Forum » Programska oprema » Win MSN live 2010
Win MSN live 2010
mesec ::
Pred nekaj dnevi sem na računalnik naložil Win MSN Live 2011 Beta iz uradne strani. Pred tem sem imel neko 2009 verzijo na mojih Win 7. Ves postopek je potekal normalno, ko pa sem se hotel povezati, mi je napisalo naslednji error:
http://windowslivehelp.com/solution.asp...
OK. To sem naredil tako, kot piše v navodilih. Stvar še vedno ne deluje. Ko v "zadnjem" oknu kliknem "poveži" se msn povezuje v nedogled. Pri "Troubleshoot" kaže kot da je vse v redu.
Potem sem vse skupaj poslal v PM ter se ponovno odločil za staro verzijo. Pa se je pojavil še problem št. 2 - ne morem naložiti starega msn-ja čez novega. V oknu "Dodaj/odstrani programe" pa ni mape Win Live... Tudi na disku mi je ne pokaže. Recimo, ko sem probal ponovno naložiti to Beta verzijo, mi je pri inštalaciji javil, da bo na novo naložil le tisti Bing Bar, ostali programi pa bodo le posodobljeni.
Kaj sedaj?
http://windowslivehelp.com/solution.asp...
OK. To sem naredil tako, kot piše v navodilih. Stvar še vedno ne deluje. Ko v "zadnjem" oknu kliknem "poveži" se msn povezuje v nedogled. Pri "Troubleshoot" kaže kot da je vse v redu.
Potem sem vse skupaj poslal v PM ter se ponovno odločil za staro verzijo. Pa se je pojavil še problem št. 2 - ne morem naložiti starega msn-ja čez novega. V oknu "Dodaj/odstrani programe" pa ni mape Win Live... Tudi na disku mi je ne pokaže. Recimo, ko sem probal ponovno naložiti to Beta verzijo, mi je pri inštalaciji javil, da bo na novo naložil le tisti Bing Bar, ostali programi pa bodo le posodobljeni.
Kaj sedaj?
Cold1 ::
Uporabi "Obnovitev sistema" (System restore) na točko, ki se je ustvarila, ko si nameščal "Win MSN Live 2011 Beta".
Mimogrede:
Pravo ime tegale programa je najbrž "Windows Live Essentials", ki ga najdeš v nadzorni plošči pod "Windows Update", od koder ga je najbolj smiselno namestiti.
Mimogrede:
Pravo ime tegale programa je najbrž "Windows Live Essentials", ki ga najdeš v nadzorni plošči pod "Windows Update", od koder ga je najbolj smiselno namestiti.
aco111 ::
Trenutna verzija Windows Live Messenger 2011 BETA ne deluje sploh vredu. Ko se hočeš prijaviti takoj zabriše napako ven. No bomo morali počakati na stabilnejšo različico.
Lp. Allesandro.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
Enterprise ::
jaz tole beto uporabljam že kak mesec, dva ... od takrat ko so pošiljali naokoli da je na voljo za prenos ...
dela mi normalno, ni mi pa všeč :S
dela mi normalno, ni mi pa všeč :S
Verzija prej od najnovejše pa dela normalno, to pa je res, samo bom še počakal na puno verzijo, ali pa vsaj popravljeno različico sedanjega.
Ja no, saj se meni dopade, res je da je s leve strani še en prostor s novicami pa tak tudi FB, ampak s klikom na eno malo ikonico s desne strani okna pa se spravi v osnovno obliko messengera s kontakti :D.
Drugače pa mi se dopade, FB prijava pa je total propast na beti.
Lp. Allesandro.
Ja no, saj se meni dopade, res je da je s leve strani še en prostor s novicami pa tak tudi FB, ampak s klikom na eno malo ikonico s desne strani okna pa se spravi v osnovno obliko messengera s kontakti :D.
Drugače pa mi se dopade, FB prijava pa je total propast na beti.
Lp. Allesandro.
mesec ::
Sem probal ta "system restore", ampak se sistem ni vrnil na tako točko, kot bi jaz želel. Ob nalaganju stare verzije mi sistem vedno javi, da imam naloženo novejšo različico, a te na disku ne najdem nikjer.
Sedaj bi se rad enostavno znebil Win Live Essentials in naložil staro verzijo.
Sedaj bi se rad enostavno znebil Win Live Essentials in naložil staro verzijo.
V glavnem uporabi kak program, kot je TuneUP naprimer, da se računalnik očisti.
Poiskati pa odstraniti vse registre Windows Live Essentials/messenger/... . V sistemskih datotekah (AppData) najti in izbrisati vse sledi Windows Live. Če se spustiš v register, obvezno naredi varnostno kopijo, pa kljub temu, pazi kaj brišeš.
S registrom in systemskimi datotekami se ne igraj, če ne veš kaj brisati.
Lp. Allesandro.
Poiskati pa odstraniti vse registre Windows Live Essentials/messenger/... . V sistemskih datotekah (AppData) najti in izbrisati vse sledi Windows Live. Če se spustiš v register, obvezno naredi varnostno kopijo, pa kljub temu, pazi kaj brišeš.
S registrom in systemskimi datotekami se ne igraj, če ne veš kaj brisati.
Lp. Allesandro.
Cold1 ::
Katero obnovitveno točko pa si uporabil?
Ali lahko izbereš drugo obnovitveno točko, starejšo, tako ki še vsebuje delujočo verzijo MS Live-a.
Ali lahko izbereš drugo obnovitveno točko, starejšo, tako ki še vsebuje delujočo verzijo MS Live-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN blokira povezave do thepiratebayOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8711 (6588) | mirancar |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76302 (16943) | tilinho20 |
» | Izšel Windows Live Essentials 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20065 (16876) | Tilen |
» | Nov MSNOddelek: Programska oprema | 1526 (1063) | Lonsarg |
» | Nedelovanje Windows Live messengerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1472) | rikta33 |