» »

Kam pelje ta država?

Kam pelje ta država?

«
1
2 3

kmetek ::

-Bavčar
-Šrot "NLB vendarle podaljšal posojilo Šrotu"
-"Menedžerjem četrt milijarde evrov posojil"

Vsak dan same negativne stvari, delavec 500€ plače, manager 5000€+ in pa razni direktorji itd po 100000€+.

Kdaj se bo narod zbudli, dokler Tajkuni&Pahor ne sfukajo vsega?

 TAJKUNI :)

TAJKUNI :)

  • spremenil: kmetek ()

mtosev ::

jaz se ne obremenujem koliko majo drugi. vazn je da jaz mam. kolk ma drugi me ne zanima. lahko ma 50.000E mesecno zaradi mene.

Mislim da si Kramarja - NLB pozabil :)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kmetek ::

ja itak "VSI ZAPRITE RAČUNE NA NLB!!!!"

Thomas ::

Se vse bojim, da borba med "tajkuni", "prvimi kapitalisti", "politiki" in "delavci" se samo odvija naprej.

Bitka za prerazdeljevanje ustvarjenega. Česar je pa precej malo in to je edini problem, pravzaprav.

Koliko so "tajkuni" ali kdo drug kriv, da je produkcija švohcana, ne vem. Deloma so najbrž tudi "tajkuni", deloma politiki in precej tudi razna "antipotrošniška" in Zelena gibanja.

Tak zanimiv koktejl imamo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mr.B ::

Slovenski narod :
Gan na gobec
Ga še 1x na gobec
Ga še 1x na gobec, da se krvav zgrudi na tleh.
Mu ponudiš roko, da lažje ustaneš, pa ga še 1x na gobec.
To je narod Slovenski.

Za enkrat še vedno zgleda, da delavec živi dobro, pač zakaj ga še nebi molzli...

Dejansko pa bi se streznili tako, da bi kdo od tavelkih v ozadju dobil metek v glavo, pa bi rekli ups, pa bi se začele spreminjati zadeve....
Dejansko pa Pahor in companji dela nekako tako, bomo delali do 65 leta, in koji k mi to pomaga prebroditi krizo, če bo interesantno šele čez 10-20let... Bomo odpuščali v državni upravi, ups prestrukturirali druga delovna mesta, kamor presedlabo zaposlene, ...Podpora podjetjem, ups, namesto da bi razliko za delovni čaš plačali direktno preko sociale delovcu, dajemo denar direktno podjetju... Ali ste slučajno veste kakšne ukrepe proti krizi so sprejeli LDS&Zares&SD, ki bi bili relevantni za to leto ?

No vse je rožnato, škoda ker se patrija zaključuje, kjub vedno slabši gospodarski prospektivi SD po anketah uspešno nabira toče. Sorry, hlabcem gre še vedno predobro, da bi uporabljali malo možagnov, saj une tamale za akcije, če ostalih ne znajo...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Icematxyz ::

Tudi sam sem mnenja da niti enega Tajkuna ne bo prizadela ta kriza. Vrjetno niti Bavčarja.

Ko smo se pogovarjali o Bavčarju sem rekel da Bavčarja se mora odstaviti takrat. In niti dneva kasneje. Pa se ga ni. S tem je bila zgodba v bistvu končana in z moje strani jasna.

Drugače pa na sliki je kučan in njegovi tajkuni. Korektno bi bilo nalepiti še sliko Janše kot simbola in njegovih tajkunov. Ali pa Janše in raznih trikotnikov k ise pojavijo vedn ko on pride na oblast.

Zgodovina sprememb…

Icematxyz ::

Na primorskem pa tudi nevem kaj se dogaja zadnje čase. Samo slišiš imena kot so Popovič, Matos, luka koper, hotel tu lokal tam... Proda Bavčar nekomu za 2 miljona lokal a nekdo je prej ponudil zanj 5 miljonov?

Ali res gre samo za politične boje nenehne na primorskem ali pa res tam leglo mafije?

