Forum » Programska oprema » Težava z MSN-jem
Težava z MSN-jem
lolek84 ::
Zadnje čase me vse bolj za*ebava ta msn... Pojavlja se to da nekomu nekaj napišem, le-ta pa ne dobi mojega sporočila (čez čas izpiše da dostava sporočila določenemu uporabniku ni uspela)... POl sem probal msn zbrisat, šel lepo odstrani programe, ga pobrisal,... zagnal na novo računalnik vendar ko instaliram novega ponovno ohrani le-te vse podtke od prej, se pravi da se sploh ni do konca izbrisal ??
Mogoče kdo ve kaj je narobe? do zdaj je stvarca delala dobro?
Če se komu sanja kaj bi bilo narobe je vsak predlog dober,... če pa že ne veste kako popraviti napako mi pa vsaj svetujte kako stvar popolnoma izbrisati in ponovno za ponovno nalaganje programa.
Mogoče kdo ve kaj je narobe? do zdaj je stvarca delala dobro?
Če se komu sanja kaj bi bilo narobe je vsak predlog dober,... če pa že ne veste kako popraviti napako mi pa vsaj svetujte kako stvar popolnoma izbrisati in ponovno za ponovno nalaganje programa.
- spremenil: lolek84 ()
lolek84 ::
PS. drugi osebi ki hoče kaj meni poslat izpiše isto, da pač "tej osebi-beri meni" ni uspelo dostaviti sporočila
Adrijan0 ::
A je mogoče da majo na microsoftovih serverjih kako težavo? Ker kot so mi še ostali povedali jim tud ne dela.
manweed ::
jaz mam enak problem z windows live messengerjem sem ga zbriso že parkrat nič ne pomaga.
verjetno so res strežniki krivi, sem si nabavil amsn in je zdaj ql..
verjetno so res strežniki krivi, sem si nabavil amsn in je zdaj ql..
Adrijan0 ::
ma meni tud z amsnjem ne dela zihr majo problem pr njih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Adrijan0 ()
manweed ::
nevem kaj je s tem..še prej mi je čist normalno delalo zaj pa opet isto sranje ko prej:
" The following message could not be delivered"
" The following message could not be delivered"
iMark ::
Ma kaj je to, kr na enkrat nehalo delat....
Naslednjega sporočila ni bilo mogoče dostaviti, ker ste presegli največje število sporočil na minuto. Poskusite znova pozneje.
Tega sporočila ni bilo mogoče dostaviti vsem prejemnikom:
Čudno se mi pa zdi, zakaj nekaterim stikam upam pisat, in oni meni,(ubistvi samo en stik je tak k mu upam pisat)
Naslednjega sporočila ni bilo mogoče dostaviti, ker ste presegli največje število sporočil na minuto. Poskusite znova pozneje.
Čudno se mi pa zdi, zakaj nekaterim stikam upam pisat, in oni meni,(ubistvi samo en stik je tak k mu upam pisat)
PrimozR ::
Enmu frendu ratal, dvmea ni, takisto OmegaBlue ni dobu pinga :> Torej 25% success rate. Za enga pa ne vem. Ni odgovora, ne dobrga, ne slabga.
dottie ::
Serverji zafrkavajo...ugotovila po ponovni inštalaciji msn-ja
http://status.messenger.msn.com/Status....
http://status.messenger.msn.com/Status....
Urajmal ::
a se komu dogaja da se logina v nedogled? se pravi se sploh ne vpiše in ravno tako ne vrže nobene napake vn.
mikko ::
Meni se logira normalno a potem se ne morem z nobenmu dopisovat...beda!
Upam, da kmalu popravijo...
Upam, da kmalu popravijo...
Josephin ::
Joj folk jst se pa se že ustrašo, ker sem mislu da me je punca pustila... hahahaha
PLAC PROSIM
dottie ::
evo, spet je vse skup padlo...spet ne gre sporočil pošiljat. Mislim, a ne morjo enkrat zrihtat??
dolenska ::
mene pa dol meče. eni moji frendici pa ni dostavljalo sporočil. Vrjetn men tut ne dostavlja in ne pošilja, ker mi noben ne odpiše. lahko da me pa ne marajo....hihi
Zlatoroh ::
Mene pa zajebavato ,da nemorm sprejemat in pošiljat datotek, kar mi gre zlo na k.... mogoče kdo ve kva naj naredim? Z windows messengerjem imam iste težave.... Včasih je blo to že bolše zadne 3 mesce pa skos zajebava... help
iMark ::
Ja za hotmail ne, prej je blo 250MB, zdj so povišali na 1GB....
Ma ne no, še zmiri mi teži ta msn, zdj mi za vsak drugi "enter" napiše to:
Ma ne no, še zmiri mi teži ta msn, zdj mi za vsak drugi "enter" napiše to:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76569 (17210) | tilinho20 |
» | Outlook 2003 pošiljanje pošte in linkiOddelek: Pomoč in nasveti | 2413 (2208) | lojze8 |
» | težava z programom: windows live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1467) | grča |
» | MSN problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (921) | Micho-mar |
» | Posiljanje E-MAILAOddelek: Pomoč in nasveti | 3799 (3719) | Cuoresportivo |