Forum » Zvok in slika » monitor ne prikaže slike čez celo
monitor ne prikaže slike čez celo
Neon87 ::
Zdravo!
Navaden CRT monitor(nek Hanson) noče enmu prikazat slike čez celi zaslon, ob strani ostanejo cca. ene 3 cm na vsaki strani črni robovi.
Zanimivo je, da se to naredi že pri zagonu, potem ko se windowsi(XP) nalagajo(tisti črni zaslon) je ok, ko pride v windowse pa spet skrči sliko.
Grafična je Radeon 9200. Poskusil sem z najnovejšimi gonilniki grafične in monitorja, vendar po pričakovanju(ker se to dogaja že ob zagonu) neuspešno.
Seveda sem se igral z nastavitvami, ki jih ima monitor, dal širino in višino na 100, vendar širina ne štima.
V čem bi lahko bil problem, morda kakšen nasvet kako to rešit?
Hvala,
LP
Navaden CRT monitor(nek Hanson) noče enmu prikazat slike čez celi zaslon, ob strani ostanejo cca. ene 3 cm na vsaki strani črni robovi.
Zanimivo je, da se to naredi že pri zagonu, potem ko se windowsi(XP) nalagajo(tisti črni zaslon) je ok, ko pride v windowse pa spet skrči sliko.
Grafična je Radeon 9200. Poskusil sem z najnovejšimi gonilniki grafične in monitorja, vendar po pričakovanju(ker se to dogaja že ob zagonu) neuspešno.
Seveda sem se igral z nastavitvami, ki jih ima monitor, dal širino in višino na 100, vendar širina ne štima.
V čem bi lahko bil problem, morda kakšen nasvet kako to rešit?
Hvala,
LP
logout ::
Poskusi s spreminjanjem frekvence osveževanja. Če to ne pomaga, vrži monitor v smeti.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
solatko ::
Nastavit je potrebno. Verjetno ima pre visoko resolucijo, če bi bilo malo več podatkov, bi lažje rešili problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
Neon87 ::
Nastavit je potrebno. Verjetno ima pre visoko resolucijo, če bi bilo malo več podatkov, bi lažje rešili problem.
sem probal vse načine, menjal osveževanje, resolucijo...
solatko ::
Poglej tip monitorja, na netu poišči navodila, uporabi Ati catal. in ni hudič, da ne boš uspel poštimat, najprej pa poizkusi z knofi na monitorju, saj imaš verjetno samo sliko stisnjeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 27inch monitor (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 204265 (104223) | Crni_Dejan |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5321 (4926) | 2009cero |
» | Google z lastnim Chromebookom? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 22305 (18139) | damjanll |
» | Samsung predstavil novo linijo LCD-monitorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 25966 (23509) | ST-777 |
» | Core duo gericom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12707 (8046) | rokipoki |