Forum » Pomoč in nasveti » Leadtek winfast pvr3000 deluxe in VISTA ... problem.
Leadtek winfast pvr3000 deluxe in VISTA ... problem.
aco111 ::
Namreč sedaj že nekaj časa uporabljam Visto, bolje mi dela kot XP ampak pustimo to. Imam problem s zgoraj omenjeno TV kartico, pri snemanju namreč. Če uporabim strojni MPEG2 kodek, posnet video zgleda takole:
Če snemam MPEG4 s programskim kodekom, pa snema zvok in sliko (danes samo sliko), ampak slika odrezana, ne prikaže cele slike.
Drugače pa se zgodi včasih, da ene funkcije delajo, neke pa ne delajo preko daljinskega upravljalca.
Naj omenim še da sem malo prej dobil BS v visti, ampak prehitro je se komp. restartal, da bi ga prebral.
V Windows XP pa snemanje, funkcije itd. dela vse normalno. Nimam dobene druge mašine s visto, da bi sprobal.
Kontaktiral sem enega tehnika na Leadteku, in mi pač na koncu odgovoril, naj odnesem v trgovino, ki sem kupil kartico, da tam sprobajo.
Ve kdo, kaj bi lahko blo?
Lp. Allesandro.
Če snemam MPEG4 s programskim kodekom, pa snema zvok in sliko (danes samo sliko), ampak slika odrezana, ne prikaže cele slike.
Drugače pa se zgodi včasih, da ene funkcije delajo, neke pa ne delajo preko daljinskega upravljalca.
Naj omenim še da sem malo prej dobil BS v visti, ampak prehitro je se komp. restartal, da bi ga prebral.
V Windows XP pa snemanje, funkcije itd. dela vse normalno. Nimam dobene druge mašine s visto, da bi sprobal.
Kontaktiral sem enega tehnika na Leadteku, in mi pač na koncu odgovoril, naj odnesem v trgovino, ki sem kupil kartico, da tam sprobajo.
Ve kdo, kaj bi lahko blo?
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
aco111 ::
No v glavnem sem kontaktiral Leadtek in sem dobil odgovor, da pač poznajo to težavo in da bodo odpravili v naslednjem modelu tv kartice.
Težava nastane, če je v računalniku več kot 2GB rama, tako da če hočeš uporabiti, 2GB samo mej noter :P.
Hja kaj mormo, pač delajo probleme.
Lp. Allesandro.
Težava nastane, če je v računalniku več kot 2GB rama, tako da če hočeš uporabiti, 2GB samo mej noter :P.
Hja kaj mormo, pač delajo probleme.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winfast TV 2000 XP na window 7Oddelek: Strojna oprema | 3181 (1630) | Oldi |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10243 (8052) | edublin |
» | Katero TV kartico kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1496 (1320) | MEDENA |
» | Resničnost 130.: Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5618 (3404) | Mobidick |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19593 (12633) | Izi |