Forum » Loža » Slovenija:JAR
Slovenija:JAR
Binji ::
S tem sranjem glede Zahovica bi blo res cudno ce bi nasi zmagali
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
gumby ::
komentar na HTV3: "ta tekma je tako zanimiva, kot gledanje sveže napleskano barvo, kako se suši"
OldSkul ::
brezvezna igra, naši so totalno zbiti in brez volje, pa še katanc je spoku na tribuno.Jebe se nej upam da bo zginu iz reprezentance!
IceIceBaby ::
Pizda ta đoni novak je pa car. Stoji v kazenskem prostoru, nikjer okol nobenga un pa tuhta kaj naj nardi. Toliko o kvaliteti slo. reprezentance.
DavidJ ::
ironicno.. je pa bil edin, ki je kaj naredu
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Thomas ::
Kakšen je pa rezultat? (remote controla ne najdem)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas ::
Sej sem ga skušal uporabiti - pa ni delovalo ...
Anyway - treba je bit realen. Da Slovenija nima nobenih šans, sem napisal semle na Slotech pol leta nazaj, ko je bila evforija totalna.
Zgubili so pa kaj! Ni treba biti zdaj niti žalosten, niti razočaran, niti zmerjati Katanca in ostalih - nič.
Nogomet ni niti najpomembnejša postranska stvar. Gre le za še en šport.
Igro z ničelno vsoto. Nekdo je vedno poražen.
Glede na majhen delež našega prebivalstva in ekonomije v "nogometno pismenem" svetu - so prišli še zelo daleč.
Priznanje jim gre vseeno.
Ne pa jok in bentenje zaradi gola gor ali pa dol.
Anyway - treba je bit realen. Da Slovenija nima nobenih šans, sem napisal semle na Slotech pol leta nazaj, ko je bila evforija totalna.
Zgubili so pa kaj! Ni treba biti zdaj niti žalosten, niti razočaran, niti zmerjati Katanca in ostalih - nič.
Nogomet ni niti najpomembnejša postranska stvar. Gre le za še en šport.
Igro z ničelno vsoto. Nekdo je vedno poražen.
Glede na majhen delež našega prebivalstva in ekonomije v "nogometno pismenem" svetu - so prišli še zelo daleč.
Priznanje jim gre vseeno.
Ne pa jok in bentenje zaradi gola gor ali pa dol.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
IceIceBaby ::
Ce mene vprasas je ze itak brez veze da je folk sploh tolk norel. Med tem ko nogometase kujejo v zvezde in se zadnje 2 meseca samo o fuzbalu govori samo zato ker so se uvrstili na SP pa drugi sportniki postavljajo svetovne rekorde, dobivajo medalje itd pa glih komi da objavijo po TV.
Samo danes niso igrali kot bi blo treba. Africani so bli dobri. Bili so res povsod. Ampak nasi so bli pa totalno zmedeni. Jebi ga.
Samo danes niso igrali kot bi blo treba. Africani so bli dobri. Bili so res povsod. Ampak nasi so bli pa totalno zmedeni. Jebi ga.
perci ::
"Zgubili so pa kaj! Ni treba biti zdaj niti žalosten, niti razočaran, niti zmerjati Katanca in ostalih - nič."
S tole izjavo Thomasa se celo strinjam
Fantje so naredili veliko, da so se uvrstili na SP in se mi zdi nekorektno, da ste te zdej tako prizadeti, ker niso na SP dost pokazal. Glede na situacijo, ki je bila v reprezentanci, je še sreča, da nismo pokasiral še par komadov. Pa tut objektivno nismo reprezentanca, ki bi lahko osvojila prvenstvo, smo pa zmožni vsaki ekipi precej zagreniti življenje. Še vedno. In pač jim danes ni šlo in zelo zadovoljen bom, če bodo dali Paragvaju gol, kaj šele osvojili točko.