Mislim ravnodušen ne morem biti če pokažejo Luko koper in nevem kolko kriminalistov, spet ime Popovič v nadzornih svetih, spet se omenjajo SDS člani potem postregajo z informacijami novinarji da pred petimi leti je imela Luka 250 miljonov evrov rezerv zaj ima 200 miljonov evrov kreditov.

Slovenija pa zagotovo nima si kaj več za govoriti da je pravna država. Ker to ni. Ali naj se toži in kaznuje tiste ki lažejo ali pa naj se toži in polovi tiste ki kradejo. Ta anarhija pa zagotovo ni pravna država ki se jo mi gremo. Danes so vsi kriminalci in dokazano kršili zakone a jutri pa nihče nič več kriv.

Zgodovina sprememb…

T0RN4D0 ::

Nekako po tem principu gre, če je kdo zamudil temo s šalami.

RAZPIS Trije podjetniki se prijavijo na javni razpis za postavitev ograje okoli ministrstva za okolje. Najprej pride Hrvat. Premeri ograjo, naredi natančen načrt in postavi ceno. 35.000 evrov za ograjo na ključ: 20.000 za material, 10.000 za delo, 5.000 evrov pa je zaslužek firme. Potem pride na ogled Bosanec. Na hitro vse skupaj izmeri s pomočjo palice, nekaj riše po tleh in postavi ceno. 20.000 evrov. Za material rabim 15.000 evrov, 5.000 evrov pa je stroškov dela. Kot zadnji pride na ogled Slovenec. Ne obremenjuje se z merjenjem, načrtom ali izračuni, ampak stopi k predsedniku komisije in mu šepne na uho: "Moja cena je 220.000 evrov." "Kako, kako? Kako pa ste prišli do tega zneska?" 100.000 evrov tebi, 100.000 evrov meni, 20.000 evrov pa bom plačal podizvajalcu Bosancu.



Če bi bil samo vic bi blo hecno, tko je pa skor mal neokusno. :) Pa povsod je tako, kakor pride kdo do razpolaganja s kakšnimi sredstvi. Takoj ma kakšn žlahtnik novo firmico odprto in pobira vse razpise. Konec leta je proračun sicer prekoračen za kakšen miljonček ali pa nekaj 100k€, vodilni odstopi, ostane ti pa firma ki je v tistem letu zrastla iz nič, ali pa je na ta račun dobila kakšen nov tovornjak, bager, kosilnico oz karkoli pač že... In naslednje leto ista zgodba samo z drugimi igralci. ;((
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

koyotee ::

jaz se ne obremenujem koliko majo drugi. vazn je da jaz mam. kolk ma drugi me ne zanima. lahko ma 50.000E mesecno zaradi mene.


ah ja, mtosev, kdaj boš začel z lastno glavo razmišljat? Ti osebno nimaš 00000000000000, in ko tvojih staršev več ne bo, boš sirota, ki bo šla po prehranski paket na karitas. Sad but true.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Poldy ::

Jaz mislim da se bomo še kar nekaj časa pustili molzti, zavrelo bo verjetno šele takrat, ko bo mtosev šel na karitas, pa ne bo nič dobil.

nastyboy ::

Recesija je.. trenutno je še ni nekako za občutiti. Marsikdo ima še kakšen denar prihranjen pod povštrom, v štumfu ali pa v banki. Marsikaj si še lahko privošči. Ko bo pa zaloga pošla pa bo nastopila šele kriza... Kaj boš pa naredil ko ne boš več imel kaj jesti, plačati položnice... Reveži bodo šli na ulice, Bogataši pa si bodo počasi omislili blindirane avtomobile.
Po mojem bo še kar hudo. Ne bodi ga treba birokratov ki se redijo na državni račun in pridno talajo štemplje pa iz dneva v dan več. Tak sistem bo enkrat počil.

LP

tsh2 ::

>Mislim ravnodušen ne morem biti če pokažejo Luko koper in nevem kolko kriminalistov

hišni nalog so dobili na podlagi anonimne prijave. kakor da bi jaz zdajle policajem klical, da imaš v hiši 10kg heroina in bi ti šli na podlagi tega delati hišno preiskavo.

problem je ker nas ožemajo nekdanji komunisti, ki so ostali pri koritu še iz komunističnih časov. če bi se vlada menjala vsake 4 leta (desno-levo) bi bila slovenija zdaj v veliko boljšem stanju. amapak na žalost so volilci retardirani jugo-komu-nostalgiki.

