Forum » Omrežja in internet » SIOL TV 2x
SIOL TV 2x
jernejk90 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če se da odpravit to da siol tv šteka če imam priključena 2 tvja in gledam različna programa?
Zanima me, če se da odpravit to da siol tv šteka če imam priključena 2 tvja in gledam različna programa?
Sergio ::
www.t-2.net
;-)
Mal provokacije. Ponavadi pomaga, če pokličeš na Siol, da ti pomerijo kvaliteto parice, in pogledajo, kaj se da narediti. Očitno je težava v sinhronizaciji modema.
;-)
Mal provokacije. Ponavadi pomaga, če pokličeš na Siol, da ti pomerijo kvaliteto parice, in pogledajo, kaj se da narediti. Očitno je težava v sinhronizaciji modema.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
BlazP ::
Ce imas na Telekomu naroceno samo eno TV, rad bi pa se gledal na drugem STBju, ki si ga kje drugje staknil (Bolha, kolega posodil, padlo iz tovornjaka...), zadeva ne bo spilala. V tem primeru imas na Telekomu linijo odprto samo za en TV in ne za dva. Ce pa imas narocena dva TVja, pa vsekakor poklici na helpdesk.
jernejk90 ::
sem že uredil, brezplačno si naročiš še drugo TV linijo in zadeva dela kot je treba... kaj kdo mogoče ve kako bi lahko gledal preko tv komunikatora vse programe brezplačno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 602705 (24) | starfotr |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 429508 (106) | cekr |
» | Hitrost optikeOddelek: Pomoč in nasveti | 15392 (13990) | Dr_M |
» | Siol box S HD programi?Oddelek: Loža | 1918 (1683) | janezJ |
» | Sprememba paketa pri SIOL-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1615) | hudychk |