Forum » Programska oprema » Outlock 2007 - filter za spame
Outlock 2007 - filter za spame
Slipi ::
Mene pa zanima, če je v tem Outlocku možno uporabiti kak filter za zavrnitev oz metanje pošte v blokirane, na principu vpisa nekaterih besed iz prejete pošte. Namreč dobivam pošto iz tujine od spemarjev z mojim mail naslovom, tako, kot bi poslal mail sam sebi. Tako, da se izvora pošiljatelja ne da ugotoviti, s tem pa te pošte ne morem blokirati po naslovu, ker s tem blokiram vse pošte poslane na moj mail naslov. Pošte so kar nadležne, saj jih istočasno prejmem tudi po 4 ali 5, prihajajo pa vsakodnevno.
- spremenil: Slipi ()
joze67 ::
No, če bi uporabljal Outlook 2007, bi lahko uporabil SpamBayes, dela odlično.
Za Outlock pa res ne vem.
No, če bi uporabljal Outlook 2007, bi lahko uporabil SpamBayes, dela odlično.
joze67, vsekakor hvala za odgovor, drugače moraš pa brati tudi naslove. Zakaj se potem ta ne ponavlja v zapisih? Ker ni potrebno in je le preveč balasta! Se priporočam za nasvete, saj nisem najpametnejši in rad poslušam tudi druge, ki že nekaj vedo! Seveda, ker pač nisem anglež ali amerikano, se posipam s pepelom, uporabljam Outlook2007!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slipi ()
Živjo
Sem instaliral zadnjo verzijo. Hvala lepa za pomoč, se mi zdi, da je to tisto pravo. Še malo časa, da vidim in spoznam to, ampak, mi je že takoj nekaj spama, ki prihaja z mojim mail naslovom, vrglo v ta box.
Hvala!
Sem instaliral zadnjo verzijo. Hvala lepa za pomoč, se mi zdi, da je to tisto pravo. Še malo časa, da vidim in spoznam to, ampak, mi je že takoj nekaj spama, ki prihaja z mojim mail naslovom, vrglo v ta box.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276290 (21221) | Matko |
» | E-mail naslovi na black listiOddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1393) | Šimpanz |
» | Večina emailov še vedno spamOddelek: Novice / Varnost | 4914 (3503) | Dragi |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2377 (1958) | Sunna |
» | Outlook ExpressOddelek: Programska oprema | 1556 (1339) | Loki |