Spikster ::

tsh2 ne jokaj. Slovenijo so v prejšnih letih razsuli in pred tem si samo še kapitalistične da ne rečem kaj zatiskajo oči, zaradi katerih je pa tudi tako, kot je rekel kmetek ("delavec 500€ plače, manager 5000€+ in pa razni direktorji itd po 100000€+"). In samo čudim se, kako so lahko eni tako kratkovidni, da ne vidijo dreka, ki ga je podedovala današnja vlada. Ne rečem, da tudi zdaj ne naredijo kakšne bedarije, za katero se vsi primemo za glavo, vendar pa stanje, ki ga imamo ne nastane v enem letu, ampak je plod dolgoletnega grabljenja denarja na kupčke, kar pa so v prejšnih letih dopustili. In tako kot je napisal Icematxyz na sliko sodi bolj Janša...

Glede delovne dobe pa se strinjam, da je teh 65let kar malo pretirano. Posebej pri fizičnem delu. Res pa je, da se življenska doba povečuje, upokojencev je vedno več in ti ne delajo...

jaz se ne obremenujem koliko majo drugi. vazn je da jaz mam. kolk ma drugi me ne zanima. lahko ma 50.000E mesecno zaradi mene.

In potem se ob takem razmišljanju še sprašujete kaj je narobe? Verjemi, da tistih, ki imajo 50.000€ mesečno tudi ne bo skrbelo preveč, če boš ti primoran obiskovati Rdeči križ

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Spikster ()

Pyr0Beast ::

V tej državi vlada prelep piramidni sistem :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

kixs ::

Tako kot je na nekem drugem forumu en rekel:

Slovenija je Slovenistan!

Pa se tam bi verjetno oblast bolje sofirala. Ce ne drugega, sekala roke in glave - dobesedno!

Kar se tice Komunistov in JJ. Pa tezko verjamem, da je v nasi kratki zgodovini (18 let) ravno 4 leta JJ mandata vse pokvarilo! Vprasi se, kdo je imel v zacetku 90ih denar?! Kdo je izpeljal privatizacijo in kako, kdo je pisal luknjaste zakone, pisane na kozo novodobnim managerjem... LDS in ZLSD. Poglej kdo so vsi ti tajkuni in kateri partiji pripadajo? Poglej samo kaj se dogaja z reprogramiranjem posojila Infond Holdingu! In kdo je financnik leta, clan katere partije, kdo mu je vceraj podelil nagrado? Kaj pravi Lahovnik o delitvi pristojnosti v tej drzavi?

Fantje... zbudite se, ker to je cista katastrofa!

Spikster ::

Jaz nisem sploh direktno omenil SDS in njihovega mandata.;) Tako da samo pogreje me ker je "za vse kriva zdajšna vlada". Ne vem kaj ste mislisli, da bo delala čudeže? Pač je vse skupaj ena čorba ki se kuha že nekaj časa zdaj pa mi to jemo...

Pa btw tsh2 hišnega naloga se ne dobi na anonimno prijavo;)

tsh2 ::

ja janša in kapitalizem je za vse kriv. v resnici je pa ravno nasprotno: komunajzarski monopol je kriv. monopol v večih smislih: v gospodarstvu (direktorji so večinoma levaki), v politiki (levaki so ne vem zakaj bolj popularni).

Tr0n ::

Monopol je by-product kapitalizma.

Icematxyz ::

ja janša in kapitalizem je za vse kriv. v resnici je pa ravno nasprotno: komunajzarski monopol je kriv. monopol v večih smislih: v gospodarstvu (direktorji so večinoma levaki), v politiki (levaki so ne vem zakaj bolj popularni).


V ZDA, Nemčiji, Franciji in drugod so tud komunisti krivi? ;)

PaX_MaN ::

Krivi s(m)o ljudje.

Icematxyz ::

Eni bolj kot drugi.

