Forum » Loža » Odštevanje do padca trenutne vlade
Odštevanje do padca trenutne vlade
oldguy ::
Ti si živel v Švici, da lahko govoriš? Kaj pa je narobe z življenjem tam?
Hja, če te ne bo zmotilo to, kar je že Thor poudaril, t.j. da boš le še en gastarbajter več, te bo zagotovo njihova zaplankanost. Vsaj mene je...
WarpedGone ::
Ja, potem boš lahko občudoval modrijane, kot so Jerovšek, Tanko, Pukšič, Grims, Gorenak ... Saj po svoje bi bilo dobro, da bi se ljudje spomnili, zakaj pred 2 leti niso še enkrat izvolili desnih. Samo draga lekcija bo to, se bojim.
Dražja kot tale leva lekcija?
Več kot dve milijardi, kot so nas opalili teli presvetli levaki?
Močno dvomim.
P.S. Finančna situacija pri nas je bolj kritična, kot povejo po TV.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
mtosev ::
ta Pahor je res ena copata.moj komentar se nanasa na depeso o Pahorcku
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Double_J ::
Zdej bo še kaj več ponudil, ko je obisk pod vprašajem.
Zdi se mi, da Janša ni imel nekih težav pri obiskih, v obe smeri.
Zdi se mi, da Janša ni imel nekih težav pri obiskih, v obe smeri.
Dve šivanki...
Lahovnik je še prepričan, da vlada ne vlada, ker za krmilom ni nikogar, so pač so v ozadju tranzicijska omrežja. "Pilota ni za krmilom, je na WC-ju in bruha, stevardesa je šla, eni molijo, tretji pač čakajo, da vožnja mine do konca dve leti. Lepo se vidi, kako je paraliziran politični in gospodarski sistem," je slikovito posredoval svoje mnenje nekdanji gospodarski minister.
dobro sem se nasmejal
dobro sem se nasmejal
Pšenični ::
"P.S. Finančna situacija pri nas je bolj kritična, kot povejo po TV."
Smo pred totalnim finančnim zlomom. Sploh če pogledamo širše po Evropi kaj se dogaja. Po Irski so na udaru še Portugalske in Italijanske obveznice....Evro pada kot kamen. Porušeno je zaupanje vanj.
Da je heca konec so spoznali tud levičarji, ki so se že obrnili proti Pahoru, (tudi tle na forumu je nekaj ateistov postalo desno usmerjenih-v trenutku ko so ugotovili, da bi bilo morda bolje, da se Pahorja odstrani kontrolirano, kot da ga odnese ulica). Po žurnalu so namreč tud na Delovem portalu začeli groziti z ovadbami "preveč gorečim komentatorjem", kar pomeni da so ljudje začeli izgubljati živce in se jim počasi za tole državo že malo jebe. Poleg tega zna na dan priti še kakšna sočna podrobnost, kaj je Pahor še vse ponujal komu drugemu np. mejo s Hrvaško za kaj tretjega. In direktno bodo za to odgovorni tisti, ki so ga spravili gor-mislim Pahorja, ki po moje ni več opravilno sposoben in bi ga bilo potrebno takoj razrešit iz zdravstevnih razlogov, kot tudi Križaniča in Svetika.
Zdej, če bi človek vedel, da so slovenci sposobni več kot "tridnevnega spomina" o odgovornosti za tale pravni in finančni zlom države, ter bi temu primerno nagradili levo opcijo za tale fijasko, bi človek rekel, da je čas, da se tole odštevanje konča in vlada odstopi. Ter da se predčasno razpišejo volitve in se
nato opravi s pomočjo finačne institucije preverjanje izvora premoženja tistih, ki so kljub plačilu minimalnih davkov postali milijonarji. Vprašanje je tud, da po tem, ko se je na levi opciji ugotovilo, da Jankovič nima šans na morebitnih predčasnih parlamentarnih volitvah, mislim, če so sploh pripravljeni na to, da se stanje v državi sanira, če so pripravljeni, da se to opravi brez njih, ki so zasrali to državo do amena.
