Forum » Loža » Obama Go
Obama Go
Temo vidijo: vsi
Thomas ::
Zakaj? To je samo ena od 1000 možnosti ki se odpirajo.
Kje si pobral "mladoletnica"?
Kje si pobral "mladoletnica"?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
XsenO ::
Dej ti razloži, zakaj bi mladoletnica med študijem šla rojevat v Afriko?
Zato, da imamo mi zdej kaj za razpravljati.
1 + 1 = 1
Double_J ::
Jah noseča je bila kot 17letnica... v končni fazi poroda pa je že dopolnila 18. Sicer pa v ZDA si ponekod polnoleten šele pri 21.
Bodimo resni... med študijem visoko noseča pač ni šla na potovanje rojevat.
Bodimo resni... med študijem visoko noseča pač ni šla na potovanje rojevat.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Ko je zanosila je bila mladoletna, ja. Ko je rodila, ni bila več.
Ampak ti si govoril zgoraj o "mladoletnici ki je šla rojevat v afriko".
Mene to niti ne zanima, zakaj naj bi šla polnoletna/mladoletna ali ne rodit v afriko. Ali nobeden od 1000 možnih scenarijev. Mene zanima samo BC, LF.
Ampak ti si govoril zgoraj o "mladoletnici ki je šla rojevat v afriko".
Mene to niti ne zanima, zakaj naj bi šla polnoletna/mladoletna ali ne rodit v afriko. Ali nobeden od 1000 možnih scenarijev. Mene zanima samo BC, LF.
Ko je zanosila je bila mladoletna, ja. Ko je rodila, ni bila več.
Bi bilo dobro tudi najti, kdaj so te šteli za polnoletnega.
Če ju ni, potem ni drugega kot da se o scenarijih pogovarjaš, kaj pa naj drugega počneš, da realno oceniš verjetnosti? IMO, šla ni noseča na potovanje, druga opcija, da je že živela drugje kot na Havajih, pa ne pride v poštev, ker se direktno vidi po letih opravljenega šolanja.
Kaj jaz vem zakaj ne pokaže, zgleda mu ni bilo treba. Morda čaka in celo namiguje da zadeve dejansko nima, da bodo republikanci resno zagrabili do naslednjih volitev in bo to glavna tema, potem pa jih bo matiral z eno potezo.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Bi bilo dobro tudi najti, kdaj so te šteli za polnoletnega.
Marsikaj "bi bilo dobro najti". Predvsem BC, LV.
potem ni drugega kot da se o scenarijih pogovarjaš
Scenarijev je preveč možnih, da bi zgubljali preveč časa s posameznimi.
SmeskoSnezak ::
Thomas še kar ni našel bolnice, ki sem jo jaz linkal že (men se zdi) pred dvema letoma :D
@ Pusti soncu v srce... @
Katero od obeh, ki si lastita Rojstvo?
V bistvu si jih lasti Obamina familija, obe. Bolnici sami sta pa tiho, čeprav bi tista, ki bi javno objavila - pri nas je rojen! - dobila $10000 donacije, od "enega provokatorja". Nobena noče tega denarja.
Najbrž ne sme, če se tam ni rodil. Na ta način bi prigoljufali denar od tega "provokatorja".
Gandalfar ::
ali pa moznost b) Da bi jih razkritje te zasebne informacije stalo vec, kot on ponuja denarja.
Kako verjetno se ti pa zdi, da bi bolnica naredila prekršek, če pove, da je bila Nancy Pelosi rojena prav tam?
Gandalfar ::
ne vem, nisem strokovnjak za njihovo pravo. Vidim pa da je pri nas marsikaj zasebno, tako da lahko laicno isto sklepam za njih.
Za Predsednika bolnica ne sme povedat, da je bil rojen tam?
Za Busha in Clintona so povedal holesterol, zgodovino operacij, slakor v krvi ... Tale je pa ... Svašta!
