Forum » Pomoč in nasveti » problem s spoolsv.exe procesom (tiskalnik)
problem s spoolsv.exe procesom (tiskalnik)

gruntfürmich ::
živjo
kaj bi šlo narobe, da se mi sesuva ta proces takoj po zagonu rač., posledica pa je , da ne morem tiskalnika instalirat, niti printat, instalirane pa mi vse pobriše!?
thx
kaj bi šlo narobe, da se mi sesuva ta proces takoj po zagonu rač., posledica pa je , da ne morem tiskalnika instalirat, niti printat, instalirane pa mi vse pobriše!?
thx
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
tempoFlow ::
Spool proces se včasih sesuva zaradi nepravilnih gonilnikov. Najboljše je, da pobrišeš stare gonilnike in si z interneta namestiš nove.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prenosni računalnik postane neodzivenOddelek: Pomoč in nasveti | 4957 (4797) | butec |
| » | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12461 (10360) | Icematxyz |
| » | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9183 (6561) | Jst |
| » | Nvidiini gonilniki odgovorni za skoraj tretjino sesutij Viste?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6335 (3740) | krneki0001 |
| » | Vista brez ponovnih zagonov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17573 (13148) | DCER |