Če temu ni tako, potem gremo še en krog.
Smo pred totalnim finančnim zlomom. Sploh če pogledamo širše po Evropi kaj se dogaja. Po Irski so na udaru še Portugalske in Italijanske obveznice....Evro pada kot kamen. Porušeno je zaupanje vanj.
Da je heca konec so spoznali tud levičarji, ki so se že obrnili proti Pahoru, (tudi tle na forumu je nekaj ateistov postalo desno usmerjenih-v trenutku ko so ugotovili, da bi bilo morda bolje, da se Pahorja odstrani kontrolirano, kot da ga odnese ulica). Po žurnalu so namreč tud na Delovem portalu začeli groziti z ovadbami "preveč gorečim komentatorjem", kar pomeni da so ljudje začeli izgubljati živce in se jim počasi za tole državo že malo jebe. Poleg tega zna na dan priti še kakšna sočna podrobnost, kaj je Pahor še vse ponujal komu drugemu np. mejo s Hrvaško za kaj tretjega. In direktno bodo za to odgovorni tisti, ki so ga spravili gor-mislim Pahorja, ki po moje ni več opravilno sposoben in bi ga bilo potrebno takoj razrešit iz zdravstevnih razlogov, kot tudi Križaniča in Svetika.
Zdej, če bi človek vedel, da so slovenci sposobni več kot "tridnevnega spomina" o odgovornosti za tale pravni in finančni zlom države, ter bi temu primerno nagradili levo opcijo za tale fijasko, bi človek rekel, da je čas, da se tole odštevanje konča in vlada odstopi. Ter da se predčasno razpišejo volitve in se
nato opravi s pomočjo finačne institucije preverjanje izvora premoženja tistih, ki so kljub plačilu minimalnih davkov postali milijonarji. Vprašanje je tud, da po tem, ko se je na levi opciji ugotovilo, da Jankovič nima šans na morebitnih predčasnih parlamentarnih volitvah, mislim, če so sploh pripravljeni na to, da se stanje v državi sanira, če so pripravljeni, da se to opravi brez njih, ki so zasrali to državo do amena.
Če temu ni tako, potem gremo še en krog.
Karaya 52 ::
Pahorja bo težko kontrolirano odstaviti, niti ne vidim spodobne zamenjave zanj. Mogoče Gaspari, ampak glede na to da je t.i. premier v senci, nosi velik del odgovornosti za stanje v državi.
Mogoče Levanič?
Pardon, ampak prelahko je biti desničar v tem mandatu.
Mogoče Levanič?
Pardon, ampak prelahko je biti desničar v tem mandatu.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
T-h-o-r ::
ja, lepo je biti desničar v državi, kjer sta vodilna politika janša in ljudmila novak potem pa že grims lol
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()
donfilipo ::
Mogoče Levanič?
Leva nič
Desna ena
Če kateregakoli izvolijo direkt za fuhrerja, levica nima srednjeročno nobenih šans!
Od levice so ljudje v 40 letih diktature, preprosto navajeni malce resnejših, pa tudi vzgojnih udarcev. In ne ravno grabi kolikor gre, v obliki res ekstremnega športa in na stalnem TV prenosu
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
becomes revolutionary act. Orwell
Odštevanje se nadaljuje. Karli in DeSUS se bosta danes odločila, če bodo zapustili to vlado
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
djordjevic ::
Naj odnesejo smrdljive riti politikantske. Že v štartu bi jih moral Pahor nagnat, če bi imel kaj jajc. Pri ključnih reformah so ga itak zajebali.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Buggy ::
Karli ze dolgo dela podobne akrobacije, da bi bil cim blizje koritu, pa na zato da bi kaj dobrega naredil zgolj zato da je tam!
Tokratni ustrahovalni manever pa je cista marketinska in pragmaticna poteza bojazlivcev in oportunistov DESUS-a, ko vidijo da vladi skriplje hitro skocijo iz vlaka, v dobri veri, da se bodo lahko na naslednjih volitvah spet komu na ta racun prisesali kot pijavke. Skodo so pa itaq ze naredili.
