Forum » Igre » Igra podobna Morrowindu???
Igra podobna Morrowindu???
ismon1 ::
Živjo!
da ne padem iz forme in ker sem morrowind preigral, me zanima kakršenkoli predlog o kaki igri podobnega tipa...imam pa več zahtev:).. procesor mam samo 1.9GH in želel bi prvoosebno igro, torej da možiclja premikam s tipkami in ne s klikom po ozemlju. pa še da ni ravno vesoljska igra in da ni omejitve v gibanju po terenu...hmmm...torej nekaj takega kot je morrowind:):) hja...no če ima kdo kako idejo se priporočam:)
lp
da ne padem iz forme in ker sem morrowind preigral, me zanima kakršenkoli predlog o kaki igri podobnega tipa...imam pa več zahtev:).. procesor mam samo 1.9GH in želel bi prvoosebno igro, torej da možiclja premikam s tipkami in ne s klikom po ozemlju. pa še da ni ravno vesoljska igra in da ni omejitve v gibanju po terenu...hmmm...torej nekaj takega kot je morrowind:):) hja...no če ima kdo kako idejo se priporočam:)
lp
imallears ::
Kolk maš pa rama? Katero grafično? Aja pa ker procesor je še povej.
Oblivion je iz serije Elder Scrolls, pa je prvoosebna, pa zakon, če maš preveč cajta.
Oblivion je iz serije Elder Scrolls, pa je prvoosebna, pa zakon, če maš preveč cajta.
Furbo ::
Oblivion, Fallout 3, seveda pa ne bo šlo z vsemi detajli.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
hvala za te odgovore....:)....sem že naložu gothic 2...in mislim da bo to kar to..bom pa poiskusu tudi s oblivionom...sicer naj bi zahteval 2 Ghz..grrrr:)....še enkrat hvala:)
aja...procesor je X2 AMD athlon 1.9 grafična pa nevem kakšna je že(vem samo da je 512 )...mislim da grafika ne bi smela ovirat...bl je procesor problem...
aja.. pa še ram....:)...mislim da je 2 Gb:)tudi ne bo problem
aja.. pa še ram....:)...mislim da je 2 Gb:)tudi ne bo problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ismon1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Elder Scrolls IV: Oblivion (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 30712 (895) | oo7 |
» | RpgOddelek: Igre | 2122 (1777) | atasmrk |
⊘ | Iščem kvalitetne RPG-jke z dobrimi zgodbamiOddelek: Igre | 3096 (1695) | Matej_K |
» | Dark Messiah of Might & Magic (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4235 (3076) | m0LN4r |
» | Glasovanje za naj najOddelek: Igre | 1851 (1527) | mihakrt1 |