» »

kdo so Tai Pan?

kdo so Tai Pan?

Raptor ::

Ima kdo kaj izkusenj s to WEB trgovino?
Cene so videti kar ugodne. Ce je imel kdo ze kaj opraviti z njimi - kvaliteta kupljene robe, nakup, placilo, uveljavljanje reklamacij, njihov odziv ob eventuelnih tezavah (hitrost, prijaznost, ...) naj se prosim oglasi.:\

perci ::

Jaz imam nekaj izkušenj: kupil eno računalo in en dodaten disk. Kvaliteta robe je enaka kot v drugih firmah, plačaš ko dobiš; z gotovino oz. mu nakažeš na račun, pozabi na kako plačilno kartico ali kaj podobnega.
Drugač pa to niso oni, ampak on, ki sliši na ime Uroš (pozabil sem kako se piše).
Reklamacij še nisem imel razen miškolina, za katerega mi je najprej reku, da je potrošni material in da se to ne reklamira (svašta), potem pa mi ga je brez problema vseeno zamenjal. Ob eventuelnih težavah odziv je, vendar ne pričakuj nekih ekspres rešitev. Meni je model rekel, da dobim računalo v dveh dneh, potem pa se je zavleklo na en teden, miš pa mi je zamenjal v nekaj dneh, vendar mi je v tem času posodil enga običnega logitech daljinca, tko da ni blo panike. Uroš prijazen je, vendar moram priznati, da te včasih mal časovno nateguje. Drugač pa imam tudi dva kolega, ki sta kupovala pri njemu in sta zadovoljna, sej pravm, edin časovno tip mal zavleče vso stvar.

BojlerTM ::

Potrjujem Percijevo izjavo. Uroš Trobec, je car, sam pa zna stvar ses casovno zavlect, kar pa ni tako grozno. Je pa sicer 500m stran, en procesor pa ze od petka cakam :)
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."

krucymucy ::

In kje točno to je?

Thanatos ::

miš potrošni material ;(( ! Če bi men to nekdo rekel, bi mu odtrgal jajca, logitech da 3 LETA garancije na svoje miši!

kuglvinkl ::

Frend pravi, da še zdaj ni dobil računa za neko robo. Glede na zgoraj navedeno, gre očitno za nepravilno dojemanje časa v poslovnem svetu (hej tu Mlacom vodi...). Sicer pa tudi mene zanima oz. sem v dilemi, ali naj nabavim grafično tu ali pri Rolanu.
Your focus determines your reallity

Dusko ::

Thanatos
Moram te razočarat da garancija pri mišah v Sloveniji vedno samo eno leto.Mislim vem ,da piše da dajo 3 letno garancijo.In o tem je tekla razprava že an enem drugem forumu.In vsaj tam smo ugotovili,da je vedno samo eno leto garancije in nič več.
Me pa zanima ali obstajajo kjetrgovine ki to spoštujejo. 3 letno garancijo.

Thanatos ::

ja vem da je max 1 let v Sloveniji vendar še vedno mnogo bolje kot nič kajne? Drgač pa Megahit z veseljem oglašuje da imajo njegovi MSI izdelki 3 leta garancije.

kuglvinkl ::

Tako je s to garancijo. To je očitno dogovor med prodajalci, da bodo dali samo eno leto, Slovenija s tem nima nič.
Your focus determines your reallity

AngelOfDeath ::

Dusko moja miska logitech mouseman dual optical ima

5 Let garancije :D :D :D :D :D

perci ::

Dusko: in zakaj miš ne bi mogla imeti več kot eno leto garancije, če proizvajalec le-to zagotavlja?

Boeing ::

Thanatos: Logitech da 5 let na svoje desktope... pa naj še kdo reče da so tipkomati in podgane potrošni material...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boeing ()

JXS ::

jaz pa sem imel srečo kar se tiče hitrosti, zjutri sm poklicu popoldne pa je že blo. šlo je pa za ohišje

tha_man ::

Kar se hitrosti tiče: ne poznam nikogar ki bi cel računalnik kadarkoli dobil v predvidenem roku - vedno je vsj 2-3 dni zamude (izgovor je seveda, da roba čaka na carini :\ ).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Raptor ::

Ocitno je to one-man band stacuna, torej res ne morem pricakovati cudezev, kar se hitrosti tice. Cenovno je res 1A, pomislek pa je seveda, ali zaupati firmi z enim samim clovekom?

LordKnedl ::

Hja glede zaupanja, bi se dalo marsikaj povedat. Do nedavnega sem kupoval pri mlacomu in bil nekajkrat nategnjen, nakar sem rekel nikoli več. Tudi odnos in osebje ni bilo bogve kako prijazno. Po novo mašino sem zato sklenil iti v AGT, in se nisem nasankal, čeprav so veliko manjši in mlajši kot mlacom. Mašino sem dobil v dveh dneh, reklamacij še nisem imel in sene so res nizke. Zaenkrat bom pri njih kupoval...dokler se bo pač izplačalo.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
869589 (7454) medenko
»

Asusovi prenosniki so najbolj, HPjevi pa najmanj zanesljivi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
9011948 (9146) Pyr0Beast
»

Kje sta nf7-s in raptor 36G najcenejša

Oddelek: Kaj kupiti
461822 (1203) frenk
»

kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )

1125455 (4131) boštjan
»

Taipan

111506 (1006) frenk

Več podobnih tem