S tole izjavo Thomasa se celo strinjam
Fantje so naredili veliko, da so se uvrstili na SP in se mi zdi nekorektno, da ste te zdej tako prizadeti, ker niso na SP dost pokazal. Glede na situacijo, ki je bila v reprezentanci, je še sreča, da nismo pokasiral še par komadov. Pa tut objektivno nismo reprezentanca, ki bi lahko osvojila prvenstvo, smo pa zmožni vsaki ekipi precej zagreniti življenje. Še vedno. In pač jim danes ni šlo in zelo zadovoljen bom, če bodo dali Paragvaju gol, kaj šele osvojili točko.
freejack ::
Kot sem že povedal, naši na splošno ne igrajo slabo, ravno nasprotno, vendar jim manjka tista pika na i, ki se ji reče GOL. Zdej ko ZZja ni, kdo jih bo še pa dajal? Turbo Rudi sicer ima dobre akcije, prodore itd., ko je pa treba gol dat, ga pa ni,.. Na koncu ni važno katera ekipa največ preteče, ampak katera da največ golov,.. če bi se šlo na to, kdo več preteče po igrišču, bi bil pa Rudonja car.
Sergio ::
Thomas: najlepši komentar na nogomet si zdele podal. res, folk je bil vse preveč optimističen. zdej se pa išče dežurni krivec. eh.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
TESKAn ::
Heh, če je kdo gledal prejšnji teden na Discoveryju, kako se pripravljajo kaki tuji klubi...imajo za sabo celo ekipo znanstvenikov, laboratorij, vse izpiljeno do potankosti...naši so carji, da so prišli tako daleč.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
R0K ::
LOL!
Kao, da smo zdej mi, gledavci, krivi, da smo bli tko optimistični?! Itak je vse zajebala promocija! Tko so ta ku...v fusbal promovarl po TV, po radiu, plakatih, revijah, POVSOD, da nam je že vstopilo v glavo, da nam osmina finala nikakor ne pobegne. In nekateri strokovnjaki, ki so dobro vedeli kakšno je stanje, so vsi napihovali kak bomo ziher vsej eno zmago dosegli. Beda.
Itak če smo relni smo lohk happy, da imamo zdej vsej slovenci povsod statistiko. Na EP, SP in v Ligi Prvakov. Povsod smo bili. V borih 10l etih. Ponosm sm, da sem slovenc. In nikakor nebomvrgel mojga starga dresa od ZZja iz EP v koš kot počnejo nekateri po tem sporu in odhodu Katanca in Zahoviča. Povsod so vzponi in padci. Edino škoda, ker smo mi, padec doživeli ravno na vrhuncu.
Edino škoda, mi je, ker zdej ubistvu nimam več za kaj spodbujat naše reprezentance? K smo se že povsod uvrstil. Da bi kaj zmagal smo itak preslabotni. Škoda no.
Kao, da smo zdej mi, gledavci, krivi, da smo bli tko optimistični?! Itak je vse zajebala promocija! Tko so ta ku...v fusbal promovarl po TV, po radiu, plakatih, revijah, POVSOD, da nam je že vstopilo v glavo, da nam osmina finala nikakor ne pobegne. In nekateri strokovnjaki, ki so dobro vedeli kakšno je stanje, so vsi napihovali kak bomo ziher vsej eno zmago dosegli. Beda.
Itak če smo relni smo lohk happy, da imamo zdej vsej slovenci povsod statistiko. Na EP, SP in v Ligi Prvakov. Povsod smo bili. V borih 10l etih. Ponosm sm, da sem slovenc. In nikakor nebomvrgel mojga starga dresa od ZZja iz EP v koš kot počnejo nekateri po tem sporu in odhodu Katanca in Zahoviča. Povsod so vzponi in padci. Edino škoda, ker smo mi, padec doživeli ravno na vrhuncu.
Edino škoda, mi je, ker zdej ubistvu nimam več za kaj spodbujat naše reprezentance? K smo se že povsod uvrstil. Da bi kaj zmagal smo itak preslabotni. Škoda no.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17205 (10428) | Alexius Heristalski |
» | Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10431 (8094) | gkovac |
» | SLO : FRA (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5921 (4800) | borinho |
» | Italjani,španci....Oddelek: Loža | 2110 (1573) | _Mortal_ |
» | Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10485 (8243) | DavidJ |