v preteklosti. In to ne zaradi dejanj svojih predhodnikov."
JA, zdej manjka še samo da so vsi glih. Da volitev sploh ne rabimo. Ali da se bodo zdej le na foteljih zamenjali. Če to ne bo dovolj, se doda še malo o švercanju orožja in posluša če ovčke že prijazno meketajo......
Je, pač res, da so največji sovražnik bivših komunistov volitve.
Če povemo po pravici, jih pravzaprav niso niko marali. Sej so oni edino sposobni in oh in sploh.
"Ne vem pa od kje naj bi imel Turk visoko podporo, Golobič pa nizko. Saj sta vendar sodelavca, eden podpira drugega. Morda je spet kako prirejanje vmes..."
Sem že podal, kako (na prejšnji strani) se pri nas meri razpoloženje javnosti. Do konca kaže na tesen rezultat, na koncu pa ta levi popušijo za 81%.
JA, zdej manjka še samo da so vsi glih. Da volitev sploh ne rabimo. Ali da se bodo zdej le na foteljih zamenjali. Če to ne bo dovolj, se doda še malo o švercanju orožja in posluša če ovčke že prijazno meketajo......
Je, pač res, da so največji sovražnik bivših komunistov volitve.
Če povemo po pravici, jih pravzaprav niso niko marali. Sej so oni edino sposobni in oh in sploh.
"Ne vem pa od kje naj bi imel Turk visoko podporo, Golobič pa nizko. Saj sta vendar sodelavca, eden podpira drugega. Morda je spet kako prirejanje vmes..."
Sem že podal, kako (na prejšnji strani) se pri nas meri razpoloženje javnosti. Do konca kaže na tesen rezultat, na koncu pa ta levi popušijo za 81%.
Okapi ::
Če povemo po pravici, jih pravzaprav niso niko marali.In vendar so na večini volitev zmagali. Čudno, ne?
O.
desno-bela-krimo sfera dobiva na vekjavi takrat ko gre slabo..saj vejo da je kaos njim po godu za njihova hinavska dejanja o katerih se potem sprenevedajo..ze videno.
"Po mojem ti. Tehnična vlada pomeni ene čisto druge ljudi."
stanovniku in ostalim kvazi borcem naj dajo penzije po 700€pa bo kar nekaj novega denarja v blagajni, ne pa da ga serjejo z njihovimi pokojninami, ki so marsikatera plača v Sloveniji. Žalostno ampak, res. Hudiča mar bi bili pod nemčijo, avstrijo bi nam bilo veliko bolje kot gledati takšne traparije.
Ps. sem gledal predsednika na proslavi, če povzamem njegovo besedičenje:
Probleme bomo rešili ko bom rešili orožarske afere. Ja wtf, če je to tako pomemben praznik in serje še na ta "njihovi" velik dan potem res nevem več kaj bi rekel človek. Se mi pa zdi da res, ampak res sovražijo janša.
Tile borci se bojijo za svoje riti, ker se lahko zgodi, da bi jim kdo znižal penzijo, oni so bili najbolj glasni pri malem delu in pokojninski reformi. LOL. Človek se vpraša kaj pa delavci? Srečo imajo tisti ki so ob meji z Avstrijo/Italijo, gredo lahko vsaj tja na delo...
USS Liberty ::
desno-bela-krimo sfera
v normalnih državah so kriminalci razporejeni 50:50 med levo in desno politično sfero. Pri nas je pa 90% kriminala na levici...
del stanovnikovega govora je bil sovražni govor... sprašujem se, kje so levičarske organizacije, ki se bojda stalno bojujejo proti sovražnemu govoru, da bi se oglasile in protestirale proti temu?
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()
...pa saj res nima vec smisla, naj ovce naprej beketajo pa unicijo vse kar je mozno zgolj zaradi tega da bodo necemu kontrirali pa se sami cisto ne vejo cemu, kakor ne vedo kaj bi naprej. ..jah beketat je itaq simpl
tebi podobni ljudje so izvolili gejevsko narkomansko vlado, zato se sedaj se sedaj soočite s posledicami.
