Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zmrzne...
Računalnik zmrzne...
l3ksy ::
Pozdrav.
Imam računalnik Intel core 2 duo 2,33Mhz, 2gb RAM,...
Na njega sem ta prvo naložil win xp, nato sem nanj priklopil zvočno kartico FireFace400. Računalnik je začel večkrat zmrzovati. Ni imelo veze a sem delal kaj nanj ali ne. Tudi med poslušanjem glasbe je vse skup obstalo in samo piskalo nekak čudno :-)
Potem sem nanj naložil Mac OS X (ker računalnik uporabljam za studijske namene) in sem mislil, da bo bolje, vendar NI. Updatal sem driverje za FireFace 400 ampak še vedno ni bolje. Računalnik tudi, ko ni obremenjen, zamrzne. Predvidevam, da je nekaj narobe s strojno opremo - dvomim da z zvočno kartico. Možno je, da je problem v Firewire kartici, ki pa ne vem, katera je, da bi updatal driverje. Mogoče kdo ve, kateri program je za Mac, da ti prepozna strojno opremo?
Ima mogoče kdo drug podobne probleme?
Hvala vnaprej za odgovore.
LP,
Aleš
Imam računalnik Intel core 2 duo 2,33Mhz, 2gb RAM,...
Na njega sem ta prvo naložil win xp, nato sem nanj priklopil zvočno kartico FireFace400. Računalnik je začel večkrat zmrzovati. Ni imelo veze a sem delal kaj nanj ali ne. Tudi med poslušanjem glasbe je vse skup obstalo in samo piskalo nekak čudno :-)
Potem sem nanj naložil Mac OS X (ker računalnik uporabljam za studijske namene) in sem mislil, da bo bolje, vendar NI. Updatal sem driverje za FireFace 400 ampak še vedno ni bolje. Računalnik tudi, ko ni obremenjen, zamrzne. Predvidevam, da je nekaj narobe s strojno opremo - dvomim da z zvočno kartico. Možno je, da je problem v Firewire kartici, ki pa ne vem, katera je, da bi updatal driverje. Mogoče kdo ve, kateri program je za Mac, da ti prepozna strojno opremo?
Ima mogoče kdo drug podobne probleme?
Hvala vnaprej za odgovore.
LP,
Aleš
Forg3t The World, The Music Is Now !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem določeno pomoč pri nakupu zvočne karticeOddelek: Loža | 3248 (2620) | nokia6310 |
» | OSX na x86 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 10765 (6306) | bluefish |
» | Windows davek znaša 50$ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12089 (8927) | krneki0001 |
» | Kupil Core 2 Quad. Katere rame?Oddelek: Kaj kupiti | 1709 (1149) | Mike Vale |
» | DOS program ne delujeOddelek: Programska oprema | 1135 (1032) | karafeka |