Forum » Šola » VSŠ Ptuj
VSŠ Ptuj
a13misko ::
Pozdravljeni!
Ker sem letos zaključil na feriju (pač opazil da to ni zame) bi se rad drugo leto vpisal na VSŠ ptuj smer Mehatronika. Zanima me če kdo obiskuje to šolo in lahko pove kaki so profesorji, program itd. Na informativnih je vse zgledalo zelo prepričljivo. Zanima me tudi če obstaja samo ta en dijaški dom ali je še kaj? So možne v Ptuju kake aktivnosti da ne sediš cel dan v sobi? Sicer je do novega študijskega leta še dolgo vendar sem že sedaj radoveden.
Ker sem letos zaključil na feriju (pač opazil da to ni zame) bi se rad drugo leto vpisal na VSŠ ptuj smer Mehatronika. Zanima me če kdo obiskuje to šolo in lahko pove kaki so profesorji, program itd. Na informativnih je vse zgledalo zelo prepričljivo. Zanima me tudi če obstaja samo ta en dijaški dom ali je še kaj? So možne v Ptuju kake aktivnosti da ne sediš cel dan v sobi? Sicer je do novega študijskega leta še dolgo vendar sem že sedaj radoveden.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomos Flexer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 13759 (4418) | markasaso12 |
» | HP vs DellOddelek: Kaj kupiti | 2109 (1802) | __X__ |
» | windows xp in direct x10Oddelek: Operacijski sistemi | 1633 (1563) | pingo76 |
» | Gmail - shrani poštoOddelek: Programska oprema | 2169 (2106) | nurmaln |
» | SQL managerOddelek: Programiranje | 1116 (920) | Imposibl |