Za Busha in Clintona so povedal holesterol, zgodovino operacij, slakor v krvi ... Tale je pa ... Svašta!
PaX_MaN ::
Za Predsednika bolnica ne sme povedat, da je bil rojen tam?
Tako je, ne smejo. Reverzno poguglaj, zakaj.
Sej praviš, da znaš.
poweroff ::
Preprosto je. Janša - Sanader. Prisluhi SOVE, iz katerih naj bi se videla "veleizdaja".
Pooblaščenka je presodila, da zadeva NI informacija javnega značaja. Večina nas je temu aplavdirala - tudi desni pol, ki Pooblaščenko sicer dojema kot nekakšnega sovražnika.
Imejmo enake kriterije za vse. Ali nas spet zanaša iz nepristranskosti?
Pooblaščenka je presodila, da zadeva NI informacija javnega značaja. Večina nas je temu aplavdirala - tudi desni pol, ki Pooblaščenko sicer dojema kot nekakšnega sovražnika.
Imejmo enake kriterije za vse. Ali nas spet zanaša iz nepristranskosti?
sudo poweroff
Ja, ja, imamo kriterije za vse. Imaš bolnico ki je potrdila, da je Obama njen novorojenček?
Če nimaš se poberi iz tele teme. Vljudno naprošam.
PaX_MaN ::
Že drugič - ne smejo povedat.
Reverzno poguglaj, ali pa se
poberi iz tele teme. Vljudno naprošam.
PacificBlue ::
Že drugič - ne smejo povedat.
Ker niso odkriti, kajne?
I’m out.
:3
:3
donfilipo ::
Mnogi mislijo da pravljice niti nimajo smisla, niti niso resnične:)
Sneguljčica
Davno nazaj sem imel izvoljeno princesko, ki je pa stalno trdila, da je ne poznam dobro in se je čestokrat 'buča'. Pa kaj zato. Dekle je bilo lepa kot Nina Osenar in kratkotrajne muhice pri taki konfiguraciji procesorja, in dobrih hladilnikov, da o ohišju ne govorim....so nepomembne. In tako se dogovoriva za zmenkovanje in v pričakovanju princeze, za katero sem bil že 100 posto, da je v pravih čevljih, dobim od lokalnih arabskih šerifov listek: 'evo ti lubenica, princeza ostaje s nama!'
Če bi bil tip, dorasel princezi takega kova, bi pač odpisal: 'Dobro peljite jo v Trst po kavbojke. Trst je naš!...
Ampak ne...provokacije so me prizadele.
Dvom v rojstvo in rojstvo na pravem mestu, je pravljica, ki je ravno toliko v stiku z realnostjo, da da jasno sporočilo: 'niggra nočemo', ampak odstavit ga pa ne znamo Ves balast in laži okoli tega so pa pravljice in sofizmi!
In če ste pametnejši od mene, se ne pustite sprovocirati. Tu gre pač za dotiran (6,62EUR na miljon črk) rasizem
Sneguljčica
Davno nazaj sem imel izvoljeno princesko, ki je pa stalno trdila, da je ne poznam dobro in se je čestokrat 'buča'. Pa kaj zato. Dekle je bilo lepa kot Nina Osenar in kratkotrajne muhice pri taki konfiguraciji procesorja, in dobrih hladilnikov, da o ohišju ne govorim....so nepomembne. In tako se dogovoriva za zmenkovanje in v pričakovanju princeze, za katero sem bil že 100 posto, da je v pravih čevljih, dobim od lokalnih arabskih šerifov listek: 'evo ti lubenica, princeza ostaje s nama!'
Če bi bil tip, dorasel princezi takega kova, bi pač odpisal: 'Dobro peljite jo v Trst po kavbojke. Trst je naš!...
Ampak ne...provokacije so me prizadele.