Take klovne res ne rabi vlada ta trenutek.
Tokratni ustrahovalni manever pa je cista marketinska in pragmaticna poteza bojazlivcev in oportunistov DESUS-a, ko vidijo da vladi skriplje hitro skocijo iz vlaka, v dobri veri, da se bodo lahko na naslednjih volitvah spet komu na ta racun prisesali kot pijavke. Skodo so pa itaq ze naredili.
Keyser Soze ::
To je sicer res. Ampak največja žalost je še vedno to, da je trenutna vlada sama sebi največji "klovn".
OM, F, G!
Okapi ::
Najhuje je to, da tudi na prihodnjih volitvah nihče ne bo dobil dovolj glasov, da bi lahko sestavil vlado brez penzionistov.
O.
O.
USS Liberty ::
Treba se je vprašat kdo je sploh ustanovil to penzionersko stranko v začetku 90ih. To so isti ljudje, ki si želijo ustanovitve "žlahtne" konservativne stranke.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()
Desus vemo čigav je, njegov predsednik je bil Rous.
Erjavcu niso nikoli odpustili, ko jim je speljal stranko. Čeprav poslanci so pa še vsi z glavo na levi. Tudi tej ki so še ostali v stranki, tako da ne vem če bodo res izstopili.
Anton Rous: Desusa v morebitni vladi Janše in Bajuka ne bo
Erjavcu niso nikoli odpustili, ko jim je speljal stranko. Čeprav poslanci so pa še vsi z glavo na levi. Tudi tej ki so še ostali v stranki, tako da ne vem če bodo res izstopili.
Anton Rous: Desusa v morebitni vladi Janše in Bajuka ne bo
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
http://www.rtvslo.si/slovenija/stranka-...
Očitno jih je Erjavec že nekoliko obvladal, tako da vendarle izstopajo.
Očitno jih je Erjavec že nekoliko obvladal, tako da vendarle izstopajo.
Dve šivanki...
Konec Izvršni odbor DeSUS bo svetu stranke predlagal izstop iz koalicije, je povedal Erjavec. Minister za okolje Roko Žarnić naj bi odstopil.
Vajenc ::
Za vse vlažne, ki se ravno odpravljate na ulice paradirat, velja obvestilo, da bodo koalicijo zelo verjetno rešili neodvisni poslanci, pa verjetno še kak Zanoškar iz DeSUSa.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
ameba ::
Upam, sam da vsi vi ki sodelujete pi tej temi veste, da bo treba narest novo vlado, nov sistem. Nič Janše nič Pahorja, nič nobene stranke, ki je trenutno dejavna...
Za moje pojme bi mogl spremenit ustavo. Kao neka demokratična država my ass.....
Tist, ki bo vodu državo jo bo vodu in noben drug nebo smel nič pisknt zravn, bodo mel že šanso čez 4 leta. Narod se bo odloču a se ga odstav al ne, ne pa "konkuranca".
Pa državo bo tist vodu, ki ima izkušnje ne pa en teoretik, k posluša druge.....
Za moje pojme bi mogl spremenit ustavo. Kao neka demokratična država my ass.....
Tist, ki bo vodu državo jo bo vodu in noben drug nebo smel nič pisknt zravn, bodo mel že šanso čez 4 leta. Narod se bo odloču a se ga odstav al ne, ne pa "konkuranca".
Pa državo bo tist vodu, ki ima izkušnje ne pa en teoretik, k posluša druge.....
jrtjtejtt ::
točno tako...najprej večinski sistem, da se te mini stranke, ki samo nekaj serjejo in onemogočajo normalno delo vlade, popakirajo.
potem, ko se bo dalo voliti človeka neposredno, bo možno tudi zahtevati odgovornost. sedaj se vsi izgovarjajo nekaj, na te na one, ker noben ne nosi odgovornosti...
opeter ::
Pa dvigniti število potrebnih podpisov za referendum ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
nevone ::
najprej večinski sistem,
To je Janša že predlagal, a je bilo s strani "levice" zavrnjeno.