USS Liberty je izjavil:
desno-bela-krimo sfera
v normalnih državah so kriminalci razporejeni 50:50 med levo in desno politično sfero. Pri nas je pa 90% kriminala na levici...
del stanovnikovega govora je bil sovražni govor... sprašujem se, kje so levičarske organizacije, ki se bojda stalno bojujejo proti sovražnemu govoru, da bi se oglasile in protestirale proti temu?
moje ekstremno mnenje: odprtje auswitcha, tja pa poslati zidarja in jankoviču podobne ljudi, z družinami do tretjega kolena. Žal.
Dokler se pa nikomur nič ne zgodi, pa lahko samo gledamo kako nam kradejo in lažejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
buggy verjetno jih potrebuje cela Slovenija, nisem edini.
sicer pa, če omenim našega župana (ne ni ljubljanski) lahko rečem samo, adijo. Ko je bila čistilna akcija mu je ob pijači ušlo kako vesel je da je hčerka v ZDA in je doštudirala sedaj pa je vredna 20 miljonov €. Sicer nisem mogel verjeti, ampak glede na stanje občine in njegov tretji mandat mu verjamem.
sicer pa, če omenim našega župana (ne ni ljubljanski) lahko rečem samo, adijo. Ko je bila čistilna akcija mu je ob pijači ušlo kako vesel je da je hčerka v ZDA in je doštudirala sedaj pa je vredna 20 miljonov €. Sicer nisem mogel verjeti, ampak glede na stanje občine in njegov tretji mandat mu verjamem.
Zgodovina sprememb…
djordjevic ::
Ramon dekers je izjavil:
in njegov tretji mandat mu verjamem.
Si ga je uzurpiral ali ste mu ga ovce vsakič znova podelili?
No grave is deep enough to keep us in chains.
djordjevic je izjavil:
Ramon dekers je izjavil:
in njegov tretji mandat mu verjamem.
Si ga je uzurpiral ali ste mu ga ovce vsakič znova podelili?
Ovce so mu ga dale ovce, sicer je opozocija opozarjala na napake in kako denar frli dobesedno, ampak se vsem fučka. Sedaj pa je zmanjkalo denarja da bi se dokončalo pločnik, in naredilo prehod za pešce. Ampak važno je da si doma dela bazen.
Nekaj mi pravi, da te muči zelena pošast. Poznam namreč ljudi, ki študirajo v ZDA, in bodo nedvomno nekoč zelo uspešni (do neke mere so že zdaj), pa nimajo staršev županov ali županj. Samo toliko o tistem, kako ima hčer v ZDA.
djordjevic mene ne muči nobena pošast, žalosti me samo kako se s Slovenijo dela enako kot z našo občino, to je kot s kupom dreka. Vsi delajo kratkoročno, če pa že kdo dela dolgoročno pa njegovo delo zjebe njegov naslednik. Dejansko bi se mi zelo lepo lahko razvili v turistično eko deželo, z eko kmetijami in prehrano, namesto da bi tu crkavali.
No imamo pa borce ki nas nagovorjajo k boju proti "krizi" in orožarskam aferam.
p.s. nisi me razumel kaj sem hotel povedati, moj point ni bil da študira v zda.
No imamo pa borce ki nas nagovorjajo k boju proti "krizi" in orožarskam aferam.
p.s. nisi me razumel kaj sem hotel povedati, moj point ni bil da študira v zda.
Kar se tiče tega, da naša elita dela z državo kot svinja z mehom, se do neke mere strinjam s tabo, samo je ena velika težava, in sicer da so se kot nesposobni delati kaj bolje bolj ali manj pokazali VSI, zato na tej točki v bližnji prihodnosti pač ne pričakujem preloma. Tudi če pride odrešenik na oblast. Se pa tudi meni rahlo studi poslušat neke bojne krike o zbiranju pod praporjem partizanstva. Mislim, WTF, dajte nam že mir s tem.
janša bi lahko brez problema zvozil zadeve, in spremenil smer, v svoje vrste bi moral vzeti samo ljudi tipa lahkovnik, iz stranke pa zmetati ljudi tipa rupl.
