» »

Švica : SLOVENIJA

Švica : SLOVENIJA

BlackHole ::

Kar ne morem verjet, da ni govora o tej tekmi (imajo admini kaj prste vmes?). Torej, zelo pomembna zmaga.
Katanec je taktično postavil ekipo, zato sta igro tudi začela Osterc (ki se ga bo Katanec res moral znebit) in Rudonja (enako), zato da je potem lahko stopnjeval pritisk na Švico.
Švicarji so imeli kar nekaj lepih priložnosti, vendar kdor ne da, dobi. Cimerotič je končno pokazal, zakaj ga imamo. Sodnika je težko pokomentirat, ker je naredil preveč napak in večji % teh je bilo v naše slabo. Dvakrat ni piskal roke, enkrat v našem, enkrat v njihivem kazenskem, enkrat kota ni piskal (tudi Švicarjem ga ni, samo tistega se pa res ni videlo), poleg tega je dal vsaj enega če na dva nepotrebna kartona (Ačimovič, Zahovič ?), Cime je naredil bedarijo pri kartonu, povsem nepotrebno.
Drugače pa, potegnili smo dragocenih 6 točk v obeh tekmah, kar ni uspelo nobeni ekipi v napi grupi in smo že blizu Koreje.

gkovac ::

Se strinjam... zelo pomembna zmaga in dobra igra iz strani nasih... kaj bo za naprej nevem, ampak mislim da nasi lahko in znajo igrat tut brez Zahovica (karton zanj je bil totalna neumnost)...

Kar se pa tice Osterca je pa stvar taka... po mojem mnenju (in po mnenju 90% navijacov) je tipo totalno nesposoben... yep... res je! Tip je RES nesposoben... Rudonja pa isto... ceprav je od njega velik vec na igriscu kot pa od Osterca... Srecko se bo moral resno zamislit nad vsem tem, ni mi pa jasno kaj mata z Ostercem da ga tko forsira ce id da z njim ni nic!

v glavnem... ce bo vse po sreci grem na tekmo v Beograd (priloznost da vidim stare prjatle) in sevede da navijam za nase! jest upam na najboljse, ceprav sem rahle pesimist kar se tice uvrstitve na SP v Koreji in na Japonskem

lp,SuLc
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

ABX ::

Katanec je legenda.
Sodnik je bil totalno nesposoben vendar ni olajšal nobeno stran. To da naš kot je bil jasen njihov pa ne, je totalno subjektivna zadeva.

Od sredine naprej se rešijo trije igralci. Čeh, Zahovič in Novak vsi ostali so v primerjavi z ostalimi precej slabši.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

OZZY ::

Oh. Zmaga in to v finišu. Nič boljšega. Samo žal mi je za karton Zahoviču. Upam, da se jim bo uspelo kvalificirat.
O sodniku pa je brez veze zgubljat besede.
Go with the flow.

Muflon1 ::

Sodnik je totalen kekec sej si ga mogu sam pogledat pa si že vidu da je sam čaku kdaj bo kaj proti našim pisku. Samo čudim se da ni nobenga penala za njih piskal (ko se je on niger skoz po tleh metal). Drugač pa men je blo najlepš ko so se Zaho Cime in Pavlin spravli v njihov kot in so jih motali seveda je sledil grob prekršek švicarjev vendar ne to ni za karton. Pol je blo še enkrat ko je Frei podrl od zadaj Rudonjo (zelo namerno) in dobil rumen karton mislim HALO!? zakaj pa potem piše v pravilih da je grob štart na igralca od zadaj rdeč karton? ampak ne sej je hotu žogo sam je tko smotan da je ni zadel....

Drugač pa ko glih Championship Managerja igram bom pa še ocene podal (od 1-10, 1 katastrofa 10 fenomenalno)
Simeunovič 8
Milinovič 7
Galič 7
Knavs 8
Novak 7
Karič 5 (ni za v reprezentanco prepočasen)
Rudonja 7
Pavlin 8
Čeh 8
Zahovič 9
Osterc 5 (ni za v reprezentanco prelen)
Cimerotič 9
Ačimovič 8

lp David



Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

roro ::

Naši so igrali vse prej kot dobro, vendar zmagi ne bomo gledali v zobe.
Če nočejo, da bi drugi odločali o njihovi usodi bodo morali zmagati še vse preostale tri tekme. Le to jim bo zagotovilo uvrstitev vsaj na drugo mesto v skupini. Vsekakor trepetali bomo do oktobra in če bo sreča tudi še v dodatnih kvalifikacijah. :)