Levica se bo strinjala z večinskim sistemom šele takrat, ko bo prepričana, da na ta način lahko zmaga.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
jype ::
nevone> bilo s strani "levice" zavrnjeno.
Skratka, Pahor je v opoziciji tolk otročji kot Janša?
What else is new?
Skratka, Pahor je v opoziciji tolk otročji kot Janša?
What else is new?
nevone ::
Ne vem kakšno stališče je o tem takrat imel Pahor.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: nevone ()
Lej vseeno je kdo je kej predlagu najprej se je treba znebit teh primitivcev.
Na vrh more pridt en, ki ne pozna nobenga oz. ni nikol imel nič stika z njimi....
Problem vseh poslancev je da se vsi med sabo poznajo in vsi drug drugemu hrbet krijejo ....
Saj vidte kaj se dogaja po sloveniji in nihče nič ne naredi, ja zato ker so mel tud drugi prste vmes.
Zdj se spravljajo na ZIDARja, tip je dau čez celo Jugo pozna vse skrivnosti in oni gredo njemu sodt.
Tipček, če bi hotu bi use urediv v 1 dnevu, povedu par lepih zadev o vsakmu in bi se vse spremenil...
Ampak ker to noče, se igrajo igrce in kvazi sodbe in ne vem kaj še vse počnejo in na koncu, bo tko izpadl da bo on mogu neki plačat, obsodbo bo itak dubu neki debilno, ampak skrivnosti bodo ostale na varnem...
Kako že pravjo volk sit, koza cela.
Igrajo se z nami in dokler ne bomo skupi stopl in vse te primitivce lastoročno strpal v zapore, jim zaplenil premoženja ns bodo drkal.
Šrotu, Bavčarju, Tovšakovi in ostalim debilom bi mogl v trenutku zaplent premoženje, jih strpat v zapor in pika. Tko bi mogl narest.
Jst grem stavt, da un k to nardi, ma vsi se mu bodo klanjal. Samo 1 človek ( oz. skupina )pa bi se vse spremenil.
Zmeri se najde nekdo, ki govori zakon to ne dopušča pa zakon to pa zakon tist.... Če se bodo vsi skliceval na zakone ne bomo nikamor pršli ....
Na vrh more pridt en, ki ne pozna nobenga oz. ni nikol imel nič stika z njimi....
Problem vseh poslancev je da se vsi med sabo poznajo in vsi drug drugemu hrbet krijejo ....
Saj vidte kaj se dogaja po sloveniji in nihče nič ne naredi, ja zato ker so mel tud drugi prste vmes.
Zdj se spravljajo na ZIDARja, tip je dau čez celo Jugo pozna vse skrivnosti in oni gredo njemu sodt.
Tipček, če bi hotu bi use urediv v 1 dnevu, povedu par lepih zadev o vsakmu in bi se vse spremenil...
Ampak ker to noče, se igrajo igrce in kvazi sodbe in ne vem kaj še vse počnejo in na koncu, bo tko izpadl da bo on mogu neki plačat, obsodbo bo itak dubu neki debilno, ampak skrivnosti bodo ostale na varnem...
Kako že pravjo volk sit, koza cela.
Igrajo se z nami in dokler ne bomo skupi stopl in vse te primitivce lastoročno strpal v zapore, jim zaplenil premoženja ns bodo drkal.
Šrotu, Bavčarju, Tovšakovi in ostalim debilom bi mogl v trenutku zaplent premoženje, jih strpat v zapor in pika. Tko bi mogl narest.
Jst grem stavt, da un k to nardi, ma vsi se mu bodo klanjal. Samo 1 človek ( oz. skupina )pa bi se vse spremenil.
Zmeri se najde nekdo, ki govori zakon to ne dopušča pa zakon to pa zakon tist.... Če se bodo vsi skliceval na zakone ne bomo nikamor pršli ....