;-) ::

Itak nam nikol nič ne paše, pred krizo ni bil nobeden zadovoljen, sedaj ko je pa še manj. Oz. zdaj vsi govorijo kako je bilo lepo itd. ko pa so bili tisti časi pa noben tega ne spoštuje.

Utk ::

No, naj govorijo kar hočejo, ampak zaenkrat to krizo občuti zelo malo ljudi. Če jo že, jo občutijo pozitivno, ker se je kar nekaj stvari kar lepo pocenilo.
Imamo pol milijona penzionerjev, ki jim prav dol visi, in se lahko bojijo samo matilde. Imamo 150,000 zaposlenih v državnih službah, ki se niti matilde ne rabjo bat, ker od spanja ni še nikogar pobralo. Imamo pa tistih nekaj 10,000 več brezposelnih, ki so bli že prej revni, samo da zdej so še malo bolj. Razni Bavčarji in Šroti se mi pa tudi prav nič ne smilijo.

tsh2 ::

ja saj vsi govorijo kako je sloveniji slabo. pa bi res rad videl en graf razvoja v primerjavi z drugimi državami. seveda kaj je razvoj je vprašanje, mogoče čim manj ljudi revnih? potem bi pa lahko lepo ocenili vsako vlado in če je 12 let komunistov res škodovalo ali ne. mislim da je to psihološko ker zdaj stalno ponavljalo 500 evrov plače kar se sliši zelo malo, prej ko so imeli 100.000 je zvenelo pa malo bolje. :)

Pyr0Beast ::

Komunizem, kapitalizem, socializem. Vse to je eno in isto če se zadeve ne vzdržuje in pazi na njeno delovanje.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

tsh2 ::

se ne strinjam. to je kot da bi rekel da je slab stroj enako dober kot dober stroj in da je njuna učinkovitost važna samo od njunega vzdrževanja. najprej je načrt (najbolj pomembno), potem uresničitev tega načrta (zelo pomembno), potem pa še vzdrževanje, da se ne pokvari (manj pomembno, ampak brez se eventuelno pokvari).

Pyr0Beast ::

Seveda so stroji različni tako po učinkovitosti, kot po delovanju, samo brez kakršnegakoli vzdrževanja bo še tako napreden in odličen stroj za vedno ugasnil (ali pa ga bodo ukradli za kovine :D )


Trenutna ureditev je kot prostitutka ki vsake 4 leta zamenja stranke.
Ljudje lahko rečejo da je to super in oh in sploh za njih a še vedno je to prostitutka :)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

deadbeef ::

Važno da se zdej bolj splača tankat v Avstriji in Italiji, ker je bencin cenejši. Ta kaotična vlada je spet dvignila trošarine na goriva!!!!! No pa še Titovo cesto smo dobil. KOMUNAJZERJI BOJO VSE ZJEBAL! Kučanov Forum 21 fajn komandira državo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: deadbeef ()

mikko ::

Dokler ne bo šel narod na cesto in izvedel javni linč nad komunajzarji in njihovimi tajkunčiči, ne bo nič.
Še bolj revni bomo, oni bojo imel pa še več nul na TRju ;)

WamPIRe- ::

Marsikdo je lahko srečen, če lahko ima le eno ničlo na TR ;)

Gandalfar ::

Dokler ne bo šel narod na cesto in izvedel javni linč nad komunajzarji in njihovimi tajkunčiči, ne bo nič.
Še bolj revni bomo, oni bojo imel pa še več nul na TRju ;)


In kako si ti to predstavljas. Bos kar malo nakljucno pozigal al kako?

Pyr0Beast ::