Dvom v rojstvo in rojstvo na pravem mestu, je pravljica, ki je ravno toliko v stiku z realnostjo, da da jasno sporočilo: 'niggra nočemo', ampak odstavit ga pa ne znamo Ves balast in laži okoli tega so pa pravljice in sofizmi!
In če ste pametnejši od mene, se ne pustite sprovocirati. Tu gre pač za dotiran (6,62EUR na miljon črk) rasizem
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Daedalus ::
Sej to je jasno. V boju z "notranjim sovražnikom" je pač dovoljeno vse.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Ne, ne, v boju proti notranjemu sovražniku so dovoljene samo pravne poteze in nikakor vse poteze.
Ki so failale ena za drugo. Nekateri oa še vedno lajnajo svoje ko pokvarjena plata. Ergo - če dostikrat ponovimo, more biti res (mogoče pa upate, da bo ob vsem tem zaklinjanju Obama spontano izginil v oblaček vodne pare, CO2 in kupček pepela)?
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Ne. Dostikrat ste ponovili, kako "Obami ni treba nič kazat" - a še vedno ni res.
Dostikrat ste ponovili, kako "Obami ni treba nič kazat" - a še vedno ni res.
Em, da te spomnim. Tvoje "obvezno kazanje pildkov" je do sedaj še vedno failalo na sodišču. Torej?
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
bluefish ::
Wait, zakaj točno se je razvila ta debata okoli prisotnosti oz. odsotnosti rojstnega lista? Menda ne zaradi "Obami ni treba nič kazat"?
Zato, ker so eni prepričani, da Obama ni po Ustavi primeren za predsednika ZDA. Sam dokazali so do zdaj lih tolko, ko oni ki pravijo da je Elvis živ in popiva naokoli z vesoljci iz Roswella.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Elvisa morš dokazat, da je Obama NBC pa tudi.
Ni čisto nemogoče, da bi bil Elvis še živ in ni čisto nemogoče da je Obama NBC, a dokaza še nismo doživeli.
Da je njegova beseda dokaz, da je bil rojen v bolnici Kapolani - je navadna lahkovernost.
Ni čisto nemogoče, da bi bil Elvis še živ in ni čisto nemogoče da je Obama NBC, a dokaza še nismo doživeli.
Da je njegova beseda dokaz, da je bil rojen v bolnici Kapolani - je navadna lahkovernost.
Jst ::
Kolikor je meni jasno, je zgodba o njegovem rojstnem listu nastala, ko se je neka spletna stran hvalila, da so poslikali njegov papir, potem so pa photoshop doktorji naredi "tutorial," kako narediš istega s svojim imenom, ki bo imel enake napake oziroma šum, kot tiste slike.
Kar je meni čudno pri vsej stvari: Obama je bil prvi kandidat, ki je izkoristil potencial interneta in socialnih mrež, da je promoviral svojo kampanjo. A ko je pa skupnost, ki se je razvila in rekla "nigra nočemo, a je kakšen način, kako ga skenslamo?" na to pa Obama skrivnostno zgine iz interneta in gre mainstream.
Sedaj je pa na posamezniku, da se odloči kaj je res in kaj ni.
Sem zadel point?
ps: Po moje so tiste slike res fejk, a hkrati močno dvomim, da ni NBC.
Kar je meni čudno pri vsej stvari: Obama je bil prvi kandidat, ki je izkoristil potencial interneta in socialnih mrež, da je promoviral svojo kampanjo. A ko je pa skupnost, ki se je razvila in rekla "nigra nočemo, a je kakšen način, kako ga skenslamo?" na to pa Obama skrivnostno zgine iz interneta in gre mainstream.
Sedaj je pa na posamezniku, da se odloči kaj je res in kaj ni.
Sem zadel point?
ps: Po moje so tiste slike res fejk, a hkrati močno dvomim, da ni NBC.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Dejstvo je tako.
Očitno je zadostil kar so zahtevali od njega, čene sedaj nebi bil predsednik. Se pravi kritizirati je potrebno pristojno institucijo.