Za vse vlažne, ki se ravno odpravljate na ulice paradirat, velja obvestilo, da bodo koalicijo zelo verjetno rešili neodvisni poslanci, pa verjetno še kak Zanoškar iz DeSUSa.
Se strinjam... vlada bo furala naprej z glasovi "neodvisnih" poslancev, pa še dva glasova manjšincev imajo, desus bo pa konstruktivna opozicija in bo podpiral vlado.
Edino napako so leavki naredili, ko so tako brutalno obračunali z Magajno, saj bi jim sedaj njegov glas še kako prav prišel...
http://www.rtvslo.si/slovenija/golobic-...
Pa je vendarle prišla direktiva iz Murgel, kot smo pričakovali. Partijska vodstva bodo zamenjana...
Pa je vendarle prišla direktiva iz Murgel, kot smo pričakovali. Partijska vodstva bodo zamenjana...
Dve šivanki...
Pa je vendarle prišla direktiva iz Murgel,
upam, da sam murgelčan osebno prevzame vlado. Samo tega filma na žalost ne bomo nikoli videli, saj je lažje spletkariti v ozadju kot pa se ukvarjati z realnimi problemi te države...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()
Eni se mi prav smilite, ker vam bo spodneslo tla pod nogami, ko Milana enkrat ne bo več.
luli ::
djordjevic je izjavil:
Eni se mi prav smilite, ker vam bo spodneslo tla pod nogami, ko Milana enkrat ne bo več.
Nič ne bo pomagalo, tudi če se stegne. Tako kot eni verujejo v Jezusa na križu, tako drugi v vrtnega palčka. Kipci se bodo postavljali dalje.
djordjevic, naj te ne skrbi, Milan je dobrega zdravja.
Takšni gredo čez razne teste, da se vidi če so resnično primerni. Niko Kavčič je naprimer 95let star, pa še vedno dejaven...
Takšni gredo čez razne teste, da se vidi če so resnično primerni. Niko Kavčič je naprimer 95let star, pa še vedno dejaven...
Dve šivanki...
USS Liberty je izjavil:
kot pa se ukvarjati z realnimi problemi te države...
Zato pa odločno pozdravljam zakonski predlog SDS, da se bi morali funkcionarji po novem obvezno testirati za droge. Odličen ukrep za krizne čase, ki bo zagotavljal nova delovna mesta!
/sarc off, keri debilizem ...
Buggy ::
bolehnost enih in skrito obcudovanje, ki ga kazejo preko psihoze kako Kucan dela vse v ozadju je res nekaj neverjetno idiotskega ter fenomen desnih ovc.
razni USS-ji so res imeli tezko otrostvo, ko so morali v kotu na koruzi cepet in so s krizem po hrbtu dobival :D
Vlado imate pa lahko kakrsno zelite levo ali desno ali frtajckasto...
...problem je tukaj med nami in raznimi USS-ji in ostalim primitivizmom. Narod je totalno zafuran in tukaj ni vec pomoci. Po eni strani bi imeli spremembe po drugi se jih pa otepajo ko hudica...tipcno...ker potem ne morajo okol lajat in razne palcke, ki se jim IMHO rahlo jebe za to kar se dogaja, po smrdlivih ustih vlact in se pametovat po ostarijah in forumih.
Ce mene vprasas gre za isti fenomen kot v solstvu, kjer imajo ucenci in starsi nevemkaksno pravico in moc nad avtoriteto uciteljev...pa mularija nikol ni nic kriva dela pa same pizdarije.
Pred desetletjem ali dvema tega ni bilo znanje pa je bilo tudi vec vredno kot danasnj google diplome.
Kako ze gre tista, ne zeli si bliznjega zene :D
razni USS-ji so res imeli tezko otrostvo, ko so morali v kotu na koruzi cepet in so s krizem po hrbtu dobival :D
Vlado imate pa lahko kakrsno zelite levo ali desno ali frtajckasto...