Potem pa bi se začelo, prvo nadzor nad občinami in poslovanjem, do pike natančno, potem podjetij...
Potem pa bi se začelo, prvo nadzor nad občinami in poslovanjem, do pike natančno, potem podjetij...
Ah, pa daj, no. Videli smo njegov domet. Pucanje podjetij in JU po kriteriju partijske knjižice (rumene) ter talanje bombončkov, katerih zapitek je morala reševati naslednja vlada. Da ne omenjam velikodušnega šauflanja denarja in kreditov za megalomansko rast gradbenega sektorja. Ampak tule sem že OT. Če kaj, potem nas čakajo nova štiri leta revanšizma. In ponavljam, kar sem zadnjič rekel - ko sem gledal Pojbiča na Odmevih, me je zmrazilo. Do smrti si ne bi odpustil, če bi volil stranko, ki ima take kandidate.
kmetek ::
Ima narod sploh svojega predstavnika v parlamentu? Namreč, poslanci to niso. Dokler ne bodo direktne, neposredne volitve, so tam papki v parlamentu. Da ne omenjam vlade, ki z svojim obnašanjem in nebulozami, ne predstavljajo slovenskega naroda. Torej, kdaj volitve vsakega predstavnika DIREKTNO?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
To s temi partizani je bila kaplja čez rob. Teli tipi živijo še v 50 letih....
"janša bi lahko brez problema zvozil zadeve, in spremenil smer, v svoje vrste bi moral vzeti samo ljudi tipa lahkovnik, iz stranke pa zmetati ljudi tipa rupl."
Se strinjam. Potrebno pa je hkrati vzpostavit pravno državo. Npr. rešiti afero bulmastifi - kdo je odstranil posnetke kamer..., Vegrad, Sct,.... itd....kdo je dovolil, da so se pravice delavcev toliko časa kršile.
No, sicer najkasneje čez okoli leto dni, bojo zadeve malo bolj jasne.....na dosti področjih.
Je bilo pa dosti sovražnega govora te dni, ostudnega, neuravnovešenega, zaenkrat nekaznovanega.....
"Če kaj, potem nas čakajo nova štiri leta revanšizma."
Revašizem poslušamo sedaj, vsak dan. Ker drugega itak ni kaj za pokazat. Na gospodarskem področju je tema.
"janša bi lahko brez problema zvozil zadeve, in spremenil smer, v svoje vrste bi moral vzeti samo ljudi tipa lahkovnik, iz stranke pa zmetati ljudi tipa rupl."
Se strinjam. Potrebno pa je hkrati vzpostavit pravno državo. Npr. rešiti afero bulmastifi - kdo je odstranil posnetke kamer..., Vegrad, Sct,.... itd....kdo je dovolil, da so se pravice delavcev toliko časa kršile.
No, sicer najkasneje čez okoli leto dni, bojo zadeve malo bolj jasne.....na dosti področjih.
Je bilo pa dosti sovražnega govora te dni, ostudnega, neuravnovešenega, zaenkrat nekaznovanega.....
Revašizem poslušamo sedaj, vsak dan. Ker drugega itak ni kaj za pokazat. Na gospodarskem področju je tema.
in pričakuješ da bo katera stranka poštena tako kot je bil npr sam kramberger? Kje živiš? v Jami? Kar sam pričakujem je malo več morale in nadzora nad levim lobijem.
Djordjevic ti ne ves kaj se dogaja v Sloveniji in kako na veliko se krade, tudi če revizija SLUČAJNO najde nepravilnosti, se le te ne posluša in dela dalje po starem.
Sicer pa nevem kaj hočeš povedati s tem:
"katerih zapitek je morala reševati naslednja vlada. Da ne omenjam velikodušnega šauflanja denarja in kreditov za megalomansko rast gradbenega sektorja. Ampak tule sem že OT."
Ta vlada ni rešila nič, kaj pa ima on z bankami da so dajale kredite pa tudi nevem. Ok nlb je tako nlb ki sploh ne bi smela obstajati ampak pustimo detajle.
