» »

pop tv slaba slika

pop tv slaba slika

tsh2 ::

ima še kdo slabo sliko na pop tv? vedno je bila bolj slaba, zadnji mesec pa zelo slaba. če je sneg ali dež pa je še posebej slaba. kanal a, tvs1 in tvs2 so v redu, drugih postaj pa ne lovi tukaj.

msjr ::

Kje je ta tukaj? Predvidevam, da loviš poptv prek antene? Najprej poglej, če je antena pravilno postavljena. Mogoče je samo kakšen vijak za priviti na nosilcu... Veter & sneg & včasih tudi ptiči premaknejo anteno in potem, ko se počasi odvija nosilec je slika vedno slabša in slabša....

Good Guy ::

tut pr men so te težave..

neki jih heca.. mam tut sam prek antene
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Samson ::

Prehajajo na digital in samo digital. Navadne ne bojo vec oddajal...Joke.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

tsh2 ::

ja navadna antena, videm-dobrepolje. anteno sem že vrtil in ni nič bolje. danes je tako slaba slika da sploh ni gledljiva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tsh2 ()

Tody ::

1.) Če še nimaš ojačevalca si ga omisli,

2.) Investiraj 100 eur za digitalno TV

3.) Če poznaš koga ki zna zmeriti signal tudi ni slabo :)

tsh2 ::

tody hvala za info.:) sem gledal pokritost digitalnega signala in smo ravno nekje na meji. 100 eur pa se mi tudi zdi nekam veliko za digitalni sprejmnik, bi raje počakal kakšno leto da se pocenijo. razen če so še kakšne prednosti digitalne tv? je več programov, veliko boljša slika, kaj drugega?

ojačevalec ne vem če imam, najbrž ne. če je kje je na anteni, ki je na strehi. antena je že kar stara (vsaj 10 let), tv je pa kar nov (pod 2 leti). najbrž bom kupil ojačevalec. zdaj moram samo pogruntati kateri bo pašal na to anteno in kam se ga priklopi. :/

Tody ::

Hey, ojačevalec bo vsak pasal na anetno, saj niso pogojeni z modeli, pošteni ojačevalci, ki imajo samostojno napajanje pa stanejo okoli 80 Eur... tko da :P

Kar se tiče pa digitalnega signala je pa tako da si lahko celo na slabše kot pri analognem, ker digitalni signal oz slika ne pozna sneženja, skozi katerega lahko pogojno gledaš ampak če ni zadosti signala se pojavijo kocke in zatikanje ali pa sploh ni slike, takrat ko je pa je v odličnem stanju.

Če mene vprašaš se splača dat 100 ali več eurov za to da se zadeve porihtajo, to pomeni nakup ojačevalca in mogoče nove antene, katere pa lahko vprašaš na tem forumu http://forum.sibila.si/, vrjetno bi bilo tudi fajn zamenjat kabel, ker če je bil dan gor kak škart je že zdavnej preživel svojo življensko dobo.

Odvisno pač od lokacije (lahko da si v kurcu neglede na to kaj narediš, lahko pa da si z 100 euri kupiš solidno sliko in mogoče še kak kanal več)

tsh2 ::

bom kar digitalni sprejemnik kupil, se mi ne da zajebavat z ojačevalcem (komplicirano+strošek). bi moralo loviti tukaj. zdaj me zanima ali se da dobiti tak sprejemnik, da bo za 2 televiziji, ali moram za vsako televizijo kupiti svoj sprejemnik?

Tody ::

vsaka svojega

Double_J ::

Zakaj ma POP lepšo barvno shemo za filme. Pri istem filmu je slika bolj prijazna na pogled kot na RTVSLO.
Dve šivanki...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalna televizija!

Oddelek: Pomoč in nasveti
286875 (5398) robotek87
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
26956562 (33274) Alexius Heristalski
»

DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10122463 (18392) Domn
»

Lidl in vračilo blaga

Oddelek: Loža
242550 (1863) Sims
»

LCD TV - 15m od vira signala. Kabli? Ojacevalec?

Oddelek: Zvok in slika
135051 (4730) J.McLane

Več podobnih tem