...problem je tukaj med nami in raznimi USS-ji in ostalim primitivizmom. Narod je totalno zafuran in tukaj ni vec pomoci. Po eni strani bi imeli spremembe po drugi se jih pa otepajo ko hudica...tipcno...ker potem ne morajo okol lajat in razne palcke, ki se jim IMHO rahlo jebe za to kar se dogaja, po smrdlivih ustih vlact in se pametovat po ostarijah in forumih.
Ce mene vprasas gre za isti fenomen kot v solstvu, kjer imajo ucenci in starsi nevemkaksno pravico in moc nad avtoriteto uciteljev...pa mularija nikol ni nic kriva dela pa same pizdarije.
Pred desetletjem ali dvema tega ni bilo znanje pa je bilo tudi vec vredno kot danasnj google diplome.
Kako ze gre tista, ne zeli si bliznjega zene :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
razni USS-ji so res imeli tezko otrostvo, ko so morali v kotu na koruzi cepet in so s krizem po hrbtu dobival
koliko sovražnega govora vsak dan proti meni od levičarskih strpnežev. Imate srečo, da so me starši vzgojili v strpnega človeka, saj drugače bi že zdavnaj najel Senico in vas tožil zaradi klevet...
Ramon dekers ::
danes je janša predlagal preverjanje poslancev na droge, res me zanima kaj skrivajo. Če bi bili čisti bi brez problema lahko prestali tako pa menim, da so vsaj na levi vsi zadrogirani. Konec koncev se gre za resno funkcijo.
Upam da dobi janša 50 + pa mir. Ker tole ne pelje nikamor. Bojim se da če bi bile predčasne volitve, nevem če bi teli butalci na levi sploh prišli v državni zbor, tako pa sedaj lovijo zrak in upajo na popravke.
Upam da dobi janša 50 + pa mir. Ker tole ne pelje nikamor. Bojim se da če bi bile predčasne volitve, nevem če bi teli butalci na levi sploh prišli v državni zbor, tako pa sedaj lovijo zrak in upajo na popravke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
jype ::
Ramon dekers> Upam da dobi janša 50 + pa mir.
Ker alkohol ni prepovedan, se s tem ne strinjam.
Ker alkohol ni prepovedan, se s tem ne strinjam.
@Ramon dekers: Zakaj se pa bojiš, če praviš, da so butalci? Hvaležen bodi. Po tehtnejšem premisleku se mi zdi najboljše, da Janša dobi kar 100% glasov. Kaj bi se ukvarjal z nekimi motečimi faktorji, ne? Meni je sicer slabo, ko vidim take predloge zakona, ampak ok, enim telebanom so očitno všeč.
Uni k so za Janšo, naj se raj odseljo iz slovenije, ker če jih dobim v roke gorje jim .... Taki ljudje se vid da ne znajo razmišlat, so primitivni oz. jih lahko vsak nategne. To je pa itq posledica primitivnega mišlenja staršev, ki so to prenesli na sina / hčerko.
Take bi blo treba sam nabunkat da bi začel razmišlat z svojo glavo.
Nobenega od trenutnih poslancev in strank se ne voli, NOBENEGA, ker je vse pokvarjeno do amena !
Take bi blo treba sam nabunkat da bi začel razmišlat z svojo glavo.
Nobenega od trenutnih poslancev in strank se ne voli, NOBENEGA, ker je vse pokvarjeno do amena !
Eni so že pošteno živčni, SDS bo namreč kmalu zmagal in ljudje bodo zopet prišli s slovenskimi zastavami na Prešernov trg proslavljat.
Dve šivanki...
T-h-o-r ::
frajerji
Why have a civilization anymore
bluefish ::
solatko ::
Na vsak način bi se radi vrnili v trde roke komunističnega absolutista.
1. Partija sem jaz
2. Ob dvomu glej točko 1.
1. Partija sem jaz
2. Ob dvomu glej točko 1.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDS ponareja dokumente (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Problemi človeštva | 107348 (91533) | imagodei |
» | Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26371 (22182) | noraguta |
» | Pahorizmi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14536 (12879) | Brane2 |