Forum » Programska oprema » Windows Live Messenger 9.0 error
Windows Live Messenger 9.0 error
system123 ::
Pozdravljeni!
Imam problem in ne vem kako ga rešiti. Na računalnik sem namestil wlm 9.0 beta, sedaj pa je zadeva taka. Javi mi napako "error code:8000ffff". Ker je to trenutno najnovejša različica, ne morem inštalirati starejše nazaj, ne da bi zbrisal 9.0. 9.0 pa dejansko ne morem zbrisati, ker ga ni v funkciji nadzorne plošče "programi in funkcije" niti nikjer ne najdem windows live messenger uninstall. Kaj naj naredim?
Uporabljam pa windows visto.
Imam problem in ne vem kako ga rešiti. Na računalnik sem namestil wlm 9.0 beta, sedaj pa je zadeva taka. Javi mi napako "error code:8000ffff". Ker je to trenutno najnovejša različica, ne morem inštalirati starejše nazaj, ne da bi zbrisal 9.0. 9.0 pa dejansko ne morem zbrisati, ker ga ni v funkciji nadzorne plošče "programi in funkcije" niti nikjer ne najdem windows live messenger uninstall. Kaj naj naredim?
Uporabljam pa windows visto.
pach ::
jaz imam isto težavo..z razliko,da mi ta program nič ne pomaga,ker mi javi napako..
še je kakšna možnost?
še je kakšna možnost?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pach ()
dj_vista ::
In jaz mam tudi isto težavo da nemorm msn-ja ne zbrisat ne drugega inštalerat. V nadzorni plošči ga pa nemorem zbrisat ker tam ikone z messenger-jem sploh ni !! kaj naj naredim?
bluefish ::
@pach: fino bi bilo, da poveš, za kakšno napako se gre. Malo se lahko potrudiš tudi sam in jo vstaviš v Google skupaj z imenom programa.
@dj_vista: na netu poišči program za odstranitev MSN-ja oz. ga je objail že Ice-Heki.
@dj_vista: na netu poišči program za odstranitev MSN-ja oz. ga je objail že Ice-Heki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76275 (16916) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9372 (6557) | klemenSLO |
» | Win MSN live 2010Oddelek: Programska oprema | 1169 (1031) | Cold1 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8634 (4841) | KTr1sk |
» | Težava z MSN-jemOddelek: Programska oprema | 1466 (1155) | Uros!no |