Predvsem katera točno, ni dobila česa točno? Pri kom je napaka, ali je ni?
Očitno je zadostil kar so zahtevali od njega, čene sedaj nebi bil predsednik. Se pravi kritizirati je potrebno pristojno institucijo.
Predvsem katera točno, ni dobila česa točno? Pri kom je napaka, ali je ni?
Dve šivanki...
Heh, JJ, eno sekundo za mano.. :)
Zdej so se v nekaterih zveznih državah odločili, da bodo dopolnili zakonodajo in bodo ZAHTEVALI da vsak kandidat pokaže rojstni list. Sicer ne bo mogel na volitve.
Bolje pozno, kot nikoli.
A glej, glej ... eni že govorijo, kako je to uperjeno proti Obami na naslednjih volitvah.
Kako bo "uperjeno proti Obami", če je pa vse b.p. z njim?
WTF???
Bolje pozno, kot nikoli.
A glej, glej ... eni že govorijo, kako je to uperjeno proti Obami na naslednjih volitvah.
Kako bo "uperjeno proti Obami", če je pa vse b.p. z njim?
WTF???
Ahh, to se je zdej že poleglo in so stare teme na tapeti: gay marriages, health reform (kaj imajo vsi predsedniki takšno ambicijo po zdravstvu?? Other then obvious: četrtina proračuna), morilci in Toyota.
To zlahka naredijo, magari v eni državi kjer je republikanec guverner. Še bolje pa bi bilo, če bi že leta 2008.
Ker s pozicije predsednika, bo pa imel neoporečen certifikat, bolj resničen kot je moj ali tvoj, neglede ali je res NBC. Malo prepozno so se to spomnili zanj konkretno.
Ker s pozicije predsednika, bo pa imel neoporečen certifikat, bolj resničen kot je moj ali tvoj, neglede ali je res NBC. Malo prepozno so se to spomnili zanj konkretno.
Dve šivanki...
Če bo imel certifikat neupravičeno, pomeni da je diktator.
Če ga bo imel upravičeno, pomeni da je b.p.
Če ga bo imel upravičeno, pomeni da je b.p.
Diktator izvoljen na demokratičnih volitvah? Uh, TO je pa nekaj novega "in the land of the free."
poweroff ::
Niti ne, glede na to, da so bili nekateri imenovani za predsednike (s strani SC sicer...). OK, provokacija!
sudo poweroff
dzinks63 ::
Obama je bil izvoljen kot "mesija", da bo "odrešil" - rešil Ameriko. Obljubljal je čuda in pol (zdravstvena reforna, umik ameriških vojakov iz raznoraznih misij in vojn, dvig gospodarske rasti in povečanje zaposlovanja, konec recesije, ...), pa še dobro zagorel je bil, množice so bile v transu, praktično idealen predsednik. Tole malenkost z rojstnim listom sploh ni resno jemal, ker je vedel kako močne adute ima v rokavu. Do naslednjih volitev bo imel vse "papirje" še tiste katerih sploh ne bo nikoli rabil, take blamaže si sebi in tudi Ameriki ne nore privoščiti in narediti.
Obama je bil izvoljen kot mesija. A ne bo 'odrešil' amerike. Vse kar je obljubljal, bo lepo padlo v vodo in bo korigirano, le malenkostno. Tako bo do naslednjih volitev edini 'adut', ki ga bo imel v rokavu rojstni list. Amerika si privošči veliko blamaž. Tudi katastrofalnih, kot je taka. A čisto povsem brezpravna in brez reda, pa le ni
IN če bo dovolj za ponovno izvolitev to, da ima rojstni list, no potem pač amerike ne gre več jemati resno.
IN če bo dovolj za ponovno izvolitev to, da ima rojstni list, no potem pač amerike ne gre več jemati resno.
Človek (Barry Farber) se vpraša - govori Obama indonezijsko? Če je toliko let bil tam ... bi moral, ane?
