Forum » Programska oprema » posodobitev nod32
posodobitev nod32
antitalent_ ::
pozdravljeni!
kako posodobiti nod32? poskušam ampak mi ne uspe. Kliknem nod32 in izberem update(update now). piše, da je program up to date in da ga ni potrebno ponovno apdejtat, ampak me vseeno v spodnji vrstici opozarja, da moj rač. utegne biti ogrožen, ker prog. ni posodobljen. kako odpraviti težavo?
Najlepša hvala za pomoč.
lep pozdrav vsem skupaj!
kako posodobiti nod32? poskušam ampak mi ne uspe. Kliknem nod32 in izberem update(update now). piše, da je program up to date in da ga ni potrebno ponovno apdejtat, ampak me vseeno v spodnji vrstici opozarja, da moj rač. utegne biti ogrožen, ker prog. ni posodobljen. kako odpraviti težavo?
Najlepša hvala za pomoč.
lep pozdrav vsem skupaj!
- zaklenil: OmegaBlue ()
jan01 ::
Zakaj pa si raje ne omisliš npr avira free (+superantispyware free). Veliko boljša in free zaščita
OmegaBlue ::
Pravila, kupi ga.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650085 (7622) | Domini tm |
» | Windows Defender in posodobitveOddelek: Pomoč in nasveti | 805 (529) | Zvitor |
» | Nod32Oddelek: Programska oprema | 2722 (2227) | Mentalist |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11782 (9145) | frikihamster |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9445 (7697) | fruti |