Muflon1 ::

Em.. zakaj bi mogl pa preostale 3 tekme zmagat? edin če hočmo prvi bit drugače pa nam je dost remi z rusi in jugosi in zmaga nad ferci za drugo mesto
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

roro ::

Bizi10, spregledal si, da ima Jugoslavija tekmo manj. Če bi bilo po tvoje, bi nas Jugoslavija lahko prehitela za eno točko. Naši bi z dvema remijema in zmago imeli 18 točk, Jugoslovani pa z remijem (proti nam) in teoretično tremi zmagami 19 točk. Rusi bi ob teh predpostavkah lahko zbrali še 7 točk in bi bili s 24 točkami prvi.

Muflon1 ::

ja ampak misliš da bodo jugosi kr tko premagal Švico v švici? kamot jim švicarji odnesejo 2 pike
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

Muflon1 ::

drugače pa če gledamo drugače če pa slovenija doma premaga ruse smo pa samo 1 točko za prvim mestom
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

ABX ::

Igranje pepčka je še enkrat pokazalo naš balkanski način igranja nogometa.


Edini heroj Slovenije je Katanec.
Zaho pa je itak zabit ko kmet, gre dobit rumen karton za 20 sekund zamujanja.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Muflon1 ::

Ti ABX si šele taprav kmet a zdel je Zaho zabit če mu sodnik brezveze pokaže karton? a on bi mogu v polnem šprintu proti kotu letet? dej mal se umir s takimi bolanimi
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

BigFoot ::

a ste že pomislil na možnost da je Zaho karton dobil namerno? zato da bi potem sigurno igral proti Yugi? ker tekma proti Yugi bo veliko bolj pomembna pa verjetno tudi težji kot tekma proti Rusiji. ker če nebi včeraj dobil kartoni, bi ga pa morebiti proti Rusiji, tako da bi potem izpustil tekmo proti Yugi, kjer ga bomo potrebovali še bolj kot proti Rusiji.
vse to so seveda samo ugibanja.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Muflon1 ::

Tudi možno ampak mogoče bi ruse lahko premagal če bi zaho igral in pol proti jugosom ne bi blo tko hudo
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

ABX ::

Preden je Zaho dobil karton se je vedlo da ga bo dobil, še sem komentator je napovedal karton preden je ta dejansko padel. Me zanima če bi imel isti tempo če bi bil rezultat še vedno neodločen.

Je zelo otročje ne videt resnice. Slovenija si ni na noben način zaslužla zmage, sodnik pa je bil nesposoben vendar ni privilegiral nobeno stran.

Ocene pa zmanjšaj za 2 piki. Me zanima če bi ocenil isto v primeru manj šrečnih okoliščinah.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Muflon1 ::

ocene zmeraj bazirajo na rezultatu če bi bilo izenačeno bi šle ocene verjetno 1 dol če bi zgubili bi šle ocene 2 dol tko je v resnici. srečno ali nesrečno čeprav smo dali srečno gol in smo srečno zmagal smo dobil 3 pike in zaradi teh 3 pik so ocene tako visoke. Pa če bi se skoz bunker branli pa pol iz kotre dal en gol bi bla še vedno dobra igra ker bi zmagali a je to tko težko razumet? Nobeden ne bo čez pol leta reku une tekme proti švici pa ne bi smel zmagat k smo slabo igral ampak bodo vsi vidl samo Švica 0 Slovenija 1
Pa praviš da sodnik ni privilegiral nobene strani ta je pa bosa! Nam je piskal le tiste najbolj očitne prekrške švicarjev. Medtem ko so oni imeli prekršek kadar s hoteli. Hko na grobo bi rekel da so imeli švicarji približno 3 nedosojene prekrške medtem ko smo jih imeli mi vsaj 10
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

LojzePek ::

Kar se tiče igre je bila katastrofalna. S tako igro nimamo kej iskat v dodatnih kvalifikacijah, kaj šele na SP. Včeri smo mel tak krompir da že dolgo ne. Jest ne vem kaj vidite na Katancu. Včeri je obramba enih parkrat tako zašepala (najbolj Galič).