Seveda, po matematični vrjetnosti je komunajzarskih vil veliko več od nekomunajzarskih torej je splošno dobro > splošno slabo :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

mikko ::

sej se ve za vsazga kdo je kdo, odgovarja nihče, ker se nikogar ne bojijo, vsi ljubijo slovensko sodišče in nesposobne tožilce in napake v kazenskem procesu, čeferin že ve, da se na tem področju v sloveniji splača biti najboljši ;)
ni treba škode delat, da se opozori, ampak če so vsi mediji v lasti tajkunov, kako boš potem opozoril narod ?
kar se grejo komunajzki je pa že 3much, pa ne vem, a ste ljudje slepi al vam odgovarja, da živite podcenjeno glede na to, kok garate, oni se pa po jajcih praskajo in kradejo naš denar ?
moral bi jim sodit po naravnem pravu, ne pa po njihovih zakonih, ki so si jih sami spisali in za njih še fino zaslužili ;) kar delajo pač ni moralno, eni za živet nimajo, ker so lastninil firme in pohopal denar, folk pa na cesto zmetal...preveč družin je v krizi in grem stavt, da ko se bo prvemu odpeljalo, ko bo rekel, da nima v življenju več kaj izgubit in mu bo počilo, bo počil še koga drugega in takrat bo dobil podporo še več takih revežev...takrat bo pa pizdarija, ampak vsaj spucal se bo.

Gandalfar ::

sej se ve za vsazga kdo je kdo


Jzt ne vem. A lahko napises en seznam pa taksno jasno argumentacijo zakaj se bo slo zazigat hiso od vsakega?

mikko ::

A lahko ti argumentiraš zažigat hišo vsakega, kje je to napisano ?


 na tej sliki imaš že par kandidatov ;) če se spuca forum21 bo že veliko narejenega

na tej sliki imaš že par kandidatov ;) če se spuca forum21 bo že veliko narejenega

Atos ::

na tej sliki imaš že par kandidatov ;) če se spuca forum21 bo že veliko narejenega

To je tvoj odgovor na popolnoma primerno vprašanje Gandalfarja?? A si spregledal del, ko sprašuje po jasni argumentaciji? To kar si ti napisal niti argumentacija ni, kaj šele da bi karkoli jasno bilo.

sej se ve za vsazga kdo je kdo

Jaz nevem. Bi mi obrazložil? Argumentirano prosim! Ne da bi kogarkoli branil. Daleč od tega! Ampak tako kot si ti predstavljaš stvari, se ne dela.

borchi ::

sem za hec šel brat stran na kateri je linkana slika...

(smeha polna skleda :)))
l'jga

krneki0001 ::

Krivi so ljudje, ki so že 18 let v opoziciji in poziciji. Sej so vedno eni in isti in vsi ti kradejo nam. Že nekoč družbeno lastnino (ki so jo naši starši plačali), so si razdelili, kar je ostalo pa so uničili, zdej ko je te "družbene lastnine" zmanjkalo, pa uničujejo še vse ostalo in nam davke nabijajo.

Sej eno jamo smo zdej spucal, je čas da vse prašičke iz parlahleva zazidamo vanjo in v parlahlev postavimo nove, ki bodo za svoja dejanja odgovarjal, ne da bodo tako kot tile, se samo presedal iz stola na stol.

Pšenični ::

Prava kriza se v Sloveniji šele začenja. Najprej so pokleknile finančne ustanove, zdaj pada realni sektor. Prava kriza bo nastopila takrat, ko bo ljudem zmanjkalo denarja, ki ga hranijo za hude čase, kot je nekdo že napisal. Potem je vse možno. Zdej govorit kdo je bolj kradu od osamosvojitve je težko govoriti, najbolj preprost odgovor in tudi najbolj pravilen bi bil" tisti ki je lahko".

Moj odgovor na vprašanje ; Kam gre Slovenija? bi bil, da gremo z veliko hitrostjo v revščino. V veliko brezposelnost, v družbo kjer ne bo nobene perspektive, razen za tiste, ki so že dobro poskrbeli zase.

mtosev ::

Prava kriza se v Sloveniji šele začenja. Najprej so pokleknile finančne ustanove, zdaj pada realni sektor. Prava kriza bo nastopila takrat, ko bo ljudem zmanjkalo denarja, ki ga hranijo za hude čase, kot je nekdo že napisal. Potem je vse možno. Zdej govorit kdo je bolj kradu od osamosvojitve je težko govoriti, najbolj preprost odgovor in tudi najbolj pravilen bi bil" tisti ki je lahko".

