Forum » Šola » vpis na dve fakulteti
vpis na dve fakulteti
dand ::
Oj,
Trenutno sem absolventka in bi si rada podaljšala status študenta, kaj
lahko naredim?
Status mi poteče konec septembra. Se lahko vpišeš na drugo fakulteto oziroma na visokošolski program?
Lp
Trenutno sem absolventka in bi si rada podaljšala status študenta, kaj
lahko naredim?
Status mi poteče konec septembra. Se lahko vpišeš na drugo fakulteto oziroma na visokošolski program?
Lp
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
Bor H ::
Dve možnosti imaš (al pa mogoče tri).
-ponovni vpis v prvi letnik, če nisi še izkoristila drugega vpisa se lahko vpišeš na kater drug faks v prvi letnik (mogoče višji če se prekriva s področjem tvojega trenutnega faksa in ti kej priznajo)
-vzporedni študij, če dobiš blagoslov svoje fakultete za to
-izredni študij, lahko se vpišeš na izredno, sam je zadeva precej draga, večinoma se gibajo cene od 1500 do 2500 na letnik (če se motim naj me kdo popravi)
-ponovni vpis v prvi letnik, če nisi še izkoristila drugega vpisa se lahko vpišeš na kater drug faks v prvi letnik (mogoče višji če se prekriva s področjem tvojega trenutnega faksa in ti kej priznajo)
-vzporedni študij, če dobiš blagoslov svoje fakultete za to
-izredni študij, lahko se vpišeš na izredno, sam je zadeva precej draga, večinoma se gibajo cene od 1500 do 2500 na letnik (če se motim naj me kdo popravi)
McHusch ::
- Ponovni vpis v letnik nekako ni mogoč, ker si absolventka. Po navadi ti fakultete podaljšajo absolventa za eno leto, če nisi ponavljala / se prepila.
- Vzporedni študij ni opcija, ker status do diplomiranja izvira iz matične fakultete!
- Vzporedni študij ni opcija, ker status do diplomiranja izvira iz matične fakultete!
BluPhenix ::
Za vpis v 1 letnik druge fakultete moraš narediti izpis s trenutne, tako je vsaj bilo 4 leta nazaj, ko sem jaz v študentski pisarni povprašal o tej možnosti. Kaj sledi iz izpisa s prve ni potrebno posebej povdarjat, ne?
Vzporedni študij moraš nekako vpisati istočasno in potem načeloma ni mogoče, po mojih info med absolvetskim stažem sploh ne.
Sicer pa študentska pisarna je tvoj prijatelj, najbolje, da povprašaš tam. Ne se bati, nisi prva, ki bi jo to zanimalo.
Vzporedni študij moraš nekako vpisati istočasno in potem načeloma ni mogoče, po mojih info med absolvetskim stažem sploh ne.
Sicer pa študentska pisarna je tvoj prijatelj, najbolje, da povprašaš tam. Ne se bati, nisi prva, ki bi jo to zanimalo.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202799 (41616) | Filip8 |
» | Se lahko vpišem?Oddelek: Šola | 7005 (6660) | deadzone |
» | Vpis na fakultetoOddelek: Šola | 3760 (3003) | alexa-lol |
» | Vpis kar nekam zaradi statusaOddelek: Loža | 9876 (8398) | jeti51 |
» | Vzporedni študijOddelek: Šola | 4863 (4402) | Jimmy_ |