Kar se pa tiče Zahovičevega kartona pa je itak bil namerno storjen, kajti naslednja morebitna zmaga z Rusi nam itak nič ne pomaga veliko, če nas potem premaga Jugoslavija.

abcde7 ::

večrej je cime pokazal... Samo kaj bomo prot rusiji brez zahota??:'(

JXS ::

tko kot ste nekateri rekl, zaho je dubu karton namerno. Pomoje pa ge lahka Mile nadomesti proti Rusom, kokrat nas je prav on rešu, zasluž si to da zaigre na Zahotovem mestu.:)

MTB ::

ABX, če je kdo zabit, potem ..... Verjetno veš kaj sem hotel s tem povedat. Zaho je že vedel, zakaj to počne. Spomni se malo Ferskih otokov, pa ti bo jasno. To da je Bergant napovedoval rumenega, sploh nima smisla. Zaho med tekmo verjetno ne posluša (ne gleda) TV SLO, da bi ga slišal. Po eni strani se mi zdi bolj pomembno, da je Zaho na tekmi proti Jugoslaviji, kot pa proti Rusom.
Sicer pa Katanec že ve, zakaj je v igri Osterc, čeprav ga večina popljuva (še posebej dragonsi), ponavadi brez razloga. Verjetno najbolj zaradi tega, ker bi namesto njega lahko igral njihov ljubljenec Cime.

RS

BigFoot ::

no, jest Osterca kritiziram zato ker je zanič. ne zaradi česa drugega.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Muflon1 ::

BigFoot: Tako se govori ampak pozabil si na: ''cara ljeve strane'' Kariča oba sta dobra edin za slovensko ligo :D
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

JXS ::

RS: prav imaš, če Osterc ne bi bil tok smotan k je pol npr. sploh ne bi dal gola proti Špancom ne Evru!!!>:D pa še bi se dal naštevat. Jasno k dan je da je Cime velik bolj spreten z žogo, v obrambi pa veliko pol koristn k Ostrc, kater sploh ne ve ker gol je od koga, on sam da vid gol pa da ma žogo, se začne favlerat (sam misl da dribla) in kak metr, dva pred golom če seveda pride do tje kot največji talent strele čez gol, seveda če sploh zadane žogo, ne sme se pa izklučiti možnost da v tem golu stoji naš golman.>:D

cnn:
GROUP ONE
In Basel: Switzerland 0 Slovenia 1
Scorer: Sebastijan Cinirogic 83
Halftime: 0-0; Attendance: 26,000

Cinirogic?????????????;(

BlackHole ::

Mrxjs, ne pretiravat z Ostercom, Osterc je za odstrel, vendar ga mora nekdo nadomestit. Ker pa zaenkrat nimamo dobrega špic igralca, bo še nekaj časa igral Osterc, čeprav bi morda lahko na kaki tekmi (prijateljski) Katanec dal šanso Šimundži.
Bizi10, menda ja ne misliš resno, da je Cime dober edino za slovensko ligo. Za Kariča ne rečem - ni v formi sploh, ne vem pa kaj te moti pri Cemeju. Cime bo zdajle še lažje igral, ko je zadel prvi gol in to tako pomemben.
Pek in še kdo, ne vem zakaj menite, da je Galič slabo igral, po moje je igral zelo dobro in mirno brez večjih napak, on je steber naše obrambe.
Kar se tiče sodnika, je sodil zelo slabo, v prid švicarjem, čeprav je dobro videl vse tiste teatralne padce švicarjev pred našim golom. Tam bi lahko res izključil Freija, ko je Rudonjo grdo podrl, Ačimoviču je brezveze dal karton, bil je normalen prekršek, pa tiste roke itd.
Zaho je verjetno res "hotel" dobiti karton, samo če je tekel proti kotu, potem ga ne bi smel (sudja rahlo zmeden), bolj brezveze ga je dobil Cime, ker ni dal žoge na tla (pridobil 5 s).
Mislim pa, da bodo naši proti rusom brez ZZ Topa ravno tako dobro igrali kot brez njega. Ačimovič in Pavlovič bosta po moje tista, ki ga bosta nadomeščala.

berti ::

Slovenija na gostovanju se nikoli ni premagala tako mocne ekipe kot je Svica in je se vedno brez poraza v eni najtezjih skupin kvalifikacij. Bravo nasi! Katanec je car!

bzagozen ::

Se strinjam z Berijem.
Treba je mal špekulirat z dejstvi.
Dejstva so: -Igramo v relativno težki skupini - JUG, RUS, ŠVI, SLO (prvi dve ekipi sta material za SP, drugi dve hočeta presenetiti).
- Nismo še izgubili nobene tekme 8-O
- Premagali smo Švico v gosteh 8-O
To so pozitivna dejstva, ki kažejo na fenomenalno igro naših. Ni kaj! Lahko pa še dodamo neodločen izid na Ferskih otokih :'( in kljub ne porazom, slabe predstave.Ampak v skupnem smo pa boljši kot smo pričakovali (vsaj jaz) :D
www.alkoma.si

[t502] ::

Ne vem kaj nekaj (nekateri) kvasite, da si nismo zasluzili zmagat?! Ce hoces bit dober v sportu je potrebno tudi nekaj srece in znanja (zoga ne bi bila v golu ce se Zahovic in Cimerotic ne bi motala okoli branilcev v pripravi napada).