Moj odgovor na vprašanje ; Kam gre Slovenija? bi bil, da gremo z veliko hitrostjo v revščino. V veliko brezposelnost, v družbo kjer ne bo nobene perspektive, razen za tiste, ki so že dobro poskrbeli zase.


a bolj crnogled ne mores bit? :D

Moj komentarji hrvaska bo napadla slovenijo in slovenija bo prikljucena Hrvaski. :) Saj bomo meli vec kot 46km obale. :))
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

dukenukem ::

krivi so vsi skup in ne le večno ponavlanje levi in desni ,važno je da se dela vredu in dobro in me briga ali je to leva ,ali desna stranka

Pšenični ::

"a bolj crnogled ne mores bit"

Pač ne vidim nič spodbudnega v dogajanju po svetu in pri nas. Npr. če pogledamo danes Ameriško borzo. Ker je nek model izjavil, da so banke polne keša gredo indeksi gor. To kaže da je zavladal čredni nagon, da folk prodaja in kupuje delnice brez vsake pameti, služijo pa spet špekulanti. Ja pa sej so nabutal v banke težke milijarde, kako zdej ne bojo polne keša. Da bomo vsi plačevali tiste na hitro naprintane milijarde dolarjev ni potrebno posebej pojasnjevat. In tako naprej......

opeter ::

Moj komentarji hrvaska bo napadla slovenijo in slovenija bo prikljucena Hrvaski. :) Saj bomo meli vec kot 46km obale. :))


To bi bilo super! Potem bi imeli končno glavno mesto, ki ima prebivalcev blizu enega milijona.
Pa še bližje bi bilo kot trenutno.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

thramos ::

Prava kriza se v Sloveniji šele začenja. Najprej so pokleknile finančne ustanove, zdaj pada realni sektor.


Katere finančne ustanove v Sloveniji pa so pokleknile?

Pšenični ::

"Katere finančne ustanove v Sloveniji pa so pokleknile?"

Če omenim samo banke......Mogoče sem se nerodno izrazil.

Atos ::

Katere banke?

Karaya 52 ::

Kam pa so šli € za "odpravo kreditnega krča"? In kdo trdi da bodo banke spodbudile kreditno dejavnost, če pa še svojih naložb ne znajo ocenit.

BluPhenix ::

No, naj govorijo kar hočejo, ampak zaenkrat to krizo občuti zelo malo ljudi. Če jo že, jo občutijo pozitivno, ker se je kar nekaj stvari kar lepo pocenilo.


Ja to lahko poveš vsem, ki so letos zgubili službo, ali pa vsem manjšim privatnikom, ki so jim (nam) naročila upadla tudi za več kot polovico v primerjavi z lanskim letom. Lepo je bevskati o nečemu, o čemur nimaš pojma.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Utk ::

Nepismeni privatniki, ki ne znajo prebrat odstavka do konca, se mi ne smilijo in se ne čudim da propadajo.

BluPhenix ::

Nepismeni? Konec odstavka? Misliš:

Če jo že, jo občutijo pozitivno, ker se je kar nekaj stvari kar lepo pocenilo.


Pocenilo se je kvečjemu za nekatere končne kupce, ampak zaradi močnega evra te pocenitve niso nekaj hudo relevantne in se pri nas ne toliko odražajo. Zaradi močnega evra pa je težko konkurirati pri izvoznih artiklih.

Sicer je pa tvoj pogled v DRUGEM odstavku malo izkrivljen, če resnmo tako vidiš tistih 750.000 ljudi. Mogoče bi bilo boljše, da bi katerega od njih spoznal in dejansko spoznal delo koga, ki dela za državo, da nebi pisal takih bedarij. Sej vem da se ne morem čudit, gostilniške govorice so vedno preverjene in pravilne, še posebno tiste, ki udrihajo po državnem osebju.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smešni oglasi zavoda za zaposlovanje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15636968 (29379) Vitez

Ko se te hoče zavod za zaposlovanje znebit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32269954 (60902) dzinks63
»

Gre nam bolje, samo še 107.000 brezposelnih (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58487551 (61767) Mavrik
»

Slovenci ne bomo delali za minimalno plačo! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15832224 (26928) Mr.B
»

Socialna pomoč še vedno sramotnih 229 evrov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32570183 (61357) jype

Več podobnih tem