Forum » Pomoč in nasveti » WL Messenger Virus ?
WL Messenger Virus ?
zk_eu ::
Včeraj sem dobilsporočilo raznih strani, npr: http://nu-years.awesomeofferz.com, http://ime_osebe.cool-newyear-party-pic...
Zanimivo je, da ko mi je bilo to poslano, je bil tisti računalnik že zdavnej ugasnjen, in tudi stik ni bil dosegljiv 100%, ker je namreč to bila sesttra in je spala takrat...
Kaj torej to pomeni, da imam jaz na računalniku virus, vendar sene spomnim, da bi hodil ali klikal takšne in podobne stvari, antivirusnik mi ničesar ne najde
LP
Hvala
Zanimivo je, da ko mi je bilo to poslano, je bil tisti računalnik že zdavnej ugasnjen, in tudi stik ni bil dosegljiv 100%, ker je namreč to bila sesttra in je spala takrat...
Kaj torej to pomeni, da imam jaz na računalniku virus, vendar sene spomnim, da bi hodil ali klikal takšne in podobne stvari, antivirusnik mi ničesar ne najde
LP
Hvala
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
rdecaluc ::
Nimaš ti .. tvoja sestra ima. Jz vsak dan dobim razne "look is this you on that picture.." od raznih prjatllc.
Est modus in rebus. ,typos
zk_eu ::
ja, tudi jaz dobim te še, vendar, kako mi bo poslala, če sem še sam njen računalnik ugasno, vpisana pa drugje ni bila.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
rdecaluc ::
sej te osebe pr men niso vpisane... verjetno je tud to lahko, da je kje svoje geslo vpisala, ali pa ma kakšnega bota
Est modus in rebus. ,typos
coti ::
Nek trojanc ali kaj podobnega ji je ukradel upor. ime in geslo in zdaj pod njenim imenom razpošilja neumnosti ali viruse. To se včasih vidi, da ti prekinja povazavo v messengerju, ker si se kao vpisal v drugem računalniku. Jaz sem samo geslo zamenjal, in je mir za zdaj.
Razy ::
jah to se itak vsakemu dogaja...v naslovu strani pise tvoj msn in pol neki party.com al kej takega....to ma skoraj vsak clowk ki jih jst poznam na msnju...ta virus je tezko odstranit ti recem jst
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21054 (19811) | Joze_K |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76339 (16980) | tilinho20 |
» | hotmail password crack (not a joke)Oddelek: Informacijska varnost | 4391 (3050) | bluefish |
» | Fedora in Red Hat strežniki kompromitirani! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9277 (6820) | MrStein |
» | Prve ranljivosti v Visti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9228 (6456) | borchi |