Torej, Amerika ima predsednika, ki govori jezik, ki ga razumejo v Indoneziji?
Vprašajte se, kaj sami mislite. Ga govori ali ne?
Torej, Amerika ima predsednika, ki govori jezik, ki ga razumejo v Indoneziji?
Vprašajte se, kaj sami mislite. Ga govori ali ne?
Ne vem. Vem pa da Barry Farber tolče po srbohrvaško. Da ni bil stric udbaš
Faber ni relevanten več kot toliko, da je opozoril na to dejstvo, da bi morali imeti indonezijsko govorečega predsednika.
Resno - misliš da Obama govori indonezijsko?
Resno - misliš da Obama govori indonezijsko?
imagodei ::
Dolgočasen si že s tem, Thomas.
Verjamem, da so te ZDA razočarale, ampak get over it. Ni tvoja bitka. Tole temo bi še razumel, če bi bila Slovenija ameriška zvezna država.
Konec koncev so bile menda med papeži tudi ženske, papeži so bili spolno aktivni, naslednik pokojnega papeža je postal njegov sin, ipd. Pa po 1500 letih Cerkev še vedno stoji. Ne se bat za ZDA.
Verjamem, da so te ZDA razočarale, ampak get over it. Ni tvoja bitka. Tole temo bi še razumel, če bi bila Slovenija ameriška zvezna država.
Konec koncev so bile menda med papeži tudi ženske, papeži so bili spolno aktivni, naslednik pokojnega papeža je postal njegov sin, ipd. Pa po 1500 letih Cerkev še vedno stoji. Ne se bat za ZDA.
- Hoc est qui sumus -
Thomas>> Resno - misliš da Obama govori indonezijsko?
Faber govori 25 jezikov in se je sposoben naučiti še kateregakoli v 6 tednih. Obama pač ne. Indonezijsko govori po moje tako kot jaz rusko. Bolj z odprtimi usti. Ampak poznam bistrega šahista, ki je že 30 let v sloveniji, pa se še ni naučil prehoda iz srbohrvaščine:)
Faber govori 25 jezikov in se je sposoben naučiti še kateregakoli v 6 tednih. Obama pač ne. Indonezijsko govori po moje tako kot jaz rusko. Bolj z odprtimi usti. Ampak poznam bistrega šahista, ki je že 30 let v sloveniji, pa se še ni naučil prehoda iz srbohrvaščine:)
Ti torej misliš, da Obama NE govori indonezijsko, OK.
Vsaj ene toliko, kot je Clinton govoril slovensko, "doberdan", bi pa že lahko. Ali ene 100 do 1000 krat več.
A se lahko držiš teme, ne kaj mene boli in koliko jezikov govori Faber? To je čista distrakcija s teme.
Vsaj ene toliko, kot je Clinton govoril slovensko, "doberdan", bi pa že lahko. Ali ene 100 do 1000 krat več.
A se lahko držiš teme, ne kaj mene boli in koliko jezikov govori Faber? To je čista distrakcija s teme.
No potem se bo pa naučil tudi Dober dan:)
Nekateri pa precej hitro pozabijo jezike iz mladosti. In to bi pa moral znati razložiti ravno Faber zakaj je tako:)
Nekateri pa precej hitro pozabijo jezike iz mladosti. In to bi pa moral znati razložiti ravno Faber zakaj je tako:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sovražniki razuma (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 25769 (23540) | sprasujem |
» | Sorodstvene vezi predsednikov ZDA (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15386 (10167) | Gandalfar |
⊘ | Ali Obama sme postati predsednik ZDA?Oddelek: Problemi človeštva | 1997 (1869) | OmegaBlue |
» | Will Hillary own some republican ass? (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Problemi človeštva | 61626 (29927) | poweroff |
» | V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?Oddelek: Novice / Zasebnost | 3895 (2545) | jype |