Forum » Programska oprema » Starševska kontrola
Starševska kontrola
smilo ::
Vprašanje sem hotel objaviti pod "Informacijsko varnost", vendar se mi zdi to posebna oblika cenzure. Zato pod "Programsko opremo".
Šalo na stran... Pred kratkim me je prijateljica prosila naj računalnik zaščitim pred "škodljivimi" spletnimi stranmi (predvsem pr0n) zaradi njenih otrok. Zato bi rad zvedel, kateri (free) programski paket bi bil primeren in s katerimi imate kake izkušnje. Še nikoli nisem nobenega nikamor inštaliral (torej popoln n00b).
Hvala za odgovore.
Šalo na stran... Pred kratkim me je prijateljica prosila naj računalnik zaščitim pred "škodljivimi" spletnimi stranmi (predvsem pr0n) zaradi njenih otrok. Zato bi rad zvedel, kateri (free) programski paket bi bil primeren in s katerimi imate kake izkušnje. Še nikoli nisem nobenega nikamor inštaliral (torej popoln n00b).
Hvala za odgovore.
Mavrik ::
Lejte, smilo vas je prosil za pomoč pri iskanju določenega programa. Moraliziranja o tem smo meli na tem forumu že en kup, pri vsemu pa je skupno le eno: v tejle temi je offtopic.
The truth is rarely pure and never simple.
damjan11 ::
DonMatejo ::
jst uprorabljam K9... LINK... in deluje... maš miljon možnosti, pa ne vidi se ga, razn v start mapi... pa beleži seveda dogajanje, tako da samo 1x na teden preveriš, kaj dela, če so vse strani okej...
meni ga je mali enkrat uspel zbrisat, barabica mala... no zadevca lepo pošlje email da je bilo izbrisano in da če ste si to res želeli etc., sledi pogovor z malim,ki zaleže...
meni ga je mali enkrat uspel zbrisat, barabica mala... no zadevca lepo pošlje email da je bilo izbrisano in da če ste si to res želeli etc., sledi pogovor z malim,ki zaleže...
smilo ::
Hvala za nasvete. Bom poskusil K9, ker je to že drugo priporočilo.
Otroci niso moji, želja staršev pa je le njihova želja. Kako naj se lotijo informacijske vzgoje svojih otrok je tudi njihova stvar. Se pa strinjam, da bi odkriti pogovor z otroci najbrž bolj zalegel kot "cenzura".
Otroci niso moji, želja staršev pa je le njihova želja. Kako naj se lotijo informacijske vzgoje svojih otrok je tudi njihova stvar. Se pa strinjam, da bi odkriti pogovor z otroci najbrž bolj zalegel kot "cenzura".
OrkAA ::
Cenzura je čist fajn. Se otrok vsaj nauči uporabljat računalnik, ko se poskuša (in uspe) prebit mimo zaščite :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dečka načrtovala posilstvo in umor (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13631 (11916) | krneki0001 |
» | Spletno oko za cenzuro interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / NWO | 78609 (69728) | Mr.B |
» | Širjenje zavajajočih in očitnih laži v tujinoOddelek: Problemi človeštva | 1331 (1331) | para! |
» | Zaščita otroka pred ''negativnimi vplivi interneta''.Oddelek: Loža | 4048 (3745) | BigWhale |
» | OTROCI in zaščita pred XXXOddelek: Pomoč in nasveti | 3118 (2607) | bergers |