Djordjevic ti ne ves kaj se dogaja v Sloveniji in kako na veliko se krade, tudi če revizija SLUČAJNO najde nepravilnosti, se le te ne posluša in dela dalje po starem.
Sicer pa nevem kaj hočeš povedati s tem:
"katerih zapitek je morala reševati naslednja vlada. Da ne omenjam velikodušnega šauflanja denarja in kreditov za megalomansko rast gradbenega sektorja. Ampak tule sem že OT."
Ta vlada ni rešila nič, kaj pa ima on z bankami da so dajale kredite pa tudi nevem. Ok nlb je tako nlb ki sploh ne bi smela obstajati ampak pustimo detajle.
To s temi partizani je bila kaplja čez rob. Teli tipi živijo še v 50 letih....
ja jebemti, če bomo reševali afere lahko delamo samo to...potreben je nadzor nad denarjem. To je prvo.
djordjevic je izjavil:
Ah, pa daj, no. Videli smo njegov domet. Pucanje podjetij in JU po kriteriju partijske knjižice (rumene) ter talanje bombončkov, katerih zapitek je morala reševati naslednja vlada. Da ne omenjam velikodušnega šauflanja denarja in kreditov za megalomansko rast gradbenega sektorja. Ampak tule sem že OT. Če kaj, potem nas čakajo nova štiri leta revanšizma. In ponavljam, kar sem zadnjič rekel - ko sem gledal Pojbiča na Odmevih, me je zmrazilo. Do smrti si ne bi odpustil, če bi volil stranko, ki ima take kandidate.
Pojbič je res tele. Janša bi se ga moral z naslednjimi volitvami rešit. Ampak bistvo problema ni v Pojbiču, Pahorju, Janši itd. Če bi živeli v pravni državi bi sodstvo delovalo in ne sodilo po kvazi Zalarjevih zakonih. Tudi nadzorne inštitucije bi opravljale svoje delo in mi bi se ukvarjali s psi (Slovenija), ponarejenimi diplomami (Nemčija) ali s sexom (Clinton ZDA). Razlika med strankami in voditelji bi bila minimalna in za večino neopazna.
Tako pa na žalost mislimo (da tudi jaz), da bi bil čas, da politika uredi inštitucije pravne države. Zadnje čase kaže, da je največje upanje za to Pahor. Vse poteze vodijo k temu, da se bo narodu ftrgal film. GO PAHOR GO!
luli res je, kaj dela računsko sodišče meni ni jasno. Res. Mi se tukaj pogovarjamo o nebuluzah in tisto kar je na tv-ju, ampak večina vas ne ve kakšne nepravilnosti se dogajajo ki so skrite javnosti, ko se lahko samo za glavo primeš.
Zgodovina sprememb…
..poglej par posov visje pa bos videl s kaksnim zaslepljenim besom po nekih poracunicah in hvalo duceta in ostalih Gim(a)s-cev z njihovim stilom diskvalifikacije se tukaj grejo.
Ja posvoje bi bilo morda res dobro da desnjaki pridejo na celo ...sam kaj ko teleta lahko strizes in strizes in strizes pa jim se ni jasno :D
Ja posvoje bi bilo morda res dobro da desnjaki pridejo na celo ...sam kaj ko teleta lahko strizes in strizes in strizes pa jim se ni jasno :D
Če bi živeli v pravni državi bi sodstvo delovalo in ne sodilo po kvazi Zalarjevih zakonih.
Tule bo dejansko treba nekaj postoriti, se pa je dejansko tudi za vprašati, kaj so vsa ta leta počeli na državnem tožilstvu, da so a) ali zadeve na sodiščih padale, b) do obravnav zaradi površno spisanih obtožnic niti ni prišlo, c) se določene zadeve še zdaj valjajo v predalih in d)se je (sumim) aktivno delalo na tem, da so določene stvari potem na sodišču padle. Ampak ja, kar se tiče vzpostavitve neodvisnega, učinkovitega in hitrega sodstva, se s tabo absolutno strinjam!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDS ponareja dokumente (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Problemi človeštva | 107741 (91926) | imagodei |
» | Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26460 (22271) | noraguta |
» | Pahorizmi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14610 (12953) | Brane2 |