Osterc bi moral biti na klopi ce ne v rezervi. Kaj pa se tice Rudonje... on bi moral biti na sredini in v obrambi, ker je hiter, kot napadalec pa je zanic (50 tekm in 0 golov 8-O)

Vec bi tudi moralo igrati mladih (da jih menja proti koncu tekme ce so igralci na igriscu utrujeni) npr. Pavlovic.

Strinjam pa se, ce bomo igrali tako kot so igrali na zacetku tekme (cisto raztrgano) ne bomo dalec prisli ;(

[t502]

glavic ::

joj joj ne mores verjet ..
samo kritizirate ...
prov rad bi vas videl na igriscu, da pokazete svoje talente..
ne se zdej izgovarjat: "jah oni tenirajo ze tokpa tok let .." => PA KAJ, lohk bi tud vi (mogoce nekateri ze) pa nebi segli nekaterim slovenskim ( ne vsi ) igralcem do kolen ..
samo komentirate, zmente se z katancem da vam da ekipo za par tednov pa jih naucte ajde ...
Musselli bizi

Muflon1 ::

BlackHole: ne vem kje si videl da sem reku da je Cime samo za slovensko ligo... Samo za slovensko ligo sta Osterc in Karič.

Glavic:
Pa saj ni problem pri Katancu on jih v tistih par tednih ne more naučit česa novega lahko jih samo pripravi do pravega pristopa. Problem je pri trenerjih ki učijo mlajše selekcije (vse do 18 let) pa vidiš priprave takšnih ekip na novo sezono 70% kondicijske priprave 30% delo z žogo zato pa pridejo takšni biki ven kot sta Osterc in Karič ko nista v mladosti dost žoge vidla zdej pa z njo nič ne znata. Pol pa vsi natolcujejo ja fantje brez kondicije ni nič...Ampak ko smo mi imel Trenerja No. 1 pr Publikumu kjer smo delal 80% kondicija 20% žoga smo kot po tekočem zgubljali tekme. Po zamenjavi ko je prišel trener No. 2 pa so bili treningi 0% kondicija 100% žoga smo pa naenkat postali zelo uspešna ekipa ki je brez problema zmagovala in dosegala dobre rezultate. pa tolk kondicije kot sem jo takrat imel nisem imel nikoli več z ne vem kakšnimi kondicijskimi pripravami.
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

MTB ::

bizi10
Vsak ima svoje mnenje o igri in igralcih, seveda tudi o trenerju. Če bi spremljal malce dogajanja izven terena, bi videl, zakaj je Osterc v igri. Malce se pozanimaj kaj se dogaja na treningih, kaj so naredili Osterc in kompanija, ko so igrali med sabo. Ekipi Zahota, Ačimoviča in Cimerotiča so nasuli en kup golov. Očitno potem že niso tako slabi, a ne? Še vedno je Osterc drugi strelec, pa naj reče kdo kar hoče.

RS

Muflon1 ::

Ja sem že slišal in videl to na treningih ampak kaj ti pomaga igralec ki na treningih ,,trga'' na tekmi pa kurac od njega? pa če je to na eni dveh treh tekmah u redu mogoče je imel slab dan ampak Osterc ga pa konstantno serje
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

glavic ::

kwa je pa z karićem narobe. mel je ze velik dobrih podaj k golu (seveda da je padu gol pol ne)
Musselli bizi

BlackHole ::

Karič je preveč slabo zapiral na svoji strani, to je bilo narobe.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559822 (7485) gkovac
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910005 (7763) DavidJ
»

Slovenija vs Spanija

Oddelek: Loža
482439 (1525) BlackHole
»

rusija : SLOvenija

Oddelek: Loža
471998 (1505) BigFoot
»

Slovenija : Jugoslavija

Oddelek: Loža
421845 (1435) Freak

Več podobnih tem