» »

tiskalnik HP in težava z barvo

tiskalnik HP in težava z barvo

šernk ::

zgleda da se mi barva zasuši že če en teden ne printam nič. na listu printer ne spusti ene same pikce. problem rešim če vzamem barvo ven in z robčkom malo obrišem, ter počakam da se je malo nateče v robček...nato tiskalnik normalno sprinta nekaj strani

čez en teden pa je barva zgleda ponovno popolnoma zasušena...sedaj ne vem ali bo treba novo barvo ali nov printer da je ne dozira pravilno, ker printer je že kar uničen saj nekako služi kot prenosni ker je manjši in zelo priročen (HP 3325)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Duhec ::

Raje izvajaj Head - Nozzle Cleaning (nekaj takega) v nastavitvah tiskalnika. Poglej v navodila. Robec lahko deluje kot šmirgel papir na občutljivi glavi.

šernk ::

ja saj vem da sem s tem tudi tvegal da vse skup uničim...barve je notri še kakšnih 25% glavo pa imajo HPji itak na kartuši. vendar bolj me zanima ali se mi splača kupovati novo barvo ali bo spet podobno?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

tempoFlow ::

To je tudi eden izmed razlogov, zakaj se ljudje vedno bolj odločajo za laserske tiskalnike, saj tam problema s sušenjem ni in lahko printer miruje tudi več tednov in potem tiska normalno dalje.

ST-777 ::

Moj HP 5550 je nekoč miroval več kot 3 mesece, pa se glava ni zasušila, printer je takoj začel v redu in brez pack tiskati. Sem pa pred leti imel drug model HP in pri njem so se šobe zasušile. Odmašil sem jih tako, da sem jih narahlo (in minimalnim pritiskom) obrisal z vato namočeno v 70% alkohol.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
796161377 (951) scipascapa
»

inkjet printer ne sprinta nič

Oddelek: Pomoč in nasveti
182330 (1409) Yohan del Sud
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514748 (9328) matej5734
»

Nakup multifunkcijskega barvnega laserca

Oddelek: Kaj kupiti
291996 (1550) johanblond
»

Test refillov za tiskalnike (Cosmo, Brane2, JR)

Oddelek: Strojna oprema
96289 (5182) Fukomuko

Več podobnih tem