Forum » Pomoč in nasveti » Težave z usb priključki
Težave z usb priključki
Adamski01 ::
Imam težavo z usb priključki. Na prenosniku Acer se mi je pojavila napaka (prvič). Ko priklopim usb ključ ali zunanji trdi disk vse izgleda o.k.! Problem je samo takrat, ko hočem podatke dodati na priključek ali pa oduzeti iz njega. Enostavno mi ne dovoli podatke prenašati, brisati in dodajati na zunanje usb priključke. Napiše mi sporočilo, da je naprava zaščitena proti pisanju. Šel sem v lastnosti naprave pa tam ni odkljukana zaščita. Ko pa isti priključek priklopim na drugi prenosnik pa teh težav nimam več. Prosim za pomoč.
Hvala.
Hvala.
- spremenil: Adamski01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 23893 (20353) | [D]emon |
» | 2,5" zunanji disk in napajanje preko USBOddelek: Strojna oprema | 1441 (1308) | matonson |
» | Zunanji disk WD(rabim pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2312 (1921) | St235 |
» | Končno enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12066 (8908) | SmeskoSnezak |
» | moj kolega ima zežave z ecs elite k7s5a! poglejte kaj se dogaja